zvezdica separator

Duhovni svet – spletna delavnica

Potrebuješ podporo pri želeni, lahkotni in hitri manifestaciji?

Poznaš osnove za želeno, lahkotno in hitro manifestacijo? Se zavedaš, da je to temelj za vse ostalo? Za harmonično, srečno, izpopolnjujoče življenje.

Te zanima, kako vzpostaviti in ohranjati harmonično življenje v teoriji in praksi?

Želiš (še močneje) ozavestiti svojo notranjo moč – sprejeti, da si kreator svojega življenja?

Se zavedaš, da v življenju nikoli nisi sam/a? Vedno in povsod je ob tebi duhovni svet, bitja svetlobe, ki te brezpogojno ljubijo, podpirajo, vodijo… Njihova ljubezen in podpora je brezpogojna, njihova pomoč je brez meja.

Kdo pravzaprav so? Jih želiš spoznati? Z njimi sodelovati, komunicirati? Sprejeti njihovo pomoč, podporo, vodstvo?

Če iščeš odgovore na takšna in podobna vprašanja oziroma te tematika pritegne, lepo vabljen/a na spletno delavnico Duhovni svet – pomoč na naši poti.

Kakšna je struktura delavnice?

Ob nakupu prejmeš dostop do spletnih vsebin (video, avdio vsebin, zapisov, povzetkov), ki jih lahko predeluješ v svojem tempu.

Prejmeš tudi dostop do Paketa za lahkotno sodelovanje z duhovnim svetom, ki vsebuje 2 kanalizirani meditaciji in 2 kanalizirana procesa, ob katerih se v tvoje najvišje dobro ustvarijo idealni pogoji, da se vsega skupaj lažje »spomniš«, ozavestiš in integriraš v svoje življenje.

Več o paketu lahko prebereš TUKAJ.

Glede na potrebe udeležencev in napotke duhovnega sveta organiziram tudi spletna srečanja v živo, ki so namenjena, da gremo še globlje, še bolj konkretno v tiste tematike, izzive, ki se tekom predelovanja delavnice pojavijo.

V ta namen sta bili do sedaj organizirani 2 spletni srečanji v živo – posnetki so naloženi v Spletni tempelj, k ostalim vsebinam delavnice.

V prihodnje bom organizirala še kakšno srečanje, ko se ponovno pojavi potreba – ko se nabere novih vprašanj, povezanih s tematiko delavnice.

Delavnica zajema:

 • kanaliziran proces Postavi namero – ustvari idealne pogoje svoji izkušnji, ki sem ga ustvarila z namenom, da vsak prejme to, kar potrebuje in je v njegovo najvišje dobro – na vseh nivojih, tudi energijsko podporo za lahkotnejši sprejem informacij, uvedbo potrebnih korakov, lahkotnejše sodelovanje z duhovnim svetom inp.
 • osnove za želeno, lahkotno in hitro manifestacijo, kar je osnova za vse naprej
 • harmonično življenje v teoriji in praksi (celosten pogled na človeka, povezanost, prepletenost vsega skupaj, vzpostavljanje in ohranjanje pretoka, ravnovesja na vseh nivojih – konkretni napotki, vaje…)
 • duhovni svet, bitja svetlobe (kdo so, kako ti lahko pomagajo (predstavitev nekaterih bitij in njihovih lastnosti), vzpostavljanje stika, prepoznavanje njihove prisotnosti, komunikacija, sodelovanje, pomen svobodne volje…)
 • teoretični vidik in praktične vaje, orodja, tehnike, ki ti na vsakodnevni ravni pomagajo ohranjati harmonično življenje in med drugim tudi večjo pretočnost za lahkotno sodelovanje z duhovnim svetom
 • Paket za lahkotno sodelovanje z duhovnim svetom, ki vsebuje 2 kanalizirani meditaciji in 2 kanalizirana procesa, ob katerih se v tvoje najvišje dobro ustvarijo idealni pogoji, da se vsega skupaj lažje »spomniš«, ozavestiš in integriraš v svoje življenje => več o paketu lahko prebereš TUKAJ
 • spletna srečanja v živo (po potrebi), ki so namenjena, da gremo še globlje, še bolj konkretno v tiste tematike, izzive, ki se tekom predelovanja delavnice pojavijo => v ta namen sta bili do sedaj organizirani 2 spletni srečanji v živo – posnetki srečanj so naloženi v Spletni tempelj (k ostalim vsebinam delavnice)
 • individualen pristop – tekom spletnih srečanjih v živo imajo udeleženci možnost prejeti kanalizirane odgovore tvoje duše, duhovnih vodnikov

Ti si kreator svojega življenja, a ne pozabi, da pri tem nisi sam/a.

Dovoli, da ti pomagajo bitja svetlobe.

Povabi jih v svoje življenje, izrazi svoje srčne želje in zaupaj.

Njihov dotik te bo očaral in prepričal, da je možno karkoli. 

V okviru delavnice ti pomagam ozavestiti, kako lahkotna in naravna je ta povezava in sodelovanje z duhovnim svetom tudi zate.

Greva na to popotovanje skupaj? Pridruži se spletni delavnici Duhovni svet – pomoč na naši poti.

Prijavo/nakup lahko opraviš:

 • na moj e-naslov (tatjana@dotiksvetlobe.si) mi sporoči svojo prijavo, jaz pa ti pošljem podatke za nakazilo
 • preko spletne trgovine (plačilna kartica ali po predračunu – nakazilo na TRR)
 • gotovinsko plačilo (na sedežu podjetja oziroma v mojem poslovnem prostoru)

TUKAJ lahko preveriš še ostale dogodke.

Duhovni svet – pomoč na naši poti

Ti si kreator svojega življenja, a ne pozabi, da pri tem nisi sam/a.

Dovoli, da ti pomagajo bitja svetlobe.

Povabi jih v svoje življenje, izrazi svoje srčne želje in zaupaj.

Njihov dotik te bo očaral in prepričal, da je možno karkoli.

V okviru delavnice ti pomagam ozavestiti, kako lahkotna in naravna je ta povezava in sodelovanje z duhovnim svetom tudi zate.

188,00