15. september 2020

Prihaja preobrat v energiji: kako se lahko maksimalno podpreš sam in kako ti lahko pomagam jaz

Boginjo Kali sem prosila za jasnost in napotke, kaj se dogaja in kako se lahko v tem času maksimalno podpremo. Spodbuja nas k (ponovnem/večkratnem) poslušanju njenega sporočila, ki ga je predala v začetku meseca (poslušaš ga lahko v moji brezplačni, zaprti FB skupini Zavestno ustvarjanje želenega). Predvsem je izpostavila pomen čiščenja (fizično in energijsko). Da to storiš, v kolikor ti še ni uspelo očistiti svoj dom oz. prostore, v katerih se veliko zadržuješ in ustvarjaš. S tem narediš prostor novi energiji, pa tudi podpori in obilju, ki prihaja k tebi. Do mlaja – prazne lune, ki bo v četrtek, 17.9.2020, nas energije namreč potiskajo in podpirajo k »praznjenju« - očistiti, narediti prostor, saj se po mlaju naredi preobrat in bomo bolj podprti za »polnjenje« - sprejemanje.

Da boš po preobratu energij v maksimalnem sprejemanju in podpori, Boginja Kali predaja naslednje napotke:

  • Pomen tekočine – vode: Uživaj veliko vode ter se tuširaj, kopaj, da poskrbiš za pretočnost znotraj in zunaj telesa.
  • Pomen gibanja: Gibanje te bo podprlo, da se lažje uskladiš, torej, prepoznaš in sprejmeš energijo, ki je dokaj subtilna, fluidna, zato se lažje z njo uskladiš, če si tudi ti fluiden/a, pretočen/a, v gibanju. Če si statičen/a in zakrčen/a, se boš s to energijo veliko težje uskladil/a. Ni toliko pomembno, na kakšen način se gibaš, samo bodi tekom dneva večkrat v gibanju (npr. hoja, razgibavanje, stresanje telesa, joga, tek,…). Karkoli tebi ustreza, samo da nisi preveč statičen/a. Četudi tvoje delo, opravila zahtevajo več statičnosti (npr. sedenja), se vmes večkrat ustani in se sprehodi ali razgibaj (npr. stresi telo, ga raztegni, zavrti dele telesa, sklepe,…).
  • Zavestno odpiranje za pritok energije, podpore: Tekom dneva se večkrat spomni in samo daj namero, da se odpiraš in sprejemaš pritok vsega, kar potrebuješ v najvišje dobro. Če ti je lažje, lahko tudi z rokami nakažeš »odpiranje«, torej, jih odpreš in obrneš dlani navzgor.

Z zgornjimi napotki lahko v tem obdobju samega sebe maksimalno podpreš za pritok želenega. Kako pa ti lahko pri tem pomagam jaz?

  • V moji brezplačni Facebook skupini Zavestno ustvarjanje želenega lahko poslušaš kanalizirane meditacije in sporočila duhovnega sveta, ki ti bodo prinesla več jasnosti, pomirjenosti, harmonije… Do FB skupine lahko dostopaš preko spodnjega gumba:
  • Izvajam terapije v živo ali po telefonu, zato me kontaktiraj, če potrebuješ individualno pomoč, podporo, zdravljenje, kanaliziranje - predajanje napotkov duhovnega sveta.
  • Zate sem pripravila 3 spletne vsebine (kanalizirana meditacija z Boginjo Kali ter 2 kanalizirana procesa energijskega čiščenja, zaščite in podpore zate in tvoje prostore), ki te bodo (dodatno) podprli pri ustvarjanju želenega. Te vsebine so plačljive. Po naročilu in plačilu posnetek oz. posnetke pošljem na tvoj email in za vedno ostanejo tvoji. Več o vsebinah spodaj.

Kanaliziran proces: Energijsko čiščenje in zaščita zate

Cena: 10€

Dolžina procesa: 4 minute

Opis: Ob poslušanju kanaliziranega procesa se zate ustvarijo idealni pogoji (odprejo se portali, dotaknejo se te energije, svetloba, zavest,…), ki ti omogočijo energijsko čiščenje in zaščito na vseh nivojih. Redno energijsko čiščenje in zaščita te podpre, da živiš v svoji polni moči, izpolnjuješ svoj največji potencial, da si v večji harmoniji in pretoku za obilje vsega, kar si želiš in potrebuješ.

Proces je primeren tudi za otroke.

Kanaliziran proces: Energijsko čiščenje, zaščita in podpora prostorov

Cena: 10€

Dolžina procesa: 5 minut

Opis: V želenem prostoru zavrtiš posnetek kanaliziranega procesa, ob katerem se  ustvarijo idealni pogoji (odprejo se portali, sidrajo se energije, frekvence, kode,…), ki omogočijo energijsko čiščenje in zaščito prostora. Na koncu se ustvari proces za pritok vsega, ki bo v najvišje dobro podprlo prostor in vse, ki v tem prostoru bivajo, sobivajo, ustvarjajo.

Redno energijsko čiščenje, zaščita in podpora prostora/prostorov nam omogoča ter nas (dodatno) podpre, da živimo v pretoku, harmoniji ter ustvarjamo želeno življenje.

Kanalizirana meditacija z Boginjo Kali: Transformacija življenja

Cena meditacija: 15€

Dolžina meditacije: 30 minut

Opis meditacije: Ob poslušanju posnetka se zate ustvarijo idealni pogoji (odprejo se portali, dotaknejo se te energije, zavest, Bitja svetlobe, ki te podprejo v procesu). V meditaciji te Boginja Kali popelje po premici življenja, po tvoji življenjski poti, da prepoznaš, kaj so ključni dogodki, spomini, odnosi, ki so te tako ali drugače zaznamovali, da ti še vedno ne živiš polno življenje, izpolnjuješ svoj največji potencial duše. Boginja Kali te podpre, da to spustiš in da se transformacija v tvoje najvišje dobro zgodi. Zgodi se sprememba na način, ki te podpre, da spustiš, kar je potrebno spustiti, da se očisti, kar je potrebno očistiti, da se ti lažje odpreš za sprejem novega, ki te podpira.

Kateri dogodki, vzorci, prepričanja, odnosi so te zaznamovali? Boginja Kali te popelje skozi tri ključne izkušnje v tem življenju in eno izkušnjo, ki jo s sabo nosiš še iz preteklega ali preteklih življenj. Ta mogočna boginja te ves čas podpira s svojo energijo, da lažje spustiš, kar je potrebno spustiti in da se lažje odpreš za pritok tistega, kar potrebuješ. Podpre te v tvoji transformaciji življenja, saj ti ob koncu vajinega popotovanja skozi premico življenja pokaže, kaj so informacije, situacije, odnosi, ki jih ti v svojem življenju potrebuješ sprejeti – si dovoliti sprejeti, saj so ključni del tvoje življenjske poti. Izveš, kaj te podpira, da ti lažje zaživiš svoj največji potencial, najboljšo verzijo sebe.

Ob koncu meditacije se zate ustvarijo idealni pogoji, da lažje začutiš sebe, vse odtenke sebe, svoj največji potencial, vibracijo tvoje duše…da začutiš, kdo v resnici si, kaj v sebi nosiš…da začutiš, kako unikaten/a si, božansko popoln/a si…da začutiš svojo veličino, mogočnost in moč, da lažje kreiraš svoje življenje tako kot si želiš in zaslužiš.

Če si želiš katerega od posnetkov, mi to sporoči.

Kontaktni obrazec

4. oktober 2020

DOGODKI

Meditacija Poveži se z vibracijo svoje duše in prepoznaj, kdo v resnici si

8.10.2020 ob 20.00

26. september 2020

Kanalizirano sporočilo Nadangel Gabriel o otrocih

Kako delovati, da maksimalno podpreš sebe in otroka/e?

17. september 2020

DOGODKI

Meditacija ob podpori Oriona, delfinov, oceana...

22.9.2020 ob 20.00

5. september 2020

DOGODKI

Meditacija ob podpori portala 9-9 in Boginje Kali ∞ Transformacija življenja

9.9.2020 ob 20.00

27. avgust 2020
Fotografije iz objave osebe Dotik svetlobe Tatjana Rudman

Fotografije iz objave osebe Dotik svetlobe Tatjana Rudman

Življenje je večno učenje 🙂 različna doživetja, izkušnje nam pomagajo, da se ves čas razvijamo in postajamo modrejši 😉😃

Ko slediš svojemu srcu, svoji duši ter si dovoliš to izraziti in na podlagi tega izbirati, je življenje resnično lahko čarobno...  

17. april 2020

Kanalizirano sporočilo Nadangel Mihaela: kaj prinaša druga polovica meseca aprila in naprej

6. april 2020

Intervju za portal Moia.in

6. april 2020

Kanalizirano sporočilo Boginje Kali: česa se učimo in kako lahko to izmojstrimo

6. april 2020

Posnetek kanalizirane meditacije Harmonija

6. april 2020

Kanalizirano sporočilo Zemlje