zvezdica separator

Meditacija ob portalu 10-10 in polni luni – spletna

Potrebuješ podporo pri uresničevanju svojih želja, potreb, rezultatov?

Ali veš, kaj si v resnici želiš? Kaj je v resnici usklajeno s teboj, tvojo dušo?

Potrebuješ podporo pri prepoznavanju vibracije želenega ter pri tem, da se vibracijsko uskladiš, namagnetiš z želenim? To je napredna tehnika, ki ti pomaga pri hitri, celo hipni manifestaciji želenega.

Želiš sprejeti blagoslove, podporo, nadaljnje korake za uresničitev želenega?

Če te tematika pritegne, srčno vabljen/a na skupinsko meditacijo ob portalu 10-10 in polni luni, v okviru katere te popeljem v močan proces za vibracijsko usklajenost z želenim ter sprejem podpore in potrebnih korakov za uresničitev želenega.

Tako bom glede na napotke duhovnega sveta v ponedeljek, 10.10.2022, ob 19.00, v zaprti FB skupini, izvedla spletno meditacijo, v kateri se bodo ustvarili idealni pogoji, da:

  • se sprostiš in povežeš s seboj, svojim bistvom, esenco tega, kdo v resnici si;
  • ozavestiš svojo povezavo z vsem, kar je/obstaja;
  • začutiš svojo popolnost, unikatnost, vsemogočnost…tudi svojo moč kreacije;
  • prepoznaš, ali je določena želja vibracijsko usklajena s teboj ali ne;
  • prepoznaš vibracijo svoje želje ter se uskladiš, namagnetiš z njo – vibracija, esenca tvoje želje napolni celotno tvoje bitje, avro, čakre… => gre za napredno tehniko, ki ti pomaga pri hitri, celo hipni manifestaciji želenega;
  • prejmeš podporo in nadaljnje korake za želeno, lahkotno in hitro manifestacijo.

Torej, deležni smo izjemnih energij, blagoslovov, obilja vsega, kar potrebujemo za ohranjanje želene vibracije, ki vodi k želeni, hitri in lahkotni manifestaciji. Vse skupaj bo podprla polna luna, portal 10-10, napredna tehnika za hitro manifestacijo ter seveda duhovni svet, ki najbolj ve, kaj potrebuje posameznik in skupina.

Se nam pridružiš?

Cena: 22€

Prijaviš se lahko na:

Nakup lahko opraviš:

  • preko spletne trgovine (plačilna kartica ali po predračunu – nakazilo na TRR)
  • gotovinsko plačilo (na sedežu podjetja oziroma v mojem poslovnem prostoru)

TUKAJ lahko preveriš še ostale dogodke.

10.10.2022 ob 19.00 bom izvedla spletno meditacijo ob portalu 10-10 in polni luni, v okviru katere te popeljem v močan proces za vibracijsko usklajenost z želenim ter sprejem podpore in potrebnih korakov za uresničitev želenega.

Mesec oktober prinaša izjemne blagoslove, podporo, obilje vsega, kar potrebujemo za ohranjanje želene vibracije, ki vodi k želeni, hitri in lahkotni manifestaciji.

Pri tem nas lahko dodatno podpre portal 10-10 in polna luna.

22,00