17. december 2019

Kako postaviti najboljše temelje za prihod željenega?

Počasi vstopamo v novo leto, pa tudi v novo desetletje…novo obdobje, ob katerem večina pomisli na nove  začetke, spremembe, želje, cilje, zaobljube,…  Novo obdobje, ki večini prinaša upanje…upanje, da bo drugače, predvsem, da bo bolje. In da, lahko je drugače, lahko je bolje… Vsako novo obdobje (vsako leto, vsak mesec, vsak dan, vsak trenutek…) nam prinaša možnost, da ga oblikujemo, ustvarimo po svoji želji. Naj vas spomnim, da ste vi kreator svojega življenja. Vi ste tisti, ki ga ustvarjate in vi ste tisti, ki izbirate, dopuščate zunanjim dejavnikom (izkušnjam, ljudem, prepričanjem, vzorcem…), na kakšen način bodo vplivali na vas. Zato je ključno, da veste, kdo ste, kaj si želite…kaj si v resnici želite, po čem hrepenite in nato ustvarite dobre temelje za prihod le-tega.

Ker se vse začne v energiji, je ravno na tem nivoju smiselno postavljati temelje za prihod željenega. Pravzaprav je smiselno pred vsakim začetkom (novega dne, pogovora, odnosa, želje, projekta…) postaviti namero, kaj želite izkusiti, doživeti, kako se želite počutiti… Naj vam pojasnim s primerom plovbe po odprtem morju. Lahko se prepustite in dovolite, da vas morje nosi po svoje. Ne veste, kam in kdaj boste prišli. Lahko pa razprete jadra in dovolite vetru, da vam pomaga iti v željeno smer. Oba načina sta popolnoma v redu, samo pomembno je, da se zavestno odločite, ali želite biti kreator svoje smeri ali se želite prepustiti in dovolite, da vašo pot kreirajo drugi (morje v tem primeru). V vsakem primeru pa naj vas spomnim, da niste sami…dovolite si prositi in sprejeti pomoč, podporo, v kakršnikoli obliki je za vas najbolj ustrezna.

Kako postaviti najboljše temelje za prihod željenega?

  • Naredite prostor željenemu. Fizično očistite prostore in odstranite vse, česar ne potrebujete več. Ne vztrajajte v mislih, čustvih, ki vas izčrpavajo, ki vam jemljejo moč in energijo. Redno energijsko čistite sebe in prostore, v katerih bivate. Ko redno čistite, spuščate vse, kar vam ne služi več, ustvarjate prostor za novo – tisto, kar si želite.
  • Vi ste kreator svojega življenja, torej, ves čas kreirate, če se tega zavedate ali ne. Zato vadite »prisotnost«, da ste vse bolj in bolj »prisotni tukaj in zdaj«, da se v čim večji meri zavedate svojim misli, občutkov, dejanj, saj s tem kreirate svoje življenje. Ni tako težko kot se sliši, potrebno je le nekaj vaje in vztrajnosti, predvsem pa odločitev, da boste zavestno kreirali svoje življenje.  
  • Bodite pristni, iskreni (do sebe in drugih) glede vaših želja, potreb, občutkov… in jih tudi izrazite. Seveda je ključno, da sploh veste, kaj si želite, zato…
  • Vzemite si čas zase…za svojo osebno rast in razvoj. Počnite stvari, ob katerih se razvijate, rastete, dvigate svojo vibracijo, pridobivate nove izkušnje, širšo sliko obstoja… Najdite načine, ki vam najbolj ustrezajo (npr. meditacije, delavnice, izobraževanja, branje knjig,…).
  • Vse, kar si želite v svojem življenju (pri sebi, v okolici, odnosih, projektih,…), potrebujete najprej prepoznati, občutiti oz. dati sebi. Le tisto, kar je znotraj vas, se lahko odrazi tudi zunaj vas. Vi ste magnet za tisto, kar si želite priklicati oz. povečati, potencirati v vašem življenju. Npr. če si želite več radosti, dajte najprej več radosti sebi in nato bo ta radost znotraj vas kot magnet pritegnila še več radosti v vaše življenje. Če si npr. želite več iskrenosti v odnosih, potrebujete najprej biti iskreni do sebe (in drugih). Bolj ko boste iskreni, več iskrenosti boste privabili v svoje življenje.
  • Postavljajte namere, kaj si od določene izkušnje želite. Na ta način postavljate temelj izkušnjam, izrazite, v katero smer si želite iti, kako se počutiti…
  • Prosite za pomoč, podporo. Na tem mestu bi želela izpostaviti brezpogojno ljubezen in podporo duhovnega sveta. Povabite jih v svoje življenje, izrazite svoje srčne želje in zaupajte. Njihov dotik vas bo očaral in prepričal, da je možno karkoli.
  • Zaupajte, da ste vodeni ter da je vse usklajeno z božanskim časom in načrtom. Spustite nadzor in pričakovanja, kako, kdaj, na kakšen način bi nekaj moralo priti k vam. Prepustite se in zaupajte.
  • Dovolite si sprejeti željeno. Velikokrat opažam, da ljudje lahkotno in hitro ustvarijo željeno, nato pa si tega iz takšnih ali drugačnih razlogov ne dovolijo sprejeti (npr. iz občutka »nisem dovolj dober/a, nisem vreden/a«). Pogosto se tudi dogaja, da željeno pride, vendar ne točno v takšni obliki ali na način, kot si je oseba zamislila, zato tega ne prepozna kot svojo manifestacijo.
  • Uživajte, uživajte, uživajte… Počnite stvari, ki vas veselijo, ki vas polnijo, saj vam vse to dviguje vibracijo. Višja kot je vaša vibracija, večji oz. močnejši magnet ste – mogočnejši kreator ste, h kateremu vse lahkotno teče. Zato uživajte, uživajte, uživajte…
17. september 2020

DOGODKI

Meditacija ob podpori Oriona, delfinov, oceana...

22.9.2020 ob 20.00

15. september 2020

Prihaja preobrat v energiji: kako se lahko maksimalno podpreš sam in kako ti lahko pomagam jaz ✨

Boginjo Kali sem prosila za jasnost in napotke, kaj se dogaja in kako se lahko v tem času maksimalno podpremo. Spodbuja nas k (ponovnem/večkratnem)...  

15. september 2020

Prihaja preobrat v energiji: kako se lahko maksimalno podpreš sam in kako ti lahko pomagam jaz

8. september 2020

1. september je naznanil novo šolsko leto, novo obdobje, nove začetke…  Tudi narava že kaže, da se poletje zaključuje in prihaja jesen. Kaj nam to obdobje prinaša in na kakšen način lahko delujemo, da se maksimalno podpremo pri ustvarjanju želenega?...  

5. september 2020

DOGODKI

Meditacija ob podpori portala 9-9 in Boginje Kali ∞ Transformacija življenja

9.9.2020 ob 20.00

27. avgust 2020
Fotografije iz objave osebe Dotik svetlobe Tatjana Rudman

Fotografije iz objave osebe Dotik svetlobe Tatjana Rudman

Življenje je večno učenje 🙂 različna doživetja, izkušnje nam pomagajo, da se ves čas razvijamo in postajamo modrejši 😉😃

Ko slediš svojemu srcu, svoji duši ter si dovoliš to izraziti in na podlagi tega izbirati, je življenje resnično lahko čarobno...  

17. april 2020

Kanalizirano sporočilo Nadangel Mihaela: kaj prinaša druga polovica meseca aprila in naprej

6. april 2020

Intervju za portal Moia.in

6. april 2020

Kanalizirano sporočilo Boginje Kali: česa se učimo in kako lahko to izmojstrimo

6. april 2020

Posnetek kanalizirane meditacije Harmonija