zvezdica separator

Hitro in lahkotno do želenih rezultatov – intenziven transformacijski program

Program je primeren zate, če…

 • čutiš, da v življenju nisi tam, kjer si želiš biti oziroma nimaš rezultatov, ki si jih želiš;
 • čutiš, da je zate možno več;
 • si želiš, potrebuješ več;
 • želiš živeti svoj najvišji potencial;
 • želiš uresničevati svoj namen, poslanstvo;
 • želiš uresničevati svoje sanje (želje, hrepenenja…);
 • želiš hitrejše premike v smeri želenih rezultatov;
 • iščeš jasnost, napotke, konkretne korake, kako priti do želenih rezultatov v čim krajšem času, v tvoje najvišje dobro;
 • želiš spoznati oz. nadgraditi osnove, pa tudi napredne tehnike želene, lahkotne in hitre manifestacije;
 • se soočaš z izzivi pri uresničevanju želenih rezultatov in potrebuješ pomoč, podporo pri reševanju le-teh;
 • si za želene rezultate pripravljen/a nekaj narediti;
 • si pripravljen/a sprejeti odgovornost za uresničevanje želenih rezultatov;
 • potrebuješ mentorja, ki te vodi, spodbuja, podpira na poti uresničevanja želenih rezultatov.

Smo v dokaj intenzivnem obdobju, ki nas oblikuje…oblikuje v to, kar je naš najvišji potencial.

Duša, življenje nas spodbuja, da živimo polno, da doživljamo polno…

Da živimo svoj namen in svoje sanje.

Če želiš polno izkoristiti podporo tega obdobja ter hitro, lahkotno priti do želenih rezultatov, ti pri tem lahko pomaga intenziven transformacijski program. 

Program zajema…

 • Mentorstvo skozi tvojo osebno transformacijo do želenih rezultatov.
 • Dostop do spletnega tečaja Končno srečni, kjer te čaka okvirno 9 ur vsebin (teorije, prakse, kanaliziranih meditacij…), skozi katere spoznaš osnove, temelje, ki so ključni za vse naprej.
 • Dostop do spletne delavnice Manifestacija, ki je obsežna, celostna delavnica (vsebuje kar 49 vsebin), ki te podprejo pri želeni, lahkotni in hitri manifestaciji.
 • Dostop do skupine Harmonija, v kateri so kanalizirane vsebine (meditacije, procesi), ki te podprejo pri tvojem vsakdanjiku, da lažje vzpostaviš in ohranjaš harmonijo na vseh področjih, kar te obenem podpre tudi pri uresničevanju želenih rezultatov.
 • Individualna srečanja (2x, v živo ali na daljavo – avdio in/ali video klic), pri katerih gre za Terapijo Dotik svetlobe, ki se je pokazala kot zelo učinkovita, saj pokriva tri ključna področja: energijsko čiščenje & zdravljenje & kanaliziranje. S tem narediva vpogled, kaj se dogaja, zakaj in kako si lahko pomagaš, da prideš do želenih rezultatov. Izvedeva 2 srečanji (terapiji), ki sta namenjeni intenzivnem delu, fokusiranem na tem, kako lahko do želenih rezultatov prideš hitro, lahkotno, v tvoje najvišje dobro.
 • Zdravljenje s ponovno povezavo (1x, v živo ali na daljavo), ki ti da dodaten potisk za vse, kar potrebuješ. Zgodi se vračanje v ravnovesje ter močnejša povezava, stik s seboj, kar te močno podpre na vseh nivojih. Med drugim močneje začutiš sebe, svoje bistvo, izvor, veličino…močneje se povežeš z inteligenco znotraj sebe, ki te vodi v tvoje najvišje dobro, prav tako pa ti da potrebno podporo, potisk, pogum za uresničitev potrebnih korakov na tvoji poti.
 • Tvoj osebni načrt za uresničitev želenih rezultatov. Glede na tvoje želje, potrebe, karakter, unikatnost ter napotke tvojih duhovnih vodnikov oblikujeva tvoj osebni načrt, ki vsebuje konkretne napotke, korake, vaje, tehnike, ki ti bodo pomagale pri uresničevanju želenih rezultatov.
 • Sms podpora (4x) osnovno energijsko čiščenje, zaščita in podpora za »urgentne« izzive, situacije.

Podrobnejši opis in potek programa…

Spodaj je okviren potek, ki pa se prilagodi tvojim želenim rezultatom, potrebam, željam, individualnosti…

Najprej se slišiva, da vidiva, če je ta program resnično zate, če ti lahko jaz pomagam, če si pripravljen/a iti na to pot in podobno.

Če bom presodila, da program iz takšnih ali drugačnih razlogov ni zate, ti bom to iskreno povedala in te usmerila na storitve, programe, ki bi bili bolj primerni zate.

Gre za intenziven transformacijski program, ki te lahko hitro in lahkotno pripelje do želenih rezultatov, vendar pa je za uresničitev le-tega potrebno nekaj narediti, sprejeti odgovornost, da ti kreiraš svoje življenje in da ti potrebuješ narediti določene korake. Jaz in tvoji duhovni vodniki te pri tem vodimo, podpiramo, spodbujamo, vendar pa določene potrebne korake lahko izvedeš le ti. Nihče jih ne more narediti namesto tebe.

Če ugotoviva, da je program zate, določiva okviren načrt izvedbe, poteka najinega sodelovanja.

Po plačilu programa se najino skupno popotovanje začne s tem, da ti najprej odprem dostop do spletnih vsebin, ki so del programa.

Tečaj Končno srečni, kjer te čaka okvirno 9 ur vsebin (teorije, prakse, kanaliziranih meditacij…), skozi katere spoznaš osnove, temelje, ki so ključni za vse naprej.

Spletna delavnica Manifestacija je obsežna, celostna delavnica, ki vsebuje kar 49 vsebin in te podpre pri osvajanju osnov in naprednih tehnik želene, lahkotne in hitre manifestacije. Proces manifestacije se da izmojstriti in uporabljati kot najmočnejše »orodje«, ki ti pomaga pri ustvarjanju želenega, harmoničnega, izpopolnjujoče življenja v vseh pogledih.

Ob predelovanju spletnih vsebin  si je smiselno delati zapiske oziroma karkoli potrebuješ, da prejeto vse bolj in bolj vključuješ v svoje življenje. To ti bo dalo potrebne temelje, na katerih lahko gradiš naprej.

Mnogi udeleženci so poročali o izjemnih rezultatih, pozitivnih spremembah na vseh področjih svojega življenja, samo ob spremljanju, predelovanju teh vsebin.

Vseeno pa bova gradila naprej – šla še globlje, še bolj konkretno, specifično v smeri uresničevanja tvojih želenih rezultatov.

Čeprav lahko spletne vsebine predeluješ v svojem tempu, udobju svojega doma, pa te vseeno spodbujam, da jih predelaš v nekem dogovorjenem času – torej, jim daš prednost, nameniš svoj fokus, energijo; prej ko vsebine predelaš in začneš dajati v svoje življenje, prej greva v specifike tvojih želenih rezultatov oz. v uresničevanje le-teh.

Prav tako ti ob začetku najinega sodelovanja odprem dostop do skupine Harmonija, v kateri so kanalizirane vsebine (meditacije, procesi), ki te podprejo pri tvojem vsakdanjiku, da lažje vzpostaviš in ohranjaš harmonijo na vseh področjih, kar te obenem podpre tudi pri uresničevanju želenih rezultatov.

Ko predelaš spletne vsebine tečaja, delavnice izpeljeva prvo individualno srečanje (do 4 ure, v živo ali na daljavo – avdio in/ali video klic). Gre za Terapijo Dotik svetlobe, ki se je pokazala kot zelo učinkovita, saj pokriva tri ključna področja: energijsko čiščenje & zdravljenje & kanaliziranje.

S tem narediva vpogled, kaj se dogaja, zakaj in kako si lahko pomagaš, da prideš do želenih rezultatov.

Individualna terapija je namenjena intenzivnemu delu, fokusiranem na tem, kako lahko do želenih rezultatov prideš hitro, lahkotno, v tvoje najvišje dobro.

Priporočljivo si je srečanje snemati, saj ga lahko nato večkrat poslušaš; med srečanjem namreč prejmeš vso potrebno jasnost in podporo za uresničevanje želenih rezultatov, ki jih nato vse bolj in bolj daješ v prakso.

Kmalu po najinem prvem individualnem srečanju izvedeva Zdravljenje s ponovno povezavo, ki ti da dodaten potisk za vse, kar potrebuješ.

Zelo posplošeno povedano se zgodi vračanje v ravnovesje ter močnejša povezava, stik s seboj, kar te močno podpre na vseh nivojih. Med drugim močneje začutiš sebe, svoje bistvo, izvor, veličino…močneje se povežeš z inteligenco znotraj sebe, ki te vodi v tvoje najvišje dobro, prav tako pa ti da potrebno podporo, potisk, pogum za uresničitev potrebnih korakov na tvoji poti.

Zdravljenje s ponovno povezavo lahko izvedeva v živo ali na daljavo. Časovni okvir pa predlagajo tvoji osebni vodniki, ki najbolj vedo, kdaj te bo izvedba Zdravljenja s ponovno povezavo najbolj podprla, glede na tvoje želene rezultate.

Nato vse skupaj malo pustiva, da se usede, prizemlji…da začneš dajati teorijo (napotke) v prakso.

Če vmes pride do kakšnih »urgentnih« izzivov, situacij, imaš možnost koristiti sms podpore. Torej, preko sms sporočila mi sporočiš, pri čem potrebuješ (dodatno) podporo in jaz v najkrajšem možnem času zate izvedem osnovno energijsko čiščenje, zaščito in podporo za namen, ki ga potrebuješ.

V okviru tega programa imaš na razpolago 4 takšne sms podpore. Na ta način imaš občutek, da nisi sam/a, da imaš dodatno podporo, vendar ne v neomejenih količinah, tako sms podporo koristiš le v nujnih (»urgentnih«) primerih.

S tem te želim spodbuditi k samostojnosti, zaupanju vase,… Da deluješ glede na predane napotke tvojih vodnikov. Če uporabim rek: moj namen je, da te naučim loviti ribe, ne da ti jih lovim jaz.

Na ta način osvojiš osnove, pridobiš orodja, tehnike, ki jih nato lahko samostojno uporabljaš, ko ti na pot pridejo izzivi.

Glede na tvoje želene rezultate ter predelane vsebine tečaja, napotke prvega individualnega srečanja, izvedbo Zdravljenja s ponovno povezavo oblikujeva tvoj osebni načrt za uresničitev želenih rezultatov.

Spodbujam te, da si že vmes, vse od začetka najinega sodelovanja, delaš zapiske, ključne napotke, vaje, tehnike, ki ti lahko pomagajo pri uresničevanju želenih rezultatov.

Prav tako vse skupaj spremljam in zapisujem tudi sama. Na podlagi tvojih in mojih zapiskov ter napotkov tvojih vodnikov oblikujeva tvoj osebni načrt, ki ga imaš nato na vidnem mestu, saj je to tvoj zemljevid do cilja.

V roku nekaj tednov, odvisno od tvojega delovanja in napotkov tvojih vodnikov, izvedeva še drugo individualno srečanje, ki poteka na enak način kot prvo (Terapija Dotik svetlobe), vendar je srečanje krajše (do 2 uri), saj se je v praksi pokazalo, da je to več kot dovolj.

Gre namreč za intenzivno delo, fokusirano na tem, kaj se dogaja, kako ti gre pri uvajanju napotkov v svoje življenje, kje se pojavljajo izzivi in kako jih lahko rešuješ… Torej, greva stopničko višje, še bolj specifično v reševanje omejitev ter prejemanje dodatne jasnosti, napotkov, kako lahko hitro in lahkotno uresničuješ želene rezultate.

Prav tako je tudi to srečanje priporočljivo snemati, saj ga lahko nato večkrat poslušaš; med srečanjem namreč prejmeš vso potrebno jasnost in podporo za uresničevanje želenih rezultatov, ki jih nato vse bolj in bolj daješ v prakso.

Če te skrbi, da je v okviru programa premalo individualnega dela, ur, naj te pomirim. Program je sestavljen glede na dolgoletne izkušnje dela s strankami, aktualne energije, dinamiko tega časa ter posveta z duhovnim svetom.

Skratka, glede na to, da gre v tem programu resnično za intenzivno delo, fokusirano na konkretne napotke, korake za uresničevanje tvojih želenih rezultatov, je tak časovni okvir individualnih srečanj dovolj.

V takem času lahko jaz predam ogromno konkretnih informacij duhovnih vodnikov, kar je za stranke običajno več kot lahko sploh sprejmejo – informacijsko gledano, zato je priporočljivo srečanja snemati, da jih večkrat poslušaš, saj vsakič slišiš kaj novega.

Zaupaj, da v okviru programa prejmeš vse potrebne informacije in podporo, ki jo potrebuješ za uresničevanje želenih rezultatov.

Kako hitro ti bo šlo, je sicer odvisno predvsem od tebe, vendar te bom jaz in tvoji duhovni vodniki spodbujali, motivirali, navijali zate, da boš želene rezultate uresničil/a v čim krajšem možnem času, a v tvoje najvišje dobro.

Jaz sem namreč povezana s tvojimi vodniki, ki vedo, kaj je zate najbolje, na kakšen način, kako hitro, kako intenzivno… Torej, kakšna je tvoja idealna pot do želenih rezultatov.

Zakaj je ta program poseben, drugačen od večine, ki jih ponuja trg?

Ker se prilagodi specifično, individualno zate – prejmeš napotke svojih vodnikov, ki te najbolj poznajo in vedo, kaj je zate idealno in v tvoje najvišje dobro, da do želenih rezultatov prideš hitro in lahkotno.

Torej, to posebnost, unikatnost doda kanaliziranje – komunikacija z duhovnim svetom, ki preda jasnost in podporo specifično zate. Tu ne gre za splošne nasvete, ki sem jih prebrala nekje v knjigi, na internetu, delavnici, ampak ti ob komunikaciji s tvojimi duhovnimi vodniki, torej med kanaliziranjem, prinašam konkretne napotke, ki so primerni konkretno zate.

Obenem v celotnem procesu prejemaš tudi vso potrebno energijsko podporo, da je tvoja pot, izvedba potrebnih korakov, lažja.

Gre za intenziven transformacijski proces, ki ti pomaga do želenih rezultatov priti na hiter in lahkoten način.

Zakaj je program smiselno izbrati sedaj, v tem obdobju?

Čeprav je izvedba programa možna kadarkoli, pa nam to obdobje (predvsem čas poletja) prinaša dodatno podporo za hitre premike, transformacijo.

Več o dinamiki tega obdobja spregovorim v brezplačni video vsebini Dinamika 6., 7. in 8. meseca, vendar v osnovi, zelo posplošeno povedano bomo na individualni in kolektivni ravni mojstrili zavedanje, da smo kreatorji svojega življenja. Torej, dodatno bomo podprti na temo želene, lahkotne in hitre manifestacije. Glede na aktualno dinamiko, potrebe ljudi in napotke duhovnega sveta sem temu  primerno vsebino programa »posodobila«. 

Zakaj je program še smiselno izbrati sedaj? V tem trenutku je investicija v program nižja.

Ali se sprašuješ, razmišljaš kaj podobnega?

Kaj pa če še malo počakam? Saj se bodo zadeve, situacije uredile, umirile…

Program se mi sicer zdi zanimiv in verjetno bi mi lahko pomagal pri mojih izzivih, ampak ne vem, če je pravi čas, toliko se dogaja, pa imam toliko drugih stroškov, investicij…

Kaj pa če meni ne bo uspelo? Običajno mi ne uspe.

Skratka, čutiš, da bi ti program lahko pomagal, te podprl pri tem, kar potrebuješ, pa se ti pojavi sto in en izgovor, zakaj to (sedaj) ni zate.

Naj ti povem, da je to popolnoma običajen proces. Um začne premlevati, analizirati, predvsem kadar mu nekaj ni znano ali udobno. Vendar pa naj te spomnim, da v coni znanega in udobja ni rasti.

Največje spremembe, transformacije se dogajajo ravno izven cone udobja. To neudobje se največkrat pokaže kot strah, takšni ali drugačni dvomi.

Globoko v sebi čutimo, da je nekaj za nas, vendar se pojavi strah, dvomi, sto in en izgovor. To je pogost pojav, vendar je pomembno, da poslušamo srce, naš notranji glas. Kot rada pravim: strah je naš prijatelj – pokazatelj, da gremo iz cone znanega, udobja, kjer pa se lahko dogaja rast – spremembe na bolje.

POMEMBNO dejstvo! Če ti trenutno stanje, rezultati, življenje ni všeč, potem je treba nekaj spremeniti. Enako delovanje bo prineslo enake rezultate.

Težko je pričakovati, da bi z enakimi dejanji, načinom delovanja, razmišljanja…prišli do drugačnih rezultatov.

Ne gre. Ni možno. Tak je zakon vesolja.

Če želiš drugačne rezultate, je ključno spremeniti, prilagoditi tudi delovanje, razmišljanje…

Marsikomu je to obdobje dokaj intenzivno, celo naporno, vsakodnevno namreč prejemam sporočila na to temo (npr. kaj se dogaja, zakaj, kdaj se bo končno umirilo…).

Iskreno? Ne bo se umirilo. Vsa ta intenziteta je potrebna, da se premaknemo iz cone znanega – iz cone, ki nas ne podpira več. Tako individualno kot kolektivno.

Rušijo se stari sistemi, struktura…to, kar nam je znano, a nas ne podpira več. Ni vse slabo. In nekoč nam je služilo. Danes pa je potrebno preveriti, kaj nam služi in kaj ne. Narediti inventuro, prevetritev – narediti osebno transformacijo življenja, da začnemo (hitreje in lahkotneje) stopati po poti do želenih rezultatov – živeti naš namen in sanje.

Da bi bilo to obdobje (in naprej) karseda lahkotno, je res skrajni čas, da damo teorijo, osnove v prakso. To, kar nam duhovni svet govori že mesece in mesece, leta pravzaprav.

Glede na (lastne in tuje) izkušnje se upoštevanje in izvajanje osnov vedno obrestuje. S tem imamo zelo dobre temelje. Če pa se pri kakšnih specifičnih zadevah pojavljajo izzivi, običajno tam, kjer imamo dušne naloge, lekcije, pa si lahko pomagamo s kakšnimi dodatnimi tehnikami oz. napotki, ki nam jih predajo duhovni vodniki. Ti namreč najbolj vedo, kaj se dogaja, zakaj in kako si lahko pomagamo.

Skratka, ko v čim večji meri upoštevamo, živimo osnove in konkretne napotke naših vodnikov, ki so prilagojeni specifično za nas, je želeni rezultat neizogiben.

Na tem mestu še enkrat spomnim – če nam dosedanje delovanje ni prineslo želenih rezultatov, potem je ključno narediti spremembe, in sicer takšne, da nas pripeljejo do želenih rezultatov.

Če potrebuješ/želiš več, ali vidiš, da sam/a ne moreš izstopiti iz začaranega kroga ponavljajočih se izzivov, ali si želiš hitrejše rezultate, ali karkoli podobnega, dovoli, da ti pri tem nekdo pomaga.

Ko smo sami v začaranem krogu, je veliko težje ali pa sploh ne, videti izhod iz tega. Medtem ko lahko nek zunanji, nevtralen, objektiven opazovalec to hitro opazi in nas vodi iz začaranega kroga ter nam pri tem nudi vso potrebno podporo.

Če čutiš, da ti lahko pri tem pomagam jaz, me kontaktiraj…

Glede na izkušnje, aktualno dogajanje, potiske, ki smo jih deležni, pa ti polagam na srce, da greš v akcijo raje prej kot kasneje. Ne čakaj, da bo minilo, da bodo enkrat boljši časi ali karkoli podobnega. Ne bo minilo.

Ključno je iti v akcijo, delovati v smeri svojih želenih rezultatov…

Ta čas, še bolj kot kadarkoli prej, od nas zahteva delovanje, ne čakanje, da bo minilo. Ker bo samo še bolj intenzivno, ker bo samo še bolj pritiskalo

In ni potrebno, da je hudo, da je težko, potrebno pa je vzeti odgovornost v svoje roke in nekaj narediti za to, kar si želiš.

Ne pozabi, da pri tem nisi sam/a. Vedno in povsod so s tabo tvoji duhovni vodniki, ki te vodijo, podpirajo in brezpogojno ljubijo. Oni te tudi najbolj poznajo in (med drugim) vedo, kaj je tvoja idealna pot do želenih rezultatov. Dovoli, da ti pri tem pomagajo.

Kakšna je tvoja investicija v program?

Ker smo v tem obdobju (predvsem v času poletja) dodatno podprti za hitre premike,  transformacijo, sem se odločila, da te pri tem podprem tudi jaz, in sicer z nižjo investicijo v program, saj želim, da ti je v tem času lažje dostopen.

Redna cena programa je 1.800€, v tem trenutku pa je tvoja investicija 1.288€.

Če si želiš moje podpore v okviru tega programa, ne odlašaj s prijavo, saj lahko za takšno intenzivno delo 1:1 v določenem obdobju ponudim le nekaj mest.

Gre za intenzivno delo, ki od mene zahteva precej časa, energije, predanosti, zato lahko na tak način sodelujem z zelo majhnim številom strank. Seveda, imam tudi druge oblike dela s strankami (individualno in skupinsko), ki zahtevajo moj čas in energijo.

Če te ob pogledu na investicijo (malo ali zelo) stisne, je to popolnoma v redu, celo priporočljivo, saj to pomeni, da te investicija spravlja iz cone udobja. Rast, transformacija se namreč najmočneje in najhitreje dogaja ravno izven cone udobja.

Običajno se tudi izkaže, da več kot oseba v nekaj investira (izven svoje cone udobja), bolj zadevo vzame »resno«, bolj je temu predana, hitrejši so rezultati.

In kaj si običajno najbolj želimo? Hitro in lahkotno priti do želenih rezultatov.

Torej, investicija, ob kateri nas malo stisne, pa smo jo vseeno pripravljeni plačati, je eden od pomembnih pokazateljev, da smo pripravljeni narediti potrebne korake v smeri želenih rezultatov.

Še en pomemben aspekt, kako zadeve v vesolju potekajo: denar je energija, ki kroži – je pomembno, da kroži. Torej, ko smo pripravljeni lahkotno dati, bo tudi lahkotno prišlo nazaj – v takšni ali drugačni obliki.

Sem mnenja, da je delo na sebi ključno. Brez tega v tako intenzivnih časih težko držimo glavo nad gladino, kaj šele, da bi živeli izpopolnjujoče življenje in imeli želene rezultate.

Močno verjamem, da se delo na sebi obrestuje. Da se pozitivno obrestuje, ko investiramo vase, v svojo rast, potrebne spremembe, transformacijo, ki nam pomaga priti do želenih rezultatov, izpopolnjujočega življenja.

In upam si trditi, da si tega vsi želimo.

Kaj pa ti praviš? Se je ob prebiranju tega zapisa v tebi kaj »premaknilo«, zavibriralo?

Čutiš, da je to zate? Da si to želiš, potrebuješ?

Si pripravljen/a iti na to popotovanje ter hitro in lahkotno priti do želenih rezultatov, izpopolnjujočega življenja?

Dovoli si sprejeti pomoč in narediti potrebne korake, spremembe na poti do želenih rezultatov.

Dovoli si živeti svoj najvišji potencial…svoj namen in svoje sanje.

Pri tem te lahko močno podpre intenziven transformacijski program.

Investiraj vase – v svojo rast, razvoj, razcvet…

Čutiš, da je program zate, pa imaš dodatna vprašanja?

Se ti pojavljajo dileme, strahovi, ali je to možno tudi zate, ali ti bo uspelo…?

Kontaktiraj me (preko kontaktnega obrazca ali e-pošte), pa se dogovoriva za kratek posvet, na katerem ti z veseljem odgovorim na vsa tvoja vprašanja ter ti iskreno povem, ali obstaja ujemanje za najino sodelovanje ter ali je ta program resnično primeren zate.

VIDEO predstavitev programa 

 

VIDEO opis in potek programa

Čutiš, da v življenju nisi tam, kjer si želiš biti oziroma nimaš rezultatov, ki si jih želiš?

Želiš živeti svoj najvišji potencial? Uresničevati svoj namen in sanje?

Če želiš polno izkoristiti podporo tega obdobja ter hitro, lahkotno priti do želenih rezultatov, ti lahko pri tem pomagam.

Glede na potrebe ljudi, aktualne energije in napotke duhovnega sveta sem oblikovala intenziven transformacijski program, ki ti pomaga priti do želenih rezultatov v čim krajšem času, v tvoje najvišje dobro.

Gre za program, mentorstvo, v okviru katerega te vodim skozi tvojo osebno transformacijo do želenih rezultatovživljenja in rezultatov, skozi katere te vodi tvoja duša v tvoje najvišje dobro.

Program vsebuje to, kar se je pokazalo kot zelo učinkovito pri želeni, lahkotni in hitri  manifestaciji. K lanski verziji programa sem dodala še nekaj vsebin (npr. spletno delavnico Manifestacija), ki so ključne glede na letošnjo energijsko dinamiko in potrebe ljudi.

VIDEO predstavitev programa 

VIDEO opis in potek programa

Pošlji povpraševanje