27. oktober 2018

Meditacije

V današnjem hitrem tempu življenja je kar izziv ohranjati ravnovesje med vsemi obveznostmi ter sprostitvijo in stikom s seboj. A slednje je še kako ključno…bolj ko se znamo umiriti, povezati sami s seboj, lažje prepoznamo svojo resnico, naše notranje vodstvo, ki vedno ve, kaj je v naše najvišje dobro in nam pomaga živeti izpopolnjeno življenje, ki si ga želimo in zaslužimo. Eden od načinov, kako to vzpostaviti in ohranjati, je vsekakor meditacija, ki ima mnoge pozitivne učinke. Ker je le-ta ključnega pomena za ohranjanje harmoničnega življenja, sem septembra 2015 na pobudo zemeljskih in nebeških prijateljev začela izvajati razne skupinske dogodke, bistvo katerih je dvigovanje vibracije na Zemlji.

Tako med drugim vodim skupinska srečanja, pri katerih boste doživeli kanalizirano meditacijo, zdravljenje ter predajanje sporočil za skupino in posameznike. Pridružijo in dotaknejo se vas tista Bitja svetlobe (angeli, nadangeli, vodniki, boginje, mojstri...), ki jih v danem trenutku potrebujete. Glede na temo in potrebe udeležencev, se vsebina in potek dogodkov med sabo razlikujejo, pravzaprav je vsak dogodek unikaten. O tematiki posameznega dogodka se »posvetujem« z duhovnim vodstvom, ki najbolj  ve, kaj ljudje v določenem obdobju potrebujejo.

Glede na »splošno potrebo« ljudi in našega planeta sem po navodilih duhovnega sveta oblikovala meditacijo Harmonija, pri kateri gre za kanalizirano meditacijo, v kateri Bitja svetlobe vodijo proces za vzpostavitev in ohranjanje ravnovesja ter dvigovanje vibracije na dveh nivojih:

  • za posameznika (umiritev telesa in uma, sprostitev, čiščenje čaker in avre, izvedba zdravilnih procesov, ki so odvisni od potreb posameznika, skupine) ter
  • za planet Zemlja (pošiljanje brezpogojne ljubezni, zdravilnih energij planetu). 

V obeh procesih se naredi izjemen doprinos, tako posamezniku kot celotnemu planetu. Na ta način ohranjamo ravnovesje in visoke vibracije, ki nam omogočajo, da smo močni v svojih energijah ter da lažje živimo in uživamo življenje na Zemlji.

Meditacije se izvajajo v najvišje dobro vseh prisotnih, saj se proces odvija v skladu z višjim jazom vsakega posameznika.

Ob koncu meditacije imajo udeleženci možnost prejeti kanalizirane odgovore na svoja vprašanja glede poteka, doživetij med meditacijo.

Meditacije vodim: Tatjana Rudman, diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, certificirana izvajalka Celestial Inspiration™ Master, Zdravljenja s ponovno povezavo (Reconnective Healing®), Osebne ponovne povezave (The Reconnection®), Medijstva,…

Več o posameznih meditacijah lahko spremljaš na:

  • spletni strani (pod zavihkom Dogodki),
  • Facebook strani Dotik svetlobe Tatjana Rudman,
  • ali se prijaviš na obveščanje preko obrazca: Prijava na elektronske novice
7. februar 2021

Skupinska podpora znotraj zaprte Facebook skupine

21. januar 2021

KONČNO SREČNI

(mentorski program)

28. oktober 2018

Terapija Dotik svetlobe - energijsko čiščenje & zdravljenje & kanaliziranje

(individualno svetovanje)

28. oktober 2018

Zdravljenje s ponovno povezavo (Reconnective Healing®)

Osebna ponovna povezava (The Reconnection®)

28. oktober 2018

Energijsko čiščenje čaker, avre, prostorov

27. oktober 2018

Skupinski dogodki - delavnice, tečaji...

27. oktober 2018

Medijstvo