zvezdica separator

Moje popotovanje se je začelo s knjigo Zakon privlačnosti

O meni

Sem Tatjana Rudman

Sem Tatjana Rudman iz okolice Brežic, poročena in mama dvema sinovoma. Po poklicu sem dipl. vzgojiteljica predšolskih otrok, v zadnjih 15 letih pa sem v okviru raziskovanja širše slike našega obstoja pridobila nekaj diplom (certifikatov, priznanj…), predvsem pa življenjskih izkušenj.

Veliko vlogo v mojem življenju imajo meditacija, bivanje v naravi, povezovanje z duhovnim svetom in v čim večji meri skušam slediti njihovemu vodstvu, saj takrat živim v svoji polni moči, radostna in izpopolnjena.

Moje popotovanje se je začelo s knjigo Zakon privlačnosti, ki me je takoj zelo pritegnila. Začela sem se zavedati, kako močna je moč naših misli, kako v življenje sami pritegnemo to, kar mislimo in čutimo, torej smo sami odgovorni za življenje, ki ga imamo.

Ob tej in podobnih knjigah sem dobila znanje, kako lahko vplivam na svoje življenje, vendar pa sem se nemalokrat soočala z izzivom, kako teorijo spraviti v prakso; včasih namreč ni tako lahkotno spremeniti vzorcev, ki jih pridobivamo leta in leta, življenje za življenjem.

narekovaj

Ponovna povezava mi je pomagala, da se »ponovno spomnim« ter povežem s seboj in duhovnim svetom.

Tu je pri meni velik preskok pomagala narediti Ponovna povezava. Po priporočilu sem najprej prebrala knjigo Ponovno povezani: zdravi druge, zdravi sebe (dr. Eric Pearl), na podlagi katere sem se »prvič zavestno« srečala s pretokom energije, zdravilnih frekvenc.

Ker so se me ti občutki in vsebina knjige tako dotaknili, sem se leta 2012 odločila za tri Zdravljenja s ponovno povezavo. Največ sprememb sem doživela že po prvem srečanju, saj so se mi močno okrepile intuitivne zaznave, vendar sem po vseh treh dobila neko celostno sliko, vpogled, kaj se mi dogaja.

Pravzaprav sem začela opažati pozitivne učinke in spremembe na vseh nivojih svojega življenja (večja vitalnost, umirjenost, harmonija telesa in duha, lahkotnejše premagovanje vsakodnevnih situacij, izzivov, hitrejše in lahkotnejše manifestiranje želenega…).

Največja sprememba zame pa je bila okrepitev intuicije, kanalov za sporazumevanje z duhovnim svetom (jasnočutnost, jasnoslušnost, jasnovednost in jasnovidnost), kar mi je omogočilo popolnoma nove nivoje izkušanja in zavedanja.

Vse skupaj je dobilo še večji smisel in globino, ko sem se leta 2013 odločila izkusiti še Osebno ponovno povezavo.

Skratka, Ponovna povezava mi je pomagala, da se »ponovno spomnim« ter povežem s seboj in duhovnim svetom. Pomagala mi je prepoznati in stopiti na pot svojega življenjskega poslanstva ter mi dala potreben potisk, motivacijo, pogum, da stopam po poti, ki me izpopolnjuje.

Veliko vlogo v mojem življenju ima meditacija

Da bi lahko ljudem okrog sebe pomagala občutiti to radost in popolnost življenja v ravnovesju, sem se oktobra 2013 odločila udeležiti seminarja in postala certificirana izvajalka Zdravljenja s ponovno povezavo in Osebne ponovne povezave.

Veliko vlogo v mojem življenju ima vsekakor meditacija, saj mi pomaga, da se kljub hitremu tempu in vseh izzivih, ki ga življenje prinaša, znam umiriti, sprostiti ter povezati sama s sabo in duhovnim vodstvom.

Ker je le-to ključnega pomena za ohranjanje harmoničnega življenja, sem leta 2015 na pobudo zemeljskih in nebeških prijateljev začela izvajati razne skupinske dogodke – meditacije, delavnice…

Hitrega tempa življenja in preobremenjenosti ne občutijo le odrasli, ampak tudi otroci, ki prav tako potrebujejo sprostitev in mir. Razne sprostitvene tehnike jim pomagajo, da lahkotneje premagujejo življenjske izzive. S tem namenom izvajam tako individualne kot skupinske dogodke za otroke.

Pridruži se mi

zvezdica separator

Pridruži se moji skupnosti. Z registracijo pridobiš dostop do številnih BREZPLAČNIH vsebin:

tatjana knjiga moj prijatelj angel varuh

Moj prijatelj ANGEL VARUH

Pred leti sem prejela močno vodstvo, naj otrokom, posredno pa tudi staršem, preko pravljic približam Bitja svetlobe, duhovni svet. Jaz? Da bi napisala in izdala pravljico? Takrat je bila misel na to neverjetna, a maja 2016 je vse skupaj postalo resničnost.

Če se človek prepusti in zaupa svojemu vodstvu, zmore karkoli…ampak resnično karkoli. Takrat  ti nasproti pridejo tudi »pravi« ljudje in informacije, ki ti pomagajo uresničiti želeno. Kjer je volja, tam je moč in tako je luč svetlobe ugledala pravljica Moj prijatelj angel varuh.

Poleg izkušenj, ki sem jih pridobila skozi lastno življenje ter pri delu z ljudmi in duhovnim svetom, mojo zakladnico modrosti polnijo tudi razna izobraževanja, na katerih na eni strani sama osebno rastem, raziskujem svoje globine, pilim dragulj v sebi, na drugi strani pa pridobivam dodatna znanja in izkušnje za delo z ljudmi.

V zadnjih letih sem doživela kar nekaj sprememb, na vseh področjih svojega življenja. Hvaležna sem za vse ljudi in  izkušnje v življenju, saj mi pomagajo, da rastem in se oblikujem.

Iz srca sem hvaležna duhovnemu svetu, ki je ves čas prisoten s svojo podporo, ljubeznijo, vodstvom.

Hvaležna sem, da sem lahko kanal, preko katerega teče najčistejša ljubezen, energija in komunikacija z duhovnim svetom, saj lahko na ta način nudim pomoč tudi drugim.

Vse to me zelo radosti in izpopolnjuje ter mi daje smisel in moč na svoji življenjski poti.

Kako ti lahko POMAGAM?

Pomagam ti, da se (ponovno) spomniš svojega bistva – kdo v resnici si, od kod prihajaš in kakšne zapise kot duša nosiš. Da se spomniš širše slike našega obstoja – da si kreator svojega življenja, vendar pri tem nisi sam/a. Med drugim imaš brezpogojno ljubezen, podporo in vodstvo svojih vodnikov. Če jih sam/a ne slišiš, ti lahko pri tem pomagam. Povežem se z duhovnim svetom ter ti prenašam njihova sporočila in nasvete. Na ta način prideš do jasnosti in podpore, ki te bo peljala do želenih rezultatov ter srečnega, izpopolnjujočega življenja.

Če čutiš, da lahko pomagam tudi tebi, me kontaktiraj...