zvezdica separator

Meditacija ob portalu 5-5 – spletna

Potrebuješ (dodatno) podporo, dvig življenjske energije, da lažje uresničuješ svoje želje, potrebe, namen? Torej, da ustvarjaš želene rezultate, harmonično življenje, odnose…

Se ti v zadnjem času dogaja (veliko več) takšnih ali drugačnih procesov (čiščenja, spuščanja, ozaveščanja, zdravljenja…), ki znajo biti izčrpajoči, pa potrebuješ (dodatno) podporo oz. »polnjenje baterij«?

Čutiš, da je čas za tvoj razcvet, da svetu pokažeš sebe, svojo resnico, namen, pa pri tem potrebuješ (dodatno) podporo?

Za vse to in še veliko več nas lahko podprejo energije meseca maja – ekstra močno bo to energijo možno čutiti in sprejeti že ob portalu 5-5.

Tako bom glede na napotke duhovnega sveta v četrtek, 5.5.2022, ob 20.00, v zaprti FB skupini, izvedla spletno meditacijo, v kateri se bodo ustvarili idealni pogoji:

  • za sinhronizacijo – povezavo s seboj ter energijo Univerzuma in Zemlje, kar te podpre pri prepoznavanju svoje resnice (namena, darov, želja, potreb…) ter uresničevanju, prizemljevanju le-tega;
  • da spustiš, kar ti ne služi in se odpreš za pritok vsega, kar potrebuješ;
  • za dvig tvoje življenjske energije – podpora za tvoj razcvet oziroma, da lažje uresničuješ, živiš svoj namen, resnico…

Če te tematika pritegne, srčno vabljen/a na spletno meditacijo ob portalu 5-5, ki jo bom izvedla v četrtek, 5.5.2022, ob 20.00, v zaprti FB skupini.

Cena: 18€

Prijaviš se lahko na:

Nakup lahko opraviš:

  • preko spletne trgovine (plačilna kartica ali po predračunu – nakazilo na TRR)
  • gotovinsko plačilo (na sedežu podjetja oziroma v mojem poslovnem prostoru)

TUKAJ lahko preveriš še ostale dogodke.

Meditacija ob portalu 5-5 je še vedno aktualna – glede na napotke duhovnega sveta je to meditacijo namreč smiselno poslušati večkrat – idealno vse do majske polne lune, saj nam bo redno poslušanje le-te prineslo maksimum tega, kar v tem obdobju potrebujemo.

Na kateri koli točki (datumu) jo začneš poslušati je bolje, kot da je sploh ne. Kajti sidrajo se resnično izjemne energije, kvalitete, podpora, ki nas lahko podprejo pri tem, kar trenutno potrebujemo za naš razcvet.

Ob prijavi/plačilu ti omogočim dostop do zaprte FB skupine, kjer je posnetek kanalizirane meditacije, ki sem jo izvedla 5.5.2022.

18,00