24. oktober 2019

Kako lahko vzpostavite stik z Nadangel Rafaelom?

Nadangel Rafael nas s svojim zdravilnim dotikom podpre na različnih področjih našega življenja…tako z energetskim čiščenjem kot zdravljenjem nam pomaga vzpostaviti ravnovesje telesa, uma, srca in energije; prav tako pa tudi ravnovesje v naših odnosih. Podpre nas, ko želimo v svoje življenje vnesti »nove« navade ter nam pomaga premostiti razne omejitve, nezdrave navade, odvisnosti, travme, čustvene rane…

Njegov zdravilni dotik in podporo je v teh dneh možno še močneje občutiti, saj se ob njegovem prazniku ljudje še toliko bolj obračajo nanj; vendar pa nam je ta čudoviti Nadangel zdravljenja na razpolago vedno in povsod.

Kako lahko sami vzpostavite stik z Nadangel Rafaelom?

Zaprite oči in naredite nekaj globokih udihov in izdihov. S tem svojemu telesu sporočite, naj se umiri, sprosti. Pri tem vam lahko pomaga tudi nežna, instrumentalna glasba. Nekaj časa namenite poglobljenem dihanju, sproščanju…nato pa izberite način povezave, ki je vam najbolj blizu:

  • Svojo pozornost usmerite na področje svojega srca, srčne čakre in začutite iskren namen, da se želite povezati z Nadangel Rafaelom ter prejeti njegov zdravilni dotik (zdravljenje, podporo, napotke…). Lahko začutite, kje in kako naj se zdravljenje za vas zgodi ali pa se prepustite, naj se zdravljenje zgodi v vaše najvišje dobro.
  • Odprite svoje srce, odprite se za zdravilni dotik, nato pa potiho ali na glas izrazite, kaj si želite (kje naj se zdravljenje, podpora, transformacija…zgodi). Za tem se prepustite procesu, ki je v vaše najvišje dobro.
  • Odprite svoje srce, odprite se za zdravilni dotik, nato pa si vizualizirajte, kako vas Nadangel Rafael objame s svojo zdravilno energijo. Lahko se osredotočite na nek določen »izziv«, ki ga imate, ali pa se prepustite zdravljenju na vseh nivojih, področjih vašega življenja.

Na koncu se dobro prizemljite (npr. začutite svoje podplate in se povežete z energijo Zemlje; lahko si vizualizirate, kako »poženete« korenine v središče Zemlje, ki vas prizemljijo; lahko zmasirate svoje podplate inp.), spijte kozarec vode ter si vzemite čas, da pridete k sebi.

 

Moj vsakodnevni ritual: Vsak večer, ko sem že v postelji, dam namero, da se tekom noči zdravljenje, regeneracija zame zgodi. Če želim, kaj specifičnega, to izrazim, drugače pa se prepustim zdravilnemu dotiku, ki je v moje najvišje dobro. Na ta način ohranjam večjo vitalnost, harmonijo telesa in duha, uma in srca…torej pretočnost na vseh nivojih.

 

Naj bo stik z Nadangel Rafaelom, angeli zdravilci (pa tudi drugimi Bitji svetlobe) vaša vsakodnevna praksa, saj bo vaše življenje veliko bolj harmonično…veliko lažje in hitreje boste premagovali vse, kar vam življenje ponuja.

 

Če si želite zdravilni dotik Nadangel Rafaela doživeti v skupinski meditaciji, pa se nam lahko pridružite danes, 24.10.2019, ob 19.00, v Dolenji vasi pri Artičah 33 b, Artiče.

                                                           ∞ 𝕽 ∞

21. maj 2020

Označi se v komentar, če potrebuješ PODPORO ✨😇✨

❣️V petek, 22.5.2020, ob 22.00 bom izvedla skupinsko podporo za vse, ki potrebujete osnovno energijsko čiščenje, zaščito in podporo za vzpostavitev ravnovesja. Če želiš, da te energije podprejo na...  

17. april 2020

Kanalizirano sporočilo Nadangel Mihaela: kaj prinaša druga polovica meseca aprila in naprej

6. april 2020

Intervju za portal Moia.in

6. april 2020

Kanalizirano sporočilo Boginje Kali: česa se učimo in kako lahko to izmojstrimo

6. april 2020

Posnetek kanalizirane meditacije Harmonija

6. april 2020

Kanalizirano sporočilo Zemlje

6. april 2020

Kanalizirano sporočilo Nadangel Mihaela o "virusih"

27. februar 2020

DOGODKI

Meditacija ob polni luni Popolna razbremenitev in manifestacija z angeli narave

10.3.2020 ob 20.00

17. februar 2020

Leto 2020…leto manifestacije

12. februar 2020

DOGODKI

Delavnica Manifestiranje želenega

21.3.2020 ob 9.00 - ODPOVEDANO zaradi aktualnih razmer v Sloveniji