zvezdica separator

Iščeš odgovore na svoja vprašanja?

Terapija DOTIK SVETLOBE

Zakaj se ti nekaj dogaja in kako si lahko pomagaš?
Si želiš boljše življenje – bolj srečno, uspešno, izpopolnjujoče življenje?
Si želiš več notranjega miru, pomirjenosti, lahkotnosti?
Si želiš zavestno ustvarjati želeno življenje in obilje?
Potrebuješ več energije, volje, motivacije, poguma?
Si želiš bolj iskrene, ljubeče, harmonične odnose?
Si želiš bolj zdravo, vitalno telo?
Iščeš svoj življenjski namen?

Če se srečuješ s takimi ali podobnimi vprašanji, ti lahko pri tem pomagam…

Glede na potrebe ljudi sem s pomočjo duhovnega sveta razvila Terapijo Dotik svetlobe, ki se je pokazala kot zelo učinkovita, saj pokriva tri ključna področja:

Tako se v tvoje najvišje dobro ustvari proces energijskega čiščenja ter zdravljenja in podpore, ki ti pomaga vzpostaviti ravnovesje na vseh nivojih.

narekovaj

Pri kanaliziranju se povežem z duhovnim svetom

Pri kanaliziranju se povežem z duhovnim svetom (običajno s tvojimi angeli, vodniki…) ter  ti prenašam njihova sporočila in nasvete. Zate se ustvari energija in prostor, da vse skupaj lažje začutiš, ozavestiš, sprejmeš.

Na ta način prideš do jasnosti in podpore, ki te bo peljala do želenih rezultatov ter srečnega, izpopolnjujočega življenja.

Glede na tvoje želje, potrebe, namen lahko izbiraš med tremi paketi, na podlagi katerih se določi, ali greva predvsem v osnove ali tudi globino – torej, lahko se naredi vpogled, kaj se dogaja na določenem področju, zakaj in kako si lahko pomagaš.

Lahko pa greva še globlje in se naredi vpogled tudi v tvoja pretekla življenja, dušno pogodbo, dušne zapise (tvoji izvorni zapisi, potenciali, naloge, tvoj dušni dom, njegov pomen, podpora…) in še in še.

Usmeritve pri izbiri paketa

Se soočaš z izzivi na nekem specifičnim področju tvojega življenja ter potrebuješ jasnost glede tega – odgovore, kaj se dogaja, zakaj in kako si lahko pomagaš, da prideš do želenih rezultatov?

V tem primeru bi bila primerna Terapija Dotik svetlobe 1

Se soočaš z izzivi na različnih področjih svojega življenja in potrebuješ nekaj več jasnosti in podpore glede vsega skupaj? Ali se kljub delu na sebi mnogi izzivi še vedno ponavljajo? Imaš občutek, da si v začaranem krogu?

Do tega pogosto prihaja, ker ne gremo dovolj globoko – v sam izvor izziva. Pri delu s strankami namreč opažam, da mnogi izzivi (vzorci, prepričanja, način delovanja, reagiranja…) izhajajo iz dušnih zapisov – tvoji izvorni zapisi, potenciali, naloge, lekcije, zapisi preteklih življenj, dušne pogodbe, dogovori…).

Če si želiš nekaj več – iti v osnove in globino tega, kar je potrebno spremeniti, transformirati na poti do želenih rezultatov, bi bila primerna Terapija Dotik svetlobe 4

Mogoče pa potrebuješ nekaj unikatnega ? Na podlagi brezplačnega posveta lahko oblikujeva  personaliziran paket, v katerega vključiva tisto ponudbo, storitve, ki te bodo podprle na tvoji poti do želenih rezultatov ter srečnega, izpopolnjujočega življenja.

Terapija Dotik svetlobe

Usmeritve pri izbiri paketa

Odgovarjam na pogosta vprašanja o Terapiji dotik svetlobe 

Odgovarjam na pogosta vprašanja o Terapiji dotik svetlobe 

zvezdica separator

Dovoli, da ti pomagam poiskati odgovore

Imaš še kakšno vprašanje?

Potrebuješ še kakšno pojasnilo glede ponudbe, posameznega paketa?

Se ne moreš odločiti, kateri paket je bolj primeren zate?

Se sprašuješ, ali je Terapija Dotik svetlobe sploh zate?

Z veseljem ti odgovorim na vsa tvoja vprašanja.