zvezdica separator

Povezava z drugo stranjo

Medijstvo

Je komunikacija z duhovnim svetom, in sicer z dušami preminulih oseb. Medij je oseba, ki se poveže z dušo preminulega (ali njegovimi duhovnimi vodniki) ter predaja njegova sporočila, informacije osebi, ki se želi povezati s preminulim.

Ko telo premine, duša zapusti telo in prestopi v duhovni svet. Tam jo navadno sprejmejo duše drugih preminulih oseb, ki so bili v času zemeljskega življenja povezani, naklonjeni (npr. družinski člani, sorodniki, prijatelji…), lahko pa dušo sprejmejo angeli, duhovni vodniki…

Tako lahko medijstvo žalujočim ponudi informacije in potrditve, da se življenje duš nadaljuje in da je z njimi vse v redu, tudi ko zapustijo ta svet. Skrata, žalujoči lahko tako dobijo neke vrste tolažbo, pomiritev, nov smisel življenja, saj ugotovijo, da je duša njihove ljubljene preminule osebe večna ter da se vez ljubezni in komunikacije s smrtjo ne konča.

Proces medijstva, katerega nadzorujejo in spremljajo tudi angeli, poteka v duhu prijetnega, varnega, ljubečega pogovora. Za vzpostavitev takšnega vzdušja je zelo pomembna tudi vloga osebe, ki želi vzpostaviti stik s preminulo dušo, kajti le s čistimi in srčnimi nameni, bo proces stekel v najvišje dobro vseh vpletenih.

Medijstvo poteka nekje do 60 minut, kjer duša preko medija navadno najprej potrdi svojo identiteto, nato pa posreduje sporočila osebi, ki je prišla na medijstvo.
zvezdica separator

Poveži se z drugo stranjo

Imaš še kakšno vprašanje?

Z veseljem ti odgovorim na vsa tvoja vprašanja.