IZKUŠNJE STRANK

Lilly & Tobby:

Draga Tatjana, HVALA tebi, ker svojo svetlobo deliš s svetom. HVALA, ker pomagaš svetu - ljudem in živalim. Ko sem po letu in pol ugotavljanja vzrokov za težavo, ki jo je imel moj Tobby, končno bila poslana k tebi na angelsko terapijo oz. kanaliziranje sporočil za oba, se je končno vse razkrilo. To je bil izjemen dogodek, veliko olajšanje in kar je najpomembneje - težave so izginile. Posredovala si nama ključne informacije in po tvoji angelski terapiji se je vse začelo spreminjati na bolje - odprla si nove dimenzije in dokazala izjemno moč in sporočilnost višjih energij. Bila si nama zadnja rešilna bilka. Takrat sva se prvič srečali, nisem poznala tvojega načina dela, a vseeno sem prepustila tvojemu in angelskemu vodstvu in sledila posredovanim sporočilom in priporočilom. Veterinarska stroka je naredila vse, kar je lahko, a v tem primeru je bil pravi vzrok težav odkrit s tvojo pomočjo. HVALA TI in tvojim vodnikom!

 

Petra S.:

Tatjana, po tvoji kanalizirani meditaciji z Nadangelom Jofielom se počutim odlično. Po dolgem času,  predvsem pa po intenzivnem obdobju čiščenja zavestnih in podzavestnih vzorcev, ki smo jih čistili z Nadangelom Mihaelom, se sedaj počutim prerojena. Tatjana hvala, ker si me učila skozi individualne terapije ter skozi meditacije, kako vzljubiti sebe, kako se sprejeti v sedanjem trenutku ter kako sprejeti druge osebe takšne kot so. Priznam, imam še kar nekaj dela, vendar sem na pravi poti. In včerajšnja meditacija z Jofielom je bila pravi balzam za dušo...videti svoje življenje, ko živiš vse svoje potenciale, me je ganilo do solz...Vendar so bile to solze sreče.

 

Petra:

Včeraj sem se udeležila meditacije Želje za 2016 in to noč se mi je že zelo dogajalo. Zbudila sem se že ob 4h... in nisem mogla nazaj zaspati. Bila sem v pol budnem stanju. In potem je sla čez mene neka energija, komaj sem se premikala. Potem pa sem zaslišala cingljanje zvončkov oz. kraguljčkov ter neka mala bitja, kako govorijo. Razumeti nisem mogla nič, vem pa da so bili bolj piskajoči glasovi..kot vile v risankah :-D. Potem sem pa še videla eno malo svetlobo, ki kljub mežikanju ni takoj izginila.

Upam, da niso bile le sanje ;-). Počutje pa je tudi po tem bilo nepopisno :-D.

 

Jasmina:

Pri šestih letih sem zbolela z juvenilnim revmatuidnim artritisom, kar mi je povzročalo težave z vsemi sklepi ter omejeno in boleče gibanje delov telesa. Ko sem začela jemati Medrol, se je stanje nekoliko izboljšalo, vendar so se skozi leta menjavala obdobja boljšega in slabšega počutja. Lani se je moje zdravstveno stanje močno poslabšalo, tako sem morala ves čas jemati antibiotike ter povišati dozo Medrola (iz 4 mg na 16 mg). Tudi moje gibanje je postalo veliko bolj omejeno, saj se nisem mogla poklekniti, počepniti, prepogniti inp. Močne bolečine so vplivale na moj spanec, apetit, vožnjo avtomobila, skratka, življenje na sploh. Poleg Medrola in antibiotikov sem pogosto jemala tudi protibolečinske tablete, da sem preživela dan in noč. Nekajkrat se je stanje tako kritično poslabšalo, da sem pristala v bolnici na intenzivni negi. Bila sem dokaj obupana in poskusila marsikatero alternativno obliko zdravljenja, a brez uspeha. Maja 2013 me je prijateljica seznanila s Ponovno povezavo ter me spodbudila k branju knjige Ponovno povezani: zdravi druge, zdravi sebe. Odločila sem poskusiti, tako sem šla konec maja na tri Zdravljenja s ponovno povezavo, v juniju pa naredila še Osebno ponovno povezavo. Vsaka terapija je bila drugačna, občutki med samimi terapijami in po terapijah pa so bili neverjetni. Že nekaj dni po prvi terapiji pa se mi je zdravstveno stanje in počutje bistveno izboljšalo. Kmalu po terapijah nisem več imela potrebe po jemanju protibolečinskih tablet, nisem več potrebovala antibiotika in dozo Medrola postopoma zmanjšala na 2 mg. Izboljšala se je tudi moja gibljivost, počutje, apetit, spanje, vožnja z avtomobilom in še marsikaj. Vesela sem, da sem dala Ponovni povezavi priložnost, saj se je moje življenje spremenilo na bolje.