zvezdica separator

Meditacija ob portalu 11-11 – spletna

V teh dneh smo deležni izjemnih energij portala 11-11, ki ponuja močan aspekt in podporo pri lahkotni manifestaciji tega, kar si želimo ter ozaveščanju, da smo kreatorji svojega življenja, vendar pri tem nismo sami – vedno in povsod so z nami bitja svetlobe, ki nas brezpogojno ljubijo, podpirajo, vodijo…

Tako bom glede na napotke duhovnega sveta v četrtek, 11.11.2021, izvedla spletno meditacijo, v kateri se zate ustvarijo idealni pogoji in podpora za sprejem aspektov, ki jih portal 11-11 ponuja.

Ti si kreator svojega življenja, a ne pozabi, da pri tem nisi sam/a…dovoli, da ti pomagajo Bitja svetlobe. Povabi jih v svoje življenje, izrazi svoje srčne želje in zaupaj. Njihov dotik te bo očaral in prepričal, da je možno karkoli.

Če te tematika pritegne, srčno vabljen/a na spletno meditacijo ob portalu 11-11, ki jo bom izvedla v četrtek, 11.11.2021, ob 20.00, v zaprti FB skupini.

Cena: 18€

Prijaviš se lahko na:

Nakup lahko opraviš:

  • preko spletne trgovine (plačilna kartica ali po predračunu – nakazilo na TRR)
  • gotovinsko plačilo (na sedežu podjetja oziroma v mojem poslovnem prostoru)

TUKAJ lahko preveriš še ostale dogodke.

Želiš (še močneje) ozavestiti svojo notranjo moč – sprejeti, da si kreator svojega življenja?

Želiš začutiti lahkotnost manifestacije in ustvariti dobre temelje za svoje življenje?

Se zavedaš, da v življenju nikoli nisi sam/a? Vedno in povsod je ob tebi duhovni svet, bitja svetlobe, ki te brezpogojno ljubijo, podpirajo, vodijo…

Jih želiš začutiti, spoznati?

Pri tem te lahko močno podprejo energije in podpora portala 11-11, zato bom ob tej priložnosti izvedla spletno meditacijo ob portalu 11-11.

18,00