1. september 2019

Pa je zopet tu…

Pa je zopet tu…prvi september…novo šolsko leto, novo obdobje, novi začetki…

Kako pa ta datum oz. obdobje doživljate vi? Ima kakšen poseben pomen? Se ga veselite ali želite, da čimprej mine? 😉

Zame ima to obdobje, natančneje 1.9., poseben pomen, saj sem na ta dan pred štirimi leti stopila na samostojno pot…pot, na katero so me že leta pred tem spodbujali duhovni vodniki, moja duša. Čeprav se je takrat prebudila cela paleta čustev (strah pred neznanim, soočanje z novimi izzivi, spuščanje kontrole, varnosti inp.), sem bila globoko v srcu mirna…mirna, saj sem čutila, da izbiram pot, po kateri me vodi duša. Čeprav se človeški um največkrat oklepa znanega, cone udobja, duša ve, česa smo sposobni in kaj je za nas v najvišje dobro. Hvaležna sem, da sem končno »utišala strahove« in prisluhnila svoji duši, kajti življenje je dobilo nov pomen, smisel, globino…nove razsežnosti.

Hvaležna sem za vse ljudi in  izkušnje v življenju, saj mi pomagajo, da rastem in se oblikujem. Iz srca sem hvaležna duhovnemu svetu, ki je ves čas prisoten s svojo podporo, ljubeznijo, vodstvom. Hvaležna sem, da sem lahko kanal, preko katerega teče najčistejša ljubezen, energija in komunikacija z duhovnim svetom, saj lahko na ta način nudim pomoč tudi drugim. Vse to me zelo radosti in izpopolnjuje ter mi daje smisel in moč na svoji življenjski poti.

Naj novo šolsko leto, novo obdobje tudi vam prinese čudovite izkušnje, predvsem pa vam želim, da v čim večji meri ohranjate stik s seboj, s svojim bistvom, svojo dušo, saj boste tako lahkotneje izpolnjevali svoj potencial ter živeli harmonično, izpopolnjujoče življenje.

Eden od načinov, kako se lažje umiriti ter povezati s seboj in duhovnim svetom, je meditacija. Če vas le-ta pritegne, vabljeni na skupinske meditacije, ki se bodo običajno odvijale ob torkih ali ob »posebnih« datumih – portalih, polnih lunah, mrkih… Več o posameznih meditacijah boste obveščeni sproti. Naj vam prišepnem, da bo prva skupinska meditacija v tem šolskem letu na prav poseben datum/portal 9-9, ko nas bo Boginja Kali podprla v spuščanju starega, da lahko pride novo. Komaj čakam 😊

Za vse tiste, ki se želite »spomniti  več«, raziskovati širšo sliko vesolja, svoje globine, dušne zapise, sposobnosti…bom organizirala skupinske delavnice, na katerih se bomo v teoriji in praksi posvetili aktualnim tematikam, o katerih me pogosto sprašujete na individualnih in skupinskih dogodkih.

Če si želite individualen pristop (svetovanje, energetsko čiščenje, zdravljenje…), pa se lahko dogovorimo za individualno  srečanje, na katerem se za vas ustvari ustrezen proces terapije, saj se povežem z vašimi vodniki, duhovnim svetom ter vam predajam njihova sporočila, nasvete… Na ta način boste hitreje in lažje prišli do odgovorov, ki vam bodo pomagali na vaši življenjski poti. Obenem pa vodim postopek energetskega čiščenja, zdravljenja, ki so ga v vaše najvišje dobro izbrali vaši vodniki.

Vabljeni

3. september 2019

DOGODKI

Meditacija ob podpori portala 9-9 in Boginje Kali

9.9.2019 ob 20.00

11. julij 2019

DOGODKI

Meditacija ob polni luni in luninem mrku

17.7.2019 ob 20.00

7. julij 2019

Kanalizirani napotki in vaja za lahkotnejše manifestiranje želenega

17. junij 2019

DOGODKI

Meditacija z Boginjo Lakšmi: Povabi obilje v svoje življenje ter prejmi napotke in podporo za pritok...  

29. maj 2019

DOGODKI

Meditacija z Boginjo Kali ∞ Spusti omejitve, ki ti ne dovolijo...  

2. maj 2019

DOGODKI

2 meditaciji ob prazniku Bude

26. april 2019

Kaj se dogaja in kako si lahko pomagate?
 

18. april 2019

DOGODKI

Meditacija Zdravljenje srca – dotik Jezusa + darilo – informirana sveča za podporo srčni čakri

23...  

11. april 2019

DOGODKI

Meditacija Prepoznaj, kaj je zate ključno v tem obdobju…ozavesti svojo kreativno...  

1. april 2019

DOGODKI

Meditacija Ozaveščanje, transformacija strahov in dvig vaše energije

2.4.2019 ob 19.30