zvezdica separator

Medijstvo – komunikacija z dušami preminulih

Ko telo premine, duša zapusti telo in prestopi v duhovni svet. Običajno jo tam sprejmejo duše drugih preminulih oseb, ki so bili v času zemeljskega življenja povezani, naklonjeni (npr. družinski člani, sorodniki, prijatelji…). Dušo pa sprejmejo tudi angeli, duhovni vodniki,…

Tako medijstvo žalujočim ponudi informacije in potrditve, da se življenje duš nadaljuje in da je z njimi vse v redu, tudi ko zapustijo ta svet. Na ta način žalujoči dobijo neke vrste tolažbo, jasnost, nov smisel življenja, saj ugotovijo, da je duša njihove ljubljene osebe večna ter da se vez ljubezni in komunikacije s smrtjo ne konča.

Medijstvo poteka v duhu prijetnega, varnega, ljubečega pogovora. Za vzpostavitev takšnega vzdušja je ključna tudi vloga osebe, ki želi vzpostaviti stik s preminulo dušo, saj le z iskrenimi in srčnimi nameni bo proces stekel v najvišje dobro vseh vpletenih.

V procesu sodelujejo tudi angeli, Nadangeli,…

Medijstvo poteka nekje do 60 minut, kjer duša preko medija navadno najprej potrdi svojo identiteto, nato pa posreduje sporočila osebi, ki je prišla na medijstvo.

Medijstvo je komunikacija z duhovnim svetom, in sicer z dušami preminulih oseb. Medij je oseba, ki se poveže z dušo preminulega (ali njegovimi duhovnimi vodniki) ter predaja njegova sporočila, informacije osebi, ki se želi povezati s preminulim.

150,00