zvezdica separator

Vzpostavi stik s sabo

Meditacije

V današnjem hitrem tempu življenja je kar izziv ohranjati ravnovesje med vsemi obveznostmi ter sprostitvijo in stikom s seboj. Eden od načinov, kako to vzpostaviti in ohranjati, je vsekakor meditacija, ki ima mnoge pozitivne učinke.

Kako in kje začeti

Meditiranje je pravzaprav nekaj popolnoma naravnega. Predvsem, kadar se prepustiš kanalizirani meditaciji; le-ta je namreč ustvarjena, vodena s strani duhovnega sveta, ki zate ustvari idealne pogoje, procese, ki jih potrebuješ oz. so v tvoje najvišje dobro.

Tako pravzaprav ne potrebuješ nobenih posebnih veščin, ampak le ustvariti čas in prostor za meditacijo. Seveda, pa se vse začne z željo, izbiro. Kjer je želja, ki jo podpre nekaj vaje in vztrajnosti, so rezultati kmalu vidni. Pokažejo se različni pozitivni učinki, kar vodi v večjo motiviranost in pogostejše meditiranje, kar prinese še več pozitivnih učinkov. Zato vsakemu priporočam, da meditiranje postane del vsakodnevne rutine.

Obstaja več vrst meditacije, vendar bi izpostavila dve, ki sta se glede na moje izkušnje pokazali kot zelo koristni. Na eni strani so to vodene oz. kanalizirane meditacije, na drugi strani pa ne vodene meditacije.

zvezdica separator

Vodene in ne vodene meditacije

Vodene (kanalizirane) meditacije

Za začetnika je običajno najlažje, da začne s kanaliziranimi meditacijami, saj se um hitreje umiri, ko sledi glasu in vodenemu procesu. Obenem pa kanalizirana meditacija omogoča idealne pogoje, da se ustvari energija in prostor za določeno tematiko. Torej, si lahko vsak izbere temo, proces, ki ga želi ali potrebuje (npr. energijsko čiščenje, zdravljenje, harmonizacija, sidranje želja, novih projektov…).

Ne vodene meditacije

Poleg vodenih pa vsakemu priporočam tudi ne vodene meditacije, saj imajo svoj doprinos in namen (npr. sprostitev, umiritev, večji stik, čutenje sebe, komunikacija z duhovnim svetom…). Za takšno meditacijo potrebujete miren kotiček, lahko dodate sprostitveno glasbo ter se sprva osredotočite na vdihe in izdihe, kar bo pripomoglo k hitrejši sprostitvi. Lahko je vaš glavni namen, da se sprostite, umirite, začutite notranji mir, harmonijo, lahko pa s tako meditacijo »raziskujete« (svoje občutke, želje, zapise svoje duše, prisluhnete napotkom duhovnega sveta…).

V današnjem hitrem tempu življenja je kar izziv ohranjati ravnovesje med vsemi obveznostmi ter sprostitvijo in stikom s seboj. A slednje je še kako ključno. Bolj ko se znamo umiriti, povezati sami s seboj, lažje prepoznamo svojo resnico, naše notranje vodstvo, ki vedno ve, kaj je v naše najvišje dobro in nam pomaga živeti srečno, harmonično življenje.

narekovaj

Eden od načinov, kako to vzpostaviti in ohranjati, je vsekakor meditacija, ki ima mnoge pozitivne učinke.

Ker je le-ta ključnega pomena za ohranjanje harmoničnega življenja, sem septembra 2015 na pobudo zemeljskih in nebeških prijateljev začela izvajati kanalizirane meditacije. Sprva so bile to le skupinske meditacije v živo, nato pa sem jih začela snemati in objavljati, zato da so kanalizirane meditacije dostopne širši publiki.

V ta namen sem ustvarila zaprto, brezplačno Facebook skupino Zavestno ustvarjanje želenega, v kateri lahko na enem mestu poslušaš kanalizirane meditacije, procese in sporočila duhovnega sveta, ki ti bodo prinesla več jasnosti, pomirjenosti, harmonije…

Kasneje je s podobnim namenom na moji spletni strani nastal Spletni tempelj, v katerem med drugim prav tako lahko dostopaš do brezplačnih spletnih vsebin.

Meditacije ustvarjam in izvajam glede na aktualne teme, potrebe ljudi ter napotke duhovnega sveta. Pravzaprav se pred vsako izvedbo »posvetujem« z duhovnim svetom, ki najbolj ve, kaj ljudje v določenem obdobju potrebujejo. Tako je vsak dogodek unikaten.

zvezdica separator

Kje lahko dostopaš do brezplačnih e-meditacij?

Brezplačna FB skupina

Brezplačna Facebook skupina Zavestno ustvarjanje želenega

Spletni tempelj

Brezplačna registracija/prijava v Spletni tempelj

Postani član moje skupnosti in dostopaj do številnih brezplačnih vsebin.

E-novice

Če želiš biti pravočasno obveščen/a, se prijavi na brezplačne e-novičke

Dogodki - meditacije

Tukaj lahko preveriš, ali je v tem trenutku razpisan kak skupinski dogodek - meditacija

Imaš še kakšno vprašanje?

Z veseljem ti odgovorim na vsa tvoja vprašanja.