24. oktober 2019

Kako lahko vzpostavite stik z Nadangel Rafaelom?

Nadangel Rafael nas s svojim zdravilnim dotikom podpre na različnih področjih našega življenja…tako z energetskim čiščenjem kot zdravljenjem nam pomaga vzpostaviti ravnovesje telesa, uma, srca in energije; prav tako pa tudi ravnovesje v naših odnosih. Podpre nas, ko želimo v svoje življenje vnesti »nove« navade ter nam pomaga premostiti razne omejitve, nezdrave navade, odvisnosti, travme, čustvene rane…

Njegov zdravilni dotik in podporo je v teh dneh možno še močneje občutiti, saj se ob njegovem prazniku ljudje še toliko bolj obračajo nanj; vendar pa nam je ta čudoviti Nadangel zdravljenja na razpolago vedno in povsod.

Kako lahko sami vzpostavite stik z Nadangel Rafaelom?

Zaprite oči in naredite nekaj globokih udihov in izdihov. S tem svojemu telesu sporočite, naj se umiri, sprosti. Pri tem vam lahko pomaga tudi nežna, instrumentalna glasba. Nekaj časa namenite poglobljenem dihanju, sproščanju…nato pa izberite način povezave, ki je vam najbolj blizu:

  • Svojo pozornost usmerite na področje svojega srca, srčne čakre in začutite iskren namen, da se želite povezati z Nadangel Rafaelom ter prejeti njegov zdravilni dotik (zdravljenje, podporo, napotke…). Lahko začutite, kje in kako naj se zdravljenje za vas zgodi ali pa se prepustite, naj se zdravljenje zgodi v vaše najvišje dobro.
  • Odprite svoje srce, odprite se za zdravilni dotik, nato pa potiho ali na glas izrazite, kaj si želite (kje naj se zdravljenje, podpora, transformacija…zgodi). Za tem se prepustite procesu, ki je v vaše najvišje dobro.
  • Odprite svoje srce, odprite se za zdravilni dotik, nato pa si vizualizirajte, kako vas Nadangel Rafael objame s svojo zdravilno energijo. Lahko se osredotočite na nek določen »izziv«, ki ga imate, ali pa se prepustite zdravljenju na vseh nivojih, področjih vašega življenja.

Na koncu se dobro prizemljite (npr. začutite svoje podplate in se povežete z energijo Zemlje; lahko si vizualizirate, kako »poženete« korenine v središče Zemlje, ki vas prizemljijo; lahko zmasirate svoje podplate inp.), spijte kozarec vode ter si vzemite čas, da pridete k sebi.

 

Moj vsakodnevni ritual: Vsak večer, ko sem že v postelji, dam namero, da se tekom noči zdravljenje, regeneracija zame zgodi. Če želim, kaj specifičnega, to izrazim, drugače pa se prepustim zdravilnemu dotiku, ki je v moje najvišje dobro. Na ta način ohranjam večjo vitalnost, harmonijo telesa in duha, uma in srca…torej pretočnost na vseh nivojih.

 

Naj bo stik z Nadangel Rafaelom, angeli zdravilci (pa tudi drugimi Bitji svetlobe) vaša vsakodnevna praksa, saj bo vaše življenje veliko bolj harmonično…veliko lažje in hitreje boste premagovali vse, kar vam življenje ponuja.

 

Če si želite zdravilni dotik Nadangel Rafaela doživeti v skupinski meditaciji, pa se nam lahko pridružite danes, 24.10.2019, ob 19.00, v Dolenji vasi pri Artičah 33 b, Artiče.

                                                           ∞ 𝕽 ∞

20. november 2019

DOGODKI

Meditacija "Sprejemanje"

26.11.2019 ob 19.00

6. november 2019

DOGODKI

Meditacija ob portalu 11-11 in polni luni

11.11.2019 ob 19.00

31. oktober 2019

DOGODKI

Dobrodelni dogodek za živali - doprinos sebi in planetu  

5.11.2019 ob 19.00

17. oktober 2019

DOGODKI

Meditacija "Zdravilni dotik" ob prazniku Nadangel Rafaela

24.10.2019 ob 19.00

4. oktober 2019

DOGODKI

Meditacija ob prazniku Boginje Lakšmi "Povabi obilje v svoje življenje" + DARILO –...  

1. oktober 2019
Fotografije iz objave osebe Dotik svetlobe Tatjana Rudman

Fotografije iz objave osebe Dotik svetlobe Tatjana Rudman

Hvaležna za izjemne energije in podporo Nadangel Mihaela, ki je vodil proces:
- spuščanja vseh omejitev;
- potovanja v izvor, dušni dom, kjer so vse informacije o tem, kdo v resnici ste, od kod prihajate, kakšne zapise kot duša nosite, kaj je vaš...  

26. september 2019

DOGODKI

Meditacija ob prazniku Nadangel Mihaela

1.10.2019 ob 19.00

18. september 2019

DOGODKI

Meditacija Ustvari si čudovito jesen - postavi dobre temelje

23.9.2019 ob 19.00 (SPREMEMBA URE)

3. september 2019

DOGODKI

Meditacija ob podpori portala 9-9 in Boginje Kali

9.9.2019 ob 20.00

1. september 2019

Pa je zopet tu…