zvezdica separator

Energijsko čiščenje, zaščita, podpora

Energijsko čiščenje

Redno energijsko čiščenje, zaščita in podpora (»polnjenje«) te podpre, da živiš v svoji polni moči, izpolnjuješ svoj največji potencial, da si v večji harmoniji in pretoku za obilje vsega, kar si želiš in potrebuješ.

Človek je celostno bitje

Človek je celostno bitje, ki deluje na več nivojih, ki se med seboj povezujejo, prepletajo, zato je pomembno upoštevanje vseh. Običajno je najmanj omenjan oz. upoštevan energijski nivo, ki pa je ključen, saj se vse začne z energijo in tako na energijskem nivoju na nek način »ustvarjamo temelje« ostalim nivojem oz. delovanju/manifestiranju na splošno.

Ko govorimo o energijskem nivoju, govorimo o tako imenovanem »nevidnem« delu. Če zelo posplošimo gre tu za naše čakre, avro, naše notranje vodstvo (duša, dušni zapisi, spomini…) in povezava z duhovnim svetom.

Kaj nam pomaga vzpostaviti in ohranjati pretočno energijsko telo, ki soustvarja ravnovesje na vseh nivojih – telesih (fizično, čustveno, mentalno)?

Sama redno izvajam ta priporočila, saj se zavedam, kako ključna so za ohranjanje harmoničnega življenja – življenja, v katerem resnično živimo svojo resnico, namen, izpolnjujemo svoj največji potencial, smo srečni, uspešni, zdravi, izpopolnjeni

S tem namenom izvajam storitve in ustvarjam različne (brezplačne in plačljive) vsebine, ki te lahko podprejo na tvojih poti.

zvezdica separator

Kako te lahko podprem na področju energijskega čiščenja, zaščite, podpore (zate in prostore)?

Terapija Dotik svetlobe

energijsko čiščenje & zdravljenje & kanaliziranje

V tvoje najvišje dobro se ustvari proces energijskega čiščenja, zaščite  ter zdravljenja in podpore, ki ti pomaga vzpostaviti ravnovesje na vseh nivojih. Pri kanaliziranju se povežem z duhovnim svetom (običajno s tvojimi angeli, vodniki…) ter ti prenašam njihova sporočila in nasvete. Na ta način prideš do jasnosti in podpore, ki te bo peljala do želenih rezultatov ter srečnega, izpopolnjujočega življenja.

Podpora

osnovno energijsko čiščenje, zaščita in podpora za vzpostavitev ravnovesja

Ta proces običajno pride prav ko potrebuješ (osnovno) podporo za kakšno točno določeno področje, izziv, ko je potrebno »urgentno« pomagati (npr. podpora za hiter dvig ravnovesja, počutja, podpora za izpit,…).

Energijsko čiščenje prostorov

V naših prostorih se marsikaj nabira. Samo, razlika je v tem, da na primer prah in umazanijo opaziš, nižjih energij pa najverjetneje ne.

Vsakič, ko pridemo iz službe, trgovine, prinesemo to »tujo« energijo domov. Vsakič, ko imamo obisk, del te energije ostane v prostoru.

V prostorih ostajajo tudi energije, ki so posledica raznih čustvenih in miselnih stanj. Če nas je v prostoru pogosto strah, se to v prostoru nabira; če se v prostoru pogosto kregamo, ta energija v prostoru ostaja in podobno.

Tako kot nas lahko energijsko izčrpavajo odnosi, situacije, nas lahko izčrpavajo tudi prostori, v katerih se zadržujemo. Zato je pomembno, da te prostore redno čistimo, tako fizično kot energijsko. Po čiščenju pa je smiselno prostore tudi napolniti z energijami, ki nam bodo v podporo.

V ta namen izvajam poseben postopek, kjer se izvede temeljito energijsko čiščenje prostorov, v okviru katerega se čistijo tudi stene, temelji, streha, pohištvo…pravzaprav vse. Na koncu prostore napolnim s podpirajočimi se energijami.

Na tak način se lahko čisti dom, poslovni prostor, avto…

Z namenom, da te podprem pri rednem izvajanju energijskega čiščenja, zaščite, podpore zate in prostorov, sem ustvarila 2 kanalizirana procesa.

Energijsko čiščenje in zaščita zate

posnetek kanaliziranega procesa

Ob poslušanju kanaliziranega procesa se zate ustvarijo idealni pogoji (odprejo se portali, dotaknejo se te energije, svetloba, zavest,…), ki ti omogočijo energijsko čiščenje in zaščito na vseh nivojih.

Redno energijsko čiščenje in zaščita te podpre, da živiš v svoji polni moči, izpolnjuješ svoj največji potencial, da si v večji harmoniji in pretoku za obilje vsega, kar si želiš in potrebuješ.

Energijsko čiščenje, zaščita in podpora prostorov

posnetek kanaliziranega procesa

V želenem prostoru zavrtiš posnetek kanaliziranega procesa, ob katerem se  ustvarijo idealni pogoji (odprejo se portali, sidrajo se energije, frekvence, kode,…), ki omogočijo energijsko čiščenje in zaščito prostora.

Na koncu se ustvari proces za pritok vsega, ki bo v najvišje dobro podprlo prostor in vse, ki v tem prostoru bivajo, sobivajo, ustvarjajo.

Redno energijsko čiščenje, zaščita in podpora prostora/prostorov nam omogoča ter nas (dodatno) podpre, da živimo v pretoku, harmoniji ter ustvarjamo želeno življenje.

Imaš še kakšno vprašanje?

Potrebuješ še kakšno pojasnilo glede posamezne ponudbe?

Se ne moreš odločiti, kaj je najbolj primerno zate?

Se sprašuješ, ali je to sploh zate?

Z veseljem ti odgovorim na vsa tvoja vprašanja.