zvezdica separator

Mentorski program

Končno srečni

koncno srecni

Program je primeren zate, če…:

narekovaj

Glede na tvoje želje, potrebe, namen lahko izbiraš med dvema paketoma

zvezdica

Osnovni paket

Ta paket je zate, če potrebuješ jasnost in podporo glede nekega specifičnega področja, ki ti predstavlja problem, izziv v tvojem življenju.

Osnovni paket zajema
1-mesečno mentorstvo skozi tvojo osebno transformacijo do želenih rezultatov za določeno področje (eno).

1-mesečno članstvo v skupini Harmonija, v kateri so vsebine, ki te podprejo v tvojem vsakodnevnem življenju, predvsem, da je le-to bolj srečno, uspešno, zdravo, lahkotno, harmonično…  V ta namen lahko dostopaš do kanaliziranih meditacij, procesov, ritualov (npr. Vzpostavljanje ravnovesja; Zdravilni dotik; Stik s seboj, svojo dušo; Jutranji ritual; Večerni ritual; Energijsko čiščenje in zaščita zate; Energijsko čiščenje, zaščita in podpora prostorov;…). Glede na aktualne teme in potrebe pa v skupino dodajam nove vsebine.

Individualna srečanja (do 4 ure, v živo ali na daljavo – avdio in/ali video klic), pri katerih gre običajno za Terapijo Dotik svetlobe, ki se je pokazala kot zelo učinkovita, saj pokriva tri ključna področja: energijsko čiščenje & zdravljenje & kanaliziranje. V okviru individualnih srečanj pogledava želeno področje ter narediva vpogled, kaj se dogaja, zakaj in kako si lahko pomagaš, da prideš do želenih rezultatov.
Sms podpora (4x) – osnovno energijsko čiščenje, zaščita in podpora za »urgentne« izzive, situacije.
Zdravljenje s ponovno povezavo (1x) ti prinese celostno zdravljenje in potisk, ki ga potrebuješ, da lažje narediš potrebne korake na svoji poti.
zvezdice

Premium paket

Ta paket je zate, če si želiš nekaj več – transformacijo oz. pozitivne spremembe na bolje na vseh področjih svojega življenja.

Premium paket zajema
3-mesečno mentorstvo skozi tvojo osebno transformacijo do želenih rezultatov.

3-mesečno članstvo v skupini Harmonija, v kateri so vsebine, ki te podprejo v tvojem vsakodnevnem življenju, predvsem, da je le-to bolj srečno, uspešno, zdravo, lahkotno, harmonično…  V ta namen lahko dostopaš do kanaliziranih meditacij, procesov, ritualov (npr. Vzpostavljanje ravnovesja; Zdravilni dotik; Stik s seboj, svojo dušo; Jutranji ritual; Večerni ritual; Energijsko čiščenje in zaščita zate; Energijsko čiščenje, zaščita in podpora prostorov;…). Glede na aktualne teme in potrebe pa v skupino dodajam nove vsebine.

Tvoj osebni načrt za srečno življenje – konkretni napotki, vaje, tehnike, ki ti bodo pomagale vzpostaviti in ohranjati harmonijo na vseh nivojih ter ti pomagale zavestno ustvarjati želeno življenje in obilje.
Individualna srečanja (do 4 ure mesečno; v živo ali na daljavo – avdio in/ali video klic), pri katerih gre običajno za Terapijo Dotik svetlobe, ki se je pokazala kot zelo učinkovita, saj pokriva tri ključna področja: energijsko čiščenje & zdravljenje & kanaliziranje. V okviru individualnih srečanj greva v osnove in globino vsega, kar je potrebno transformirati na tvoji poti do želenih rezultatov. Tako narediva vpogled, kaj se na določenih področjih dogaja, zakaj, kako si lahko pomagaš… Narediva vpogled v tvoja pretekla življenja, dušno pogodbo, dušne zapise (tvoji izvorni zapisi, potenciali, naloge, tvoj dušni dom, njegov pomen, podpora…) in še in še.
Sms podpora (4x mesečno) – osnovno energijsko čiščenje, zaščita in podpora za »urgentne« izzive, situacije.
Energijsko čiščenje prostorov: V prostorih ostajajo energije vsega, kar se v njih dogaja. Odraža se vse, kar se dogaja z nami in vsemi, ki so v prostoru bili. Tudi stene, tla, stropi, pohištvo, predmeti v prostoru nosijo svojo energijo in zapise vsega, kar se je z njimi dogajalo. Da bi se v prostorih dobro počutili, jih je potrebno temeljito energijsko očistiti in napolniti z energijami, ki nas podpirajo. Vse to najprej izvedeva skupaj, nato pa ti povem, pokažem, kako lahko to počneš sam/a, da vzdržuješ energijsko čiste prostore.
Zdravljenje s ponovno povezavo (3x) ti prinese celostno zdravljenje in potisk, ki ga potrebuješ, da lažje narediš potrebne korake na svoji poti.

Imaš še kakšno vprašanje?

Potrebuješ še kakšno pojasnilo glede ponudbe, posameznega paketa?

Se ne moreš odločiti, kateri paket je bolj primeren zate?

Se sprašuješ, ali je program Končno srečni sploh zate?

Z veseljem ti odgovorim na vsa tvoja vprašanja.