17. april 2020

Kanalizirano sporočilo Nadangel Mihaela: kaj prinaša druga polovica meseca aprila in naprej

Na duhovni svet sem se obrnila po jasnost glede aktualne situacije oz. povprašala, kaj nam prinaša obdobje v drugi polovici meseca aprila 2020 in naprej. Jasnost, napotke in še marsikaj mi je predal Nadangel Mihael. V nadaljevanju sem zabeležila le nekaj njegovih modrosti in napotkov, vabim pa te k poslušanju celotnega posnetka (na spodnji povezavi), saj te bo ta mogočni nadangel podprl s svojo energijo:

 • da se k tebi sidra energija, kvalitete, informacije, na podlagi katerih vse skupaj lažje sprejmeš, ozavestiš, integriraš;
 • da se tvoja točka osebne moči očisti ter ojača, razširi, zažari in v tebi še (močneje) spodbudi zavedanje, da si kreator svojega življenja, da kreiraš to, kar je v tvojem življenju in so kreiraš to, kar se dogaja na kolektivni ravni.

Izpostavljam nekaj napotkov Nadangel Mihela, ki jih razlaga v posnetku:

 • Druga polovica meseca aprila prinaša spremembe, premike.
 • Spremembe vedno so bile, so in bodo, vendar bo obdobje, ki prihaja, še močneje prežeto s spremembami, tako na individualni kot kolektivni ravni.
 • Podprle vas bodo tako energije Univerzuma kot Zemlje, sidrale se bodo energije, kvalitete, informacije,  ki vam bodo na individualni in kolektivni ravni pomagale narediti potrebne premike, in sicer premike »na bolje«. Karkoli to za posameznika (in kolektiv) pomeni, samo da se premikate v smeri, ki vas tako ali drugače pripelje v boljše stanje, počutje, doživljanje, ustvarjanje…
 • Ni toliko pomembno, na kateri stopnji ste, koliko in na kakšen način se boste premikali, samo da se premikate v smeri »na bolje«.
 • Ko ste v stiski, krču, ko se počutite nemirni, razdraženi inp., si lahko pomagate tako, da svoje telo močneje premikate, stresate, poskakujete…lahko telovadite, tečete… Ko telo gibate, prepotite, predihate, se iz njega lahkotneje in hitreje izloči, kar mu ne služi (fizično, čustveno, mentalno, energijsko). Že najosnovnejše stresanje telesa (rok, nog, trupa, glave…) vam bo pomagalo, da stiska, nemir popusti in se vzpostavi pretok. K temu pripomore tudi, da se izrazite…da stisko izrazite skozi grlo.
 • Na eni strani iz svojega telesa sproščajte (»stresajte«) vse, kar vam ne služi, na drugi strani pa se (ponovno) povežite/povezujte s seboj. Čim večkrat, čim pogosteje… Iščite načine, ki vas bodo pripeljali nazaj vase. Znova in znova. To je lahko sprehod v naravi, biti sam s seboj v tišini, meditacija, razne dihalne vaje, joga…
 • Ko ste nemirni, se ustavite, potegnite energijo vase in se vprašajte: »Kaj potrebujem? Kaj lahko v tem trenutku naredim, da se pomirim? Kaj je v tem trenutku največji odraz ljubezni, podpore do mene?« Odgovor bo prišel, samo zaupajte vanj in mu sledite/to storite.
 • Spominjam vas…polagam vam na srce…zavedajte se svoje notranje moči, kreatorja v sebi. Vse, kar je zunaj vas, izvira, se »rodi« znotraj vas. Na to se večkrat spominjajte (skozi dan, vsak dan), da to resnično ozavestite, integrirate.
 • Zavestno se odločajte, kako se želite počutiti, kako delovati, reagirati, sprejeti neko informacijo…
 • Če vam v življenju nekaj (ali vse) ni všeč, spremenite način mišljenja, čutenja, delovanja. Svojo energijo usmerjajte v želeno in na ta način boste v svoje življenje pritegnili še več tega. Ključ je v vaši izbiri: ali se boste fokusirali na neželeno ali želeno ter se premikali na bolje.
 • Iščite načine, ki vam bodo pomagali , da se počutite malo bolje…pa malo bolje…pa še malo bolje…

Upam, da bodo te modrosti in posnetek Nadangel Mihaela pripomogli k vzpostavitvi in ohranjanju harmoničnega življenja ter te spodbudili k potrebnim spremembam in premikom na bolje.

Povabim te, da posnetek poslušaš s celim bitjem, vsemi čutili ter se prepustiš podpori, ki jo v tem trenutku potrebuješ.

P.S.: Povezava do posnetka je narejena z Google Drive, ki ga najbolj podpirajo računalniki, tablice; nekateri telefoni te obcije namreč ne podpirajo. Če imaš ta izziv tudi ti, mi na tatjana.rudman@gmail.com sporoči svoj e-naslov in z veseljem ti posnetek pošljem.

6. april 2020

Intervju za portal Moia.in

6. april 2020

Kanalizirano sporočilo Boginje Kali: česa se učimo in kako lahko to izmojstrimo

6. april 2020

Posnetek kanalizirane meditacije Harmonija

6. april 2020

Kanalizirano sporočilo Zemlje

6. april 2020

Kanalizirano sporočilo Nadangel Mihaela o "virusih"

27. februar 2020

DOGODKI

Meditacija ob polni luni Popolna razbremenitev in manifestacija z angeli narave

10.3.2020 ob 20.00

17. februar 2020

Leto 2020…leto manifestacije

12. februar 2020

DOGODKI

Delavnica Manifestiranje želenega

21.3.2020 ob 9.00 - ODPOVEDANO zaradi aktualnih razmer v Sloveniji

5. februar 2020

DOGODKI

Meditacija Kako ustvariti željeni odnos do sebe in drugih?

11.2.2020 ob 20.00 (SPREMEMBA URE!)

29. januar 2020

Stik s seboj je temelj...je osnova za vse ostalo.

Kaj o tem meni duhovni svet...