17. februar 2020

Leto 2020…leto manifestacije

Veliko se govori in piše, da je leto 2020 leto manifestacije…pravzaprav, da je leto hitrih manifestacij. Verjetno opažaš, da je temu res tako…da se vse skupaj dogaja še hitreje, intenzivneje kot se je leto/a poprej. Tudi sama to opažam, tako v svojem življenju kot pri izvajanju storitev, opazovanju okolice… Opažam pa tudi, da se ljudem res hitreje kreirajo »nove« priložnosti, izkušnje, odnosi, vendar pa pogosto ne ustvarijo to, kar si v resnici želijo.

Zakaj je temu tako? Če na kratko povzamem jasnost, ki je bila v zadnjih mesecih znova in znova predana s strani duhovnega sveta, je naslednja: Stik s seboj je temelj…je osnova za vse ostalo…tudi za manifestacijo želenega. Manifestacija namreč poteka ves čas, če se zavedamo ali ne…če to počnemo zavestno ali ne. Torej, če želimo zavestno manifestirati želeno, se potrebujemo zavestno vračati vase.  Ko si namreč v stiku s seboj, veš, kako se počutiš, kaj si želiš, kaj potrebuješ… Šele, ko si v sebi, postavljen v svoji energiji, na podlagi vseh osnovnih pogojev, temeljev pretočnega, harmoničnega življenja, lahko manifestiraš, magnetiš tisto, kar si želiš.

To je zelo kratek povzetek za zavestno ustvarjanje želenega življenja in obilja. Na to temo mi je bilo predano veliko jasnoti, napotkov, konkretnih vaj, meditacij… Ker je ta tematika zelo aktualna, sem pripravila delavnico, v kateri sem strnila:

  • osnove manifestacije;
  • zavestno ustvarjanje želenega življenja in obilja;
  • vzpostavljanje in ohranjanje harmonije na vseh nivojih.

Za podkrepitev teorije delavnica vsebuje tudi praktične vaje, 2 kanalizirani meditaciji  ter individualen pristop - udeleženci imajo možnost prejeti  kanalizirane odgovore svojih vodnikov. Vsak udeleženec prejme oba posnetka meditacij na svoj email, tako ju lahko poljubno posluša ter s tem pripomore k ohranjanju harmoničnega življenja.

Življenje je tvoje lastno potovanje.

Ti določaš, kaj bo na tej poti.

Ti si kreator svojega življenja,

zato ga zavestno ustvarjaj tako,

kot si želiš in zaslužiš.

Če želiš vzpostaviti in ohranjati ravnovesje na vseh nivojih ter zavestno manifestirati želeno obilje, pa pri tem potrebuješ pomoč, se lahko pridružiš skupinski delavnici "Manifestiranje želenega", ki bo v soboto, 22.2.2020, ob 9.00, v Dolenji vasi pri Artičah 33b, Artiče.

Termin delavnice je namensko izbran in predlagan s strani duhovnega sveta, saj nas bodo ta dan energije dodatno podprle na temo manifestacije, obilja, jasnosti,… Jaz se dogodka že neizmerno veselim. Pa ti?

Več o dogodku si lahko prebereš pod zavihkom Dogodki.

17. september 2020

DOGODKI

Meditacija ob podpori Oriona, delfinov, oceana...

22.9.2020 ob 20.00

15. september 2020

Prihaja preobrat v energiji: kako se lahko maksimalno podpreš sam in kako ti lahko pomagam jaz ✨

Boginjo Kali sem prosila za jasnost in napotke, kaj se dogaja in kako se lahko v tem času maksimalno podpremo. Spodbuja nas k (ponovnem/večkratnem)...  

15. september 2020

Prihaja preobrat v energiji: kako se lahko maksimalno podpreš sam in kako ti lahko pomagam jaz

8. september 2020

1. september je naznanil novo šolsko leto, novo obdobje, nove začetke…  Tudi narava že kaže, da se poletje zaključuje in prihaja jesen. Kaj nam to obdobje prinaša in na kakšen način lahko delujemo, da se maksimalno podpremo pri ustvarjanju želenega?...  

5. september 2020

DOGODKI

Meditacija ob podpori portala 9-9 in Boginje Kali ∞ Transformacija življenja

9.9.2020 ob 20.00

27. avgust 2020
Fotografije iz objave osebe Dotik svetlobe Tatjana Rudman

Fotografije iz objave osebe Dotik svetlobe Tatjana Rudman

Življenje je večno učenje 🙂 različna doživetja, izkušnje nam pomagajo, da se ves čas razvijamo in postajamo modrejši 😉😃

Ko slediš svojemu srcu, svoji duši ter si dovoliš to izraziti in na podlagi tega izbirati, je življenje resnično lahko čarobno...  

17. april 2020

Kanalizirano sporočilo Nadangel Mihaela: kaj prinaša druga polovica meseca aprila in naprej

6. april 2020

Intervju za portal Moia.in

6. april 2020

Kanalizirano sporočilo Boginje Kali: česa se učimo in kako lahko to izmojstrimo

6. april 2020

Posnetek kanalizirane meditacije Harmonija