zvezdica separator

The Reconnection®

Ponovna povezava

Zdravljenje s ponovno povezavo (Reconnective Healing®)

Osebna ponovna povezava (The Reconnection®)

Ponovna povezava ti pomaga, da se (ponovno) vrneš v ravnovesje, se povežeš s svojim izvorom in spomniš svojega bistva – kdo v resnici se, od kod prihajaš in kakšne zapise kot duša nosiš.

Na kratko o ponovni povezavi

Ponovna povezava je oblika zdravljenja, ki se je po mnenju znanstvenikov na našem planetu pojavila prvič. Gre za to, da se ponovno povežemo s samim seboj, z bistvom tega, kar smo, s popolnostjo Univerzuma in skozi to z lastno popolnostjo, ki omogoča vračanje v ravnovesje.

To je pristop k zdravljenju, ki presega vse omejitve, slabosti in pomanjkljivosti do zdaj znanih energijskih tehnik zdravljenja, saj ne zdravi bolezenskega procesa, pač pa človeka kot celoto. Spekter ponovne povezave tvorijo energija, svetloba in informacije, ki zdravijo celostno in se nenehno razvijajo. Posledično pride do popolne celostne ozdravitve, harmonije telesa in duha ter ne nazadnje do življenja v trenutku popolnosti. Njen obstoj potrjujejo tako primeri iz prakse, kot tudi rezultati raziskav v znanstvenih laboratorijih.

zvezdica separator

Ponovna povezava ponuja dve možnosti

Reconnective Healing®

Zdravljenje s ponovno povezavo (Reconnective Healing®), bistvo katerega je vračanje v ravnovesje. Pomaga nam, da hitreje obnavljamo svoje celice, smo bolj zdravi, skratka, gre za vzpostavljanje ravnovesja človeka kot celote – na vseh ravneh telesa (telesni, čustveni, mentalni in duhovni ravni).

The Reconnection®

Osebna ponovna povezava (The Reconnection®), katere namen je dokončna povezava temeljne človekove esence s širšo energijsko mrežo vesolja. Je proces, pri katerem se ponovno povežemo s popolnostjo Univerzuma. Pomaga nam pri osebni rasti in razvoju, da smo hitreje in bližje svoji življenjski poti, svojemu poslanstvu, naši resnični biti.

Razlika med njima je v namenu in v postopku, gre pa za dva procesa, ki skupaj tvorita harmonično celoto ter nam prinašata zdravje in razvoj.

o zdravljenju

Zdravljenje s ponovno povezavo se lahko izvaja večkrat. Na splošno je priporočljivo razmisliti o treh srečanjih. In čeprav je vsako srečanje posebno, ljudje pogosto poročajo, da je prav tretje srečanje nekaj izjemno posebnega. Do ozdravljenje pride v trenutku. Čas je potreben za to, da se oseba odloči sprejeti ozdravljenje.

Osebna ponovna povezava pa se opravi le enkrat v življenju. Proces je sestavljen iz dveh srečanj, ki se običajno zvrstita v dveh zaporednih dneh.

Prvotno so bili meridijani (svetlobne/energijske linije) našega telesa povezani z mrežo linij, ki so bile zasnovane tako, da so se nadaljevale navzven in nas povezale z veliko večjo mrežo, kar nas je povezovalo s celotnim vesoljem (Univerzumom, Višjo inteligenco, Izvorom,…) ter nam omogočalo, da smo živeli dlje, bili bolj zdravi in celoviti. Sčasoma pa smo izgubili stik s temi linijami, ki pravzaprav pomenijo stik s tem, kar v resnici smo (večdimenzionalna bitja luči) in z vsemi informacijami, ki to bitje luči definira.

Pri ponovni povezavi pa gre za ponovno povezovanje s temi energijskimi linijami, mrežo ter pri tem omogoča izmenjavo energije, svetlobe in informacij, ponovno povezovanje verig DNK ter vključitev ‘strun’ (vzporedno pojavljajočih se ravni obstoja).

zvezdica separator

Najpogostejše spremembe po Ponovni povezavi

Duhovno področje

Čustveno področje

Telesno področje

Mentalno področje

zvezdica separator

Dovoli si prejeti to čudovito darilo. Ponovno se poveži.

narekovaj

"Če imate srečo, bo zdravljenje prišlo v obliki, ki ste jo pričakovali. Če pa imate resnično srečo, bo prišlo v obliki, o kateri niste upali niti sanjati – na način, ki ga ima Univerzum v mislih posebej za vas."

Dr. Eric Pearl (avtor knjige Ponovno povezani: Zdravi druge, zdravi sebe)

Imaš še kakšno vprašanje?

Z veseljem ti odgovorim na vsa tvoja vprašanja.