30. september 2020

Posnetek kanalizirane meditacije

Meditacija z Boginjo Kali: Transformacija življenja

Ob poslušanju posnetka se zate ustvarijo idealni pogoji (odprejo se portali, dotaknejo se te energije, zavest, Bitja svetlobe, ki te podprejo v procesu). V meditaciji te Boginja Kali popelje po premici življenja, po tvoji življenjski poti, da prepoznaš, kaj so ključni dogodki, spomini, odnosi, ki so te tako ali drugače zaznamovali, da ti še vedno ne živiš polno življenje, izpolnjuješ svoj največji potencial duše. Boginja Kali te podpre, da to spustiš in da se transformacija v tvoje najvišje dobro zgodi. Zgodi se sprememba na način, ki te podpre, da spustiš, kar je potrebno spustiti, da se očisti, kar je potrebno očistiti, da se ti lažje odpreš za sprejem novega, ki te podpira.

Kateri dogodki, vzorci, prepričanja, odnosi so te zaznamovali? Boginja Kali te popelje skozi tri ključne izkušnje v tem življenju in eno izkušnjo, ki jo s sabo nosiš še iz preteklega ali preteklih življenj. Ta mogočna boginja te ves čas podpira s svojo energijo, da lažje spustiš, kar je potrebno spustiti in da se lažje odpreš za pritok tistega, kar potrebuješ. Podpre te v tvoji transformaciji življenja, saj ti ob koncu vajinega popotovanja skozi premico življenja pokaže, kaj so informacije, situacije, odnosi, ki jih ti v svojem življenju potrebuješ sprejeti – si dovoliti sprejeti, saj so ključni del tvoje življenjske poti. Izveš, kaj te podpira, da ti lažje zaživiš svoj največji potencial, najboljšo verzijo sebe.

Ob koncu meditacije se zate ustvarijo idealni pogoji, da lažje začutiš sebe, vse odtenke sebe, svoj največji potencial, vibracijo tvoje duše…da začutiš, kdo v resnici si, kaj v sebi nosiš…da začutiš, kako unikaten/a si, božansko popoln/a si…da začutiš svojo veličino, mogočnost in moč, da lažje kreiraš svoje življenje tako kot si želiš in zaslužiš.

Cena: 20€

Dolžina meditacije: 30 minut

Naročila:
- e-pošta: tatjana.rudman@gmail.com
- spletna stran - obrazec: naročilo
- 041 281 493

Prevzem:
- po naročilu in plačilu posnetek pošljem na tvoj e-naslov

30. september 2020

Posnetek kanaliziranega procesa

Energijsko čiščenje, zaščita in podpora prostorov

30. september 2020

Posnetek kanaliziranega procesa

Energijsko čiščenje in zaščita zate

26. november 2019

KNJIGA - pravljica

Predpraznični popust pravljice Moj prijatelj angel varuh

12. junij 2016

KNJIGA - pravljica

Moj prijatelj angel varuh

12. junij 2016

KNJIGA - pravljica

Moj prijatelj angel varuh

Od navdiha do kreacije...