zvezdica separator

Mnenja strank

Razvila sem jasnovidnost, odkrila svoje življenjsko poslanstvo, ustavila avtoimuno bolezen, ustvarila srečno partnerstvo...

Ne vem, kje bi danes bila, če ne bi tistega usodnega septembra 2015 spoznala Tatjane.

K njej me je pripeljal »klic duše« v obliki obiska pokojne babice, ki je takrat v meni vzbudil neopisljivo grozo in strah. Tatjano sem obiskala, ker mi jo priporočila prijateljica, češ da kanalizira sporočila pokojnih duš in angelov ter da bi mi lahko pomagala. Začetni dvomi so se hitro po začetku terapije raztopili, moje življenje pa od takrat naprej ni bilo nikoli več enako.

Dobila sem potrditev, da obstaja »nekaj več« in da imajo moje preizkušnje smisel.

7 let kasneje je Tatjana še zmeraj moja opora in doza jasnosti, ko se pred mano zdi vse megleno.Tudi z njeno pomočjo sem dosegla, da se zavedam svoje notranje moči in vloge pri kreiranju svojega življenja.

Razvila sem jasnovidnost in druge nadčutne kanale, odkrila svoje življenjsko poslanstvo, ustavila avtoimuno bolezen, ustvarila srečno partnerstvo in še bi lahko naštevala.

Redno meditiram, vlagam v izobraževanja in terapije, kar mi pomaga pri osebnem in duhovnem razvoju.

Ni vedno lahko, je pa vredno. Pot do sebe je pogosto najdaljša, a je v resnici vse, kar v življenju imamo.

Tatjana je vrhunska terapevtka in delo z njo bi priporočala vsakomur, ki želi živeti bolj zavestno in harmonično življenje.

Meni je spremenila življenje. Dovolite, da ga tudi vam.   

Tina

Potrebovala sem jasnost za svoje življenje in Tatjana je oseba, ki preko svojega kanaliziranja to jasnost preda

Za sodelovanje s Tatjano sem se odločila, ker sem v določenem obdobju svojega življenja tako začutila. Ko veš, da nisi tam, kjer si želiš biti in čutiš, da je nekaj več, kar ti je v življenju namenjeno. Začutila sem, da je njena energija in znanje lahko doprinos za moje življenje.

Potrebovala sem jasnost za svoje življenje in Tatjana je oseba, ki preko svojega kanaliziranja to jasnost preda.

Pri Tatjani mi je namreč všeč, da je tako zelo svetla in sijoča oseba, kot neko Bitje svetlobe na Zemlji, katere namen je dvigniti zavest celotnega planeta.

Nikoli te z ničemer ne straši, njene besede so vedno motivacijske in vzpodbujajoče. Tako prav začutiš, kako zelo si tudi ona želi, da tebi uspe, ker če nam uspe, potem je svet lepši in bolj prijazen za življenje.

In namen življenja je, da je lep, čudovit in radosten. In Tatjana ima pri tem močno poslanstvo.

Seveda pa Tatjana ni čarobna palčka, mi sami smo. Ona preda jasnost, na nas pa je, da to jasnost v življenju uporabimo, dan za dnem, prav vsak dan.

Življenje je popotovanje k cilju naše duše, k cilju našega namena utelesitve. In kaj boljšega si lahko želimo kot mentorja, ki ti predaja jasnost, kako je lahko tvoje popotovanje lahkotno, radostno in veličastno? In ta mentor je vsekakor Tatjana.

Petra

Ko si končno priznaš, da si ti kreator svojega življenja, enostavno drugače gledaš na življenje

Zadnjih nekaj let sem se začela vse bolj zavedati, da sem polna jeze, nezadovoljstva s samo seboj, stresa, skrbi in ogromnih pritiskov nase, zaradi katerih sem imela zelo pogoste glavobole. Enostavno v meni ni bilo tiste iskrice, bolj kot ne, sem životarila, ne pa polno živela.

Vse to se je samo kopičilo. Počasi sem začela dojemati, da tako več ne gre naprej, da bo nekaj treba spremeniti, ker nisem hotela resno zboleti ali karkoli drugega. To me je potisnilo v raziskovanje. Začela sem brati razne duhovne knjige, poslušati videe na YouTube, občasno tudi meditirati.

Ugotovila sem, da smo veliko več kot samo fizično telo in to me je samo še bolj potiskalo v raziskovanje sebe, mojih vzorcev, prepričanj…

Ob vsem tem, kar sem se učila, sem ugotovila, da bom sama težko razrešila vse to, kar je bilo globoko zakoreninjeno v meni, zato sem se odločila za sodelovanje s Tatjano. 

Najprej sem se prijavljala na njene brezplačne meditacije in delavnice, ki jih je organizirala preko Facebook-a in začela bolj pogosto meditirati.

Moja zavest se je začela vse bolj širiti in vse bolj me je potiskalo naprej v raziskovanje in odkrivanje sebe.

Bila sem polna vprašanj, na katera si sama nisem znala odgovoriti. Tako sem si želela odgovorov, razlage, jasnosti. Vedela sem, da je Tatjana prava oseba, ki mi bo pomagala na moji poti, da najdem sebe, da ugotovim, kdo v resnici sem, kaj je moj dušni namen.

Odprli sva pandorino skrinjico, ki je bila leta in leta zaprta, saj je sama nisem upala in znala odpreti, nisem upala pokazati, kdo sem, se izraziti.

Zaradi sodelovanja s Tatjano se mi je odprlo čisto novo poglavje v življenju.

Začela sem odkrivati sebe, se počasi ponovno vračati k svojemu bistvu.

To je bila najbolj dragocena investicija v mojem življenju in za to sem neizmerno hvaležna, v prvi vrsti sebi, da sem si to sploh dovolila in seveda Tatjani, ki mi na tej poti pomaga, kadarkoli jo potrebujem.

Priznam, da se dostikrat ni enostavno soočiti s samim seboj in vsem, kar nosiš v sebi, ampak zavedanje, da je to edini način do boljšega počutja, bolj harmoničnega življenja, te žene naprej in vztrajaš.

Ko si enkrat končno priznaš, da si ti kreator svojega življenja, enostavno drugače gledaš na življenje. Sam se odločiš, kako se želiš počutiti, kakšne odnose želiš imeti, kaj želiš početi… Vse manj se ukvarjaš z drugimi in vse več s seboj.

Vsaka stopnička, ko greš višje, bolj k sebi, bolj čudovite delčke sebe odkrivaš in ugotavljaš, da so vsi ljudje v tvojem življenju z namenom, da rasteš in se učiš – ti od njih in oni od tebe.

Življenje postaja lahkotnejše, ko začneš sprejemati sebe takšnega kot si in druge takšne kot so.

Zelo sem hvaležna, da sem izboljšala vse odnose (predvsem s svojo primarno in sedanjo družino), se začela bolj izražati, odkrila, da imam v sebi še ogromno neizkoriščenega potenciala, kreativnosti…

Dobesedno se začneš prebujati in to te žene naprej v nadaljnje odkrivanje sebe in še bolj globoko raziskovanje delčkov sebe. To je največje darilo, ki si ga v življenju lahko daš.

Tatjana je ena najbolj čudovitih dušic, ki mi jo je življenje pripeljalo na pot in za to sem neizmerno hvaležna. Zato bi vsakemu, ki stopa po poti do boljšega in bolj harmoničnega življenja, priporočila, da ne okleva, ampak se odloči za sodelovanje z njo, ker je veliko lažje.

Seveda moraš največji del opraviti sam, dopovedati umu, da čarobne palčke ni, je pa takšen način sodelovanja zame neprecenljiva pomoč, brez katere bi sama težko prišla tako daleč in toliko ozavestila v tako kratkem času kot sem.  

Nika

Postanite kralj svojega poslanstva, poti in življenja. Le to ne bo iz danes na jutri, ampak nikoli ni prepozno začeti

Življenje nas pelje skozi veliko preizkušenj, sami pa navigiramo, kako bomo čez njih šli.

Delo na sebi je dolgotrajen proces na poti do željenega cilja, a tudi ko ga dosežemo, je potrebno vzdrževanje oziroma bolje rečeno konsistenca

Sam sem se z duhovnim svetom spoznaval že veliko preden sem spoznal Tatjano. S komerkoli sem sodeloval, je doprinesel en košček sestavljanke in pomoč pri mojem napredovanju in od vsakega sem dobil to, kar sem bil takrat pripravljen sprejeti

Izmed vseh pa je meni Tatjana doprinesla zelo veliko. Tiste češnjice na vrhu tortice ali velike prelomne dogodke, katere prej nisem uspel narediti

Terapevtov in svetovanj je veliko, a vsak si vedno izbere tistega, kateri ga pritegne. Tukaj težko govorimo, kdo je boljši, ker ima vsak drugačno energijo.

Meni sodelovanje s Tatjano pomeni veliko predvsem zato, ker sem sam na poti svoje rasti in pomoči drugim in jo jemljem kot  mentorico, za kar sem neizmerno hvaležen, saj je ona prva na moji spiritualni poti kot mentor.

Tatjana te vedno sprejme s prisrčnim objemom, nasmejanim obrazom in odprtostjo polne ljubezni. Ni važno, na kaj naletiva pri mojih potovanjih, vedno vse sprejema z odprtostjo in dopušča možnosti, četudi jih mogoče sama ni izkusila ali ne razume, pa vendarle te zna usmeriti skozi njih.

Prav tako mi je velika opora za globine in širine, ki jih sam raziskujem pri mojem spiritualnem raziskovanju. Če naletim na problem, točno ve, čez kaj grem, saj je tudi sama to izkusila v podobnih izzivih, ki jih je imela. 

Sam zelo hitro napredujem in z njeno podporo je prizemljevanje in utrjevanje bolj znosno, hitrejše in temeljitejše.

Razumeti pa moramo, da je to največja stvar nas samih in ne terapevta, koliko sami vlagamo vase. Jaz temu posvetim veliko časa, zato so temu primerno tudi rezultati nekoliko večji.

Vsak gre s svojim tempom. Meni na primer se moj napredek zdi še vedno počasen. Kaj želim povedati? Vsak ima svoj tempo in edini, s katerim se lahko primerja, je s samim sabo izpred nekaj dni, tednov, mesecev ali let. Prav tako pa morate ceniti vsak zaveslaj, vsak korak in vsak vdih na vaši poti. 

Redno delo prinese tudi dolgoročne rezultate. Vse, kar je na hitro in kar ni v namenu, da se zgodi v najvišje dobro, se verjetno ne bo. Vsak gre skozi svoje preizkušnje na življenjski poti.

Sam nebi zamenjal trenutka s Tatjano, saj mi je sodelovanje z njo prineslo neizmerno veliko in še vedno prinaša. Lepo se je pogovoriti z nekom, ki te razume, čez kaj greš.

Tatjana je super terapevtka in priporočam jo vsakomur. Je pa res da vsak mora najti tistega, ob katerem se tudi počuti v redu.

V njenem objemu doma vsakomur pričara toplino in odprt prostor, v katerem se ji lahko zaupa in skupaj najdeta rešitev.

Če oklepate, je moje iskreno priporočilo le to, da postanite kralj svojega poslanstva, poti in življenja, le vi imate pravico in dolžnost opravljati z njim in žal vas nihče ne bo rešil, saj se morate vi odločiti, da naredite korak do spremembe. Le to ne bo iz danes na jutri, ampak nikoli ni prepozno začeti.

Vsem želim veliko brezpogojne ljubezni in sreče. Kamorkoli vas ponese pot, pa se vedno lahko obrnete na Tatjano, saj vas bo znala umeriti in vam pomagati. 

Z ljubeznijo,

Matic B.

Če se vrtiš v začaranem krogu svojih lekcij, ne odlašaj in dovoli, da ti pri tem pomaga mentor, ki te lahko močno podpre in olajša tvojo pot

Za sodelovanje s Tatjano Rudman sem se odločila davnega leta 2015, ko sem bila po porodu in porodniški v nekakšnem poporodnem depresivnem stanju in sem si želela spremembe. Hkrati pa sem bila še študentka, ki je iskala službo.

Na podlagi priporočila moje dobre prijateljice sem šla k Tatjani in naredili sva 3 Zdravljenja s ponovno povezavo. Terapije so se me takoj dotaknile in začelo se je veliko dogajati.

Odprl se mi je nov svet, spomini moje duše, preteklih življenj… Začela sem se vse bolj »spominjati« in želela sem raziskovati več in več. Predvsem sem želela izvedeti čim več o sebi. Kdo sem, iz kje prihajam…

Ker se mi je porodniška zaključevala in sem že pošiljala prošnje za službo, sem potrebovala usmeritve in podporo tudi v tej smeri. Čeprav predhodna pošiljanja prošenj niso bila kaj dosti uspešna, se je nato, ob napotkih in podpori duhovnega sveta, zgodilo tako, da sem bila sprejeta za 3 službe. V bistvu sta me v istem dnevu poklicali iz dveh podjetjih, da sem sprejeta. Tako sem na koncu lahko sama izbrala, kje se bom zaposlila in bila sem res presrečna, da se mi je to zgodilo.

Močno verjamem, da je bila to posledica sodelovanja s Tatjano ter seveda napotkov in podpore duhovnega sveta. Zatem sem se k Tatjani redno vračala – na kanalizirane meditacije, individualna kanalizirana svetovanja… In vedno sem prejela čudovite napotke in podporo.

Sodelovanje s Tatjano mi je tudi močno pomagalo pri ozdravitvi težav na materničnem vratu. Že v času prve nosečnosti so se mi namreč začele težave na tem področju. Šlo je celo tako daleč, da sem skoraj prejela diagnozo raka na materničnem vratu. Imela sem številne manjše operativne posege.

Na srečo se je lepo izteklo. Tatjana mi je na terapijah prinesla sporočila, napotke mojih vodnikov, kako si lahko pomagam. Delo na sebi se je definitivno obrestovalo, saj sem v času druge nosečnosti dobila izvide, ki so pokazali, da se je moje stanje popolno pozdravilo, in sicer v takšni meri, da se nikjer več ne pozna, da sem imela kakšne predrakave spremembe na materničnem vratu.

Ena izmed lepših stvari, ki se mi je zgodila med kanaliziranjem pri Tatjani, pa je bila tudi ta, da se mi je v drugi nosečnosti oglasila dušica mojega sinčka in mi predala sporočilo. Zelo sem bila hvaležna za to kanalizirano sporočilo, saj mi je prinesla globok notranji mir, da je in bo vse ok.

Življenje je večno učenje. Dokler bomo živi, se bomo učili in predelovali takšne in drugačne lekcije. Moje mnenje je, da kdor si želi resnično srečno zaživeti, potem se mora biti pripravljen iz dneva v dan učiti – osebno in duhovno rasti. Pravijo, da če ne rasteš stagniraš. Zato sem mnenja, da sploh, če želiš imeti želene rezultate in dosegat želene cilje, je pomembno redno delo na sebi. Zato verjamem, da je definitivno smiselno investirati vase.

Sem mnenja, da sami težko vidimo, kaj se dogaja in kako si lahko pomagamo, zato za (hitrejšo) rast in razvoj potrebujemo nekoga, da nas malo usmerja, nam pomaga z napotki, podporo. Neke vrste mentorja, ki ti pomaga ohranjati vero vase, zaupanje, da zmoreš, da se da… Pri delu na sebi, predvsem izzivih, je dobro, da imaš nekoga ob sebi, da te spodbuja, da verjame vate, da ti bo uspelo. Te usmeri predno zaideš v napačno smer, ali predno narediš nekaj, kar ni v skladu s teboj, tvojo dušo.

Žal imamo v »zunanjem« svetu trenutno premalo takšnega podpornega okolja, da bi ljudje drug drugega spodbujali, se podpirali in pomagali, sploh če se posamezniki odločimo narediti nekaj drugače kot drugi, kot okolica. Zato se mi zdi vloga mentorja in podpornega okolja ključnega pomena.  Sploh če gre za kanalizirana sporočila, saj naše osebno duhovno vodstvo najbolj ve, kaj je v naše najvišje dobro ter nam preda najbolj optimalne rešitve danega trenutnega izziva in situacije, ki ga/jo imamo.

Če sami še ne znamo kanalizirati, je v takih situacijah dobro imeti osebo, ki to zna in to Tatjana definitivno je. Pri tem je odlična.

Tatjano bi svetovala vsaki osebi, ki išče rešitve na katerem koli področju v življenju – na področju zdravja in ozdravitvi kakšne bolezni, pri iskanju službe, za izboljšanje partnerskega odnosa, kot partnerska terapija, pri izgubi otroka ali bližnjega/e osebe, pri vzgoji otrok, ali če otrok zboli, odgovoru na vprašanje, zakaj je prišlo do bolezni, kako mu pomagati, pri osebni zmedenosti v življenju, pri iskanju same/ga sebe, pri korakih samostojne podjetniške poti…

Priporočam jo vsem, ki iščejo odgovore zase in potrebujejo vodstvo svojih vodnikov. Tatjana je oseba, kateri lahko 1000% zaupaš.

Glede na moje izkušnje svetujem, da ne čakaj predolgo, če potrebuješ pomoč in vodstvo duhovnega sveta. Če se vrtiš v začaranem krogu svojih lekcij, ne odlašaj, bodi pogumen/a, odpri se za spremembe in dovoli, da ti pri tem pomaga mentor, ki te lahko močno podpre in olajša tvojo pot.

Tatjana, hvaležna sem, da sva se spoznali.

Hvaležna sem, da si mi v tem življenju že tolikokrat nesebično pomagala.

Si kot angel, ki je prišel iz nebes, da nam pomagaš s svojimi darovi tu na Zemlji.

Hvala ti, ker si.

Sija

Ob njeni podporo sem vse lažje delala na sebi, svoji vrednosti, se obračala vase, postajala ponosna nase, na svoje delo in pridobivala na zavedanju svoje vrednosti

Moje otroške in mladostniške sanje in želje so bile ljubezen partnerja ter srečna družina.

Potrudila sem se, da sem vse naredila »prav« – najprej diploma, nato služba, poroka in otroci.

Prepričana sem bila, da lahko iskrena in globoka ljubezen premaga vse ovire in bo moje življenje z možem in otroki srečno.

Žal ni bilo in ni tako. Kljub razdajanju za družino, moža in službo, se moje življenje ni odvijalo v tej smeri.

V moje življenje je v letu 2014 stopila Tatjana in leto kasneje, jeseni 2015 sem bila pri njej na prvi terapiji.

Od takrat z njo redno sodelujem – počasi sem skupaj z njo delala na sebi, svoji vrednosti, se obračala vase, postajala ponosna nase, na svoje delo in pridobivala na zavedanju svoje vrednosti.

V glavnem sva izvajali Terapijo Dotik svetlobe (energijska čiščenja, zdravljenja, kanaliziranje), naredili pa tudi ponovno povezavo (Zdravljenje s ponovno povezavo in Osebno ponovno povezavo).

Pred štirimi leti sem začela meditirati – kakšno leto pa so Tatjanine kanalizirane meditacije moja redna praksa.

Po petih mesecih rednih meditacij (jutranje, večerne in pogosto tudi tekom dneva) sem začela čutiti prisotnost angelov. Sedaj si jih znam »poklicati«, prositi za pomoč, podporo, zaščito in čiščenje.

Pri vseh teh procesih me še vedno vodi in usmerja Tatjana, saj le-tako postajam vedno bolj suverena in samozavestna.

Še vedno pa imam kar nekaj težav z mojim egom, ki mi zna zamajati moj vsakdan in delo na sebi. Takrat mi ponovno priskoči na pomoč Tatjana, ki me usmeri nazaj vase, v moj fokus, mojo energijo. Tako mi pomaga, da sem čim bolj v sebi, v zavedanju, kaj si želim in zaslužim.

Za mojo rast ima izjemne zasluge Tatjana in njene angelske terapije. Ona in moje duhovno vodstvo so moja luč na poti skozi sedanjo življenjsko preizkušnjo.

Na tej poti se zelo zavedam, da ne gre brez rednega dela na sebi. Zaupati in verjeti moram, da zmorem.

Vsak dan znova delam na sebi in se trudim, da sem čim bolj v visoki vibraciji. In ob vsem tem mi ob strani stoji moja draga, predraga Tatjana. Pomaga mi, da se dvignem in nadaljujem. Čutim, da prihaja čas, ko bom zmogla sama »loviti ribe«.

Tatjana, iskrena in globoka hvala.

Nara Danaja