17. februar 2020

Leto 2020…leto manifestacije

Veliko se govori in piše, da je leto 2020 leto manifestacije…pravzaprav, da je leto hitrih manifestacij. Verjetno opažaš, da je temu res tako…da se vse skupaj dogaja še hitreje, intenzivneje kot se je leto/a poprej. Tudi sama to opažam, tako v svojem življenju kot pri izvajanju storitev, opazovanju okolice… Opažam pa tudi, da se ljudem res hitreje kreirajo »nove« priložnosti, izkušnje, odnosi, vendar pa pogosto ne ustvarijo to, kar si v resnici želijo.

Zakaj je temu tako? Če na kratko povzamem jasnost, ki je bila v zadnjih mesecih znova in znova predana s strani duhovnega sveta, je naslednja: Stik s seboj je temelj…je osnova za vse ostalo…tudi za manifestacijo želenega. Manifestacija namreč poteka ves čas, če se zavedamo ali ne…če to počnemo zavestno ali ne. Torej, če želimo zavestno manifestirati želeno, se potrebujemo zavestno vračati vase.  Ko si namreč v stiku s seboj, veš, kako se počutiš, kaj si želiš, kaj potrebuješ… Šele, ko si v sebi, postavljen v svoji energiji, na podlagi vseh osnovnih pogojev, temeljev pretočnega, harmoničnega življenja, lahko manifestiraš, magnetiš tisto, kar si želiš.

To je zelo kratek povzetek za zavestno ustvarjanje želenega življenja in obilja. Na to temo mi je bilo predano veliko jasnoti, napotkov, konkretnih vaj, meditacij… Ker je ta tematika zelo aktualna, sem pripravila delavnico, v kateri sem strnila:

  • osnove manifestacije;
  • zavestno ustvarjanje želenega življenja in obilja;
  • vzpostavljanje in ohranjanje harmonije na vseh nivojih.

Za podkrepitev teorije delavnica vsebuje tudi praktične vaje, 2 kanalizirani meditaciji  ter individualen pristop - udeleženci imajo možnost prejeti  kanalizirane odgovore svojih vodnikov. Vsak udeleženec prejme oba posnetka meditacij na svoj email, tako ju lahko poljubno posluša ter s tem pripomore k ohranjanju harmoničnega življenja.

Življenje je tvoje lastno potovanje.

Ti določaš, kaj bo na tej poti.

Ti si kreator svojega življenja,

zato ga zavestno ustvarjaj tako,

kot si želiš in zaslužiš.

Če želiš vzpostaviti in ohranjati ravnovesje na vseh nivojih ter zavestno manifestirati želeno obilje, pa pri tem potrebuješ pomoč, se lahko pridružiš skupinski delavnici "Manifestiranje želenega", ki bo v soboto, 22.2.2020, ob 9.00, v Dolenji vasi pri Artičah 33b, Artiče.

Termin delavnice je namensko izbran in predlagan s strani duhovnega sveta, saj nas bodo ta dan energije dodatno podprle na temo manifestacije, obilja, jasnosti,… Jaz se dogodka že neizmerno veselim. Pa ti?

Več o dogodku si lahko prebereš pod zavihkom Dogodki.

5. julij 2020

Označi se v komentar, če želiš PODPORO ✨😇✨

Polna luna 🌝 in lunin mrk 🌒 prinašata (dodaten) spekter energij in podpore, ki jih lahko izkoristimo za ustvarjanje želenega. Kaj si želiš? Po čem hrepeniš? 😊💖

❣️V ta namen bom danes (5.7.2020) ob 21.00...  

17. april 2020

Kanalizirano sporočilo Nadangel Mihaela: kaj prinaša druga polovica meseca aprila in naprej

6. april 2020

Intervju za portal Moia.in

6. april 2020

Kanalizirano sporočilo Boginje Kali: česa se učimo in kako lahko to izmojstrimo

6. april 2020

Posnetek kanalizirane meditacije Harmonija

6. april 2020

Kanalizirano sporočilo Zemlje

6. april 2020

Kanalizirano sporočilo Nadangel Mihaela o "virusih"

27. februar 2020

DOGODKI

Meditacija ob polni luni Popolna razbremenitev in manifestacija z angeli narave

10.3.2020 ob 20.00

12. februar 2020

DOGODKI

Delavnica Manifestiranje želenega

21.3.2020 ob 9.00 - ODPOVEDANO zaradi aktualnih razmer v Sloveniji

5. februar 2020

DOGODKI

Meditacija Kako ustvariti željeni odnos do sebe in drugih?

11.2.2020 ob 20.00 (SPREMEMBA URE!)