zvezdica separator

Meditacija z Boginjo Kali: Transformacija življenja

Ob poslušanju posnetka se zate ustvarijo idealni pogoji (odprejo se portali, dotaknejo se te energije, zavest, Bitja svetlobe, ki te podprejo v procesu).

V meditaciji te Boginja Kali popelje po premici življenja, po tvoji življenjski poti, da prepoznaš, kaj so ključni dogodki, spomini, odnosi, ki so te tako ali drugače zaznamovali, da ti še vedno ne živiš polno življenje, izpolnjuješ svoj največji potencial duše.

Boginja Kali te podpre, da to spustiš in da se transformacija v tvoje najvišje dobro zgodi. Zgodi se sprememba na način, ki te podpre, da spustiš, kar je potrebno spustiti, da se očisti, kar je potrebno očistiti, da se ti lažje odpreš za sprejem novega, ki te podpira.

Kateri dogodki, vzorci, prepričanja, odnosi so te zaznamovali? Boginja Kali te popelje skozi tri ključne izkušnje v tem življenju in eno izkušnjo, ki jo s sabo nosiš še iz preteklega ali preteklih življenj. Ta mogočna boginja te ves čas podpira s svojo energijo, da lažje spustiš, kar je potrebno spustiti in da se lažje odpreš za pritok tistega, kar potrebuješ.

Podpre te v tvoji transformaciji življenja, saj ti ob koncu vajinega popotovanja skozi premico življenja pokaže, kaj so informacije, situacije, odnosi, ki jih ti v svojem življenju potrebuješ sprejeti – si dovoliti sprejeti, saj so ključni del tvoje življenjske poti. Izveš, kaj te podpira, da ti lažje zaživiš svoj največji potencial, najboljšo verzijo sebe.

Ob koncu meditacije se zate ustvarijo idealni pogoji, da lažje začutiš sebe, vse odtenke sebe, svoj največji potencial, vibracijo tvoje duše…da začutiš, kdo v resnici si, kaj v sebi nosiš…da začutiš, kako unikaten/a si, božansko popoln/a si…da začutiš svojo veličino, mogočnost in moč, da lažje kreiraš svoje življenje tako kot si želiš in zaslužiš.

Po nakupu prejmeš dostop do posnetka, in sicer v Spletnem templju.

Posnetek kanalizirane meditacije

V procesu meditacije te Boginja Kali vodi in podpre pri tvoji osebni transformaciji. Sprememba se zgodi na način, ki te podpre, da spustiš, kar je potrebno spustiti, da se očisti, kar je potrebno očistiti, da se ti lažje odpreš za sprejem novega, ki te podpira.

30,00