zvezdica separator

Paket Podpora za ustvarjanje želenega poletja

Se veseliš poletnih mesecev? Si želiš, da bi bili le-ti v vzdušju lahkotnosti, sproščenosti, radosti, zabave, druženja? Mogoče pa si želiš le nekaj več miru, počitka, napolniti svoje baterije?

Kakorkoli, verjetno si želiš, da bi bilo poletje točno takšno, kot si želiš. Brez »zapletov«, takšnih in drugačnih izzivov…

Da te pri tem dodatno podprem, sem glede na aktualne energije, dinamiko in pa napotke duhovnega sveta oblikovala paket Podpora za ustvarjanje želenega poletja.

Paket vsebuje kar 11 vsebin in pokriva tista ključna področja, ki bodo v tem obdobju še toliko bolj aktualna:

 • Napotki za poletje 2024 (video vsebina)
 • Stik s seboj (video prikaz vaje)
 • Stik s seboj (kanalizirana meditacija)
 • Polnjenje (kanalizirana meditacija)
 • Ozaveščanje in spuščanje ne podpirajočega (kanalizirana meditacija)
 • Ozaveščanje, kaj so v resnici tvoje želje, potrebe, hrepenenja… (kanalizirana meditacija)
 • Ozaveščanje, ali je specifična zadeva usklajena s teboj ali ne (kanalizirana meditacija)
 • Podpora, da lažje slediš svojim izbiram, potrebam, željam (kanalizirana meditacija)
 • Spuščanje in sprejemanje v objemu vode (kanalizirana meditacija)
 • Spuščanje in sprejemanje v objemu narave (kanalizirana meditacija)
 • Zavestno ustvarjanje želenega (kanalizirana meditacija)

Meditacije so dolge od 4 do 8 minut, tako da ti ne vzamejo veliko časa, lahko pa te močno podprejo in naredijo doprinos pri ustvarjanju želenega poletja (in naprej).

Kakšna bo energija, dinamika letošnjega poletja?

Če ti je že uspelo prisluhniti Napotkom za poletje 2024, kjer spregovorim o energiji, dinamiki meseca junija, julija in avgusta, veš, da bomo imeli v tem obdobju kar nekaj »testov«.

Če zelo povzamem in povežem s prispodobo šolskega sistema, nas v mesecu juniju čaka preverjanje znanja, da vidimo, kje imamo še manevrskega prostora za rast/učenje, medtem ko bomo imeli v juliju in avgustu izpitno obdobje – različne teste, preizkušnje na različnih področjih našega življenja. Predvsem z namenom, da vidimo, koliko teorije smo dali v prakso.

Močno bomo spodbujeni, da damo teorijo (končno) v prakso. Torej, različne preizkušnje nam bodo pokazale, ali poznamo le teorijo ali jo dajemo tudi v prakso – to živimo.

V osnovi bo v ospredje najbolj prišlo poznavanje sebe, pomen stika s seboj. O tem sicer govorim že več let (od leta 2020), ampak če kdaj, je zdaj (skrajni) čas, da stik s seboj postane naša vsakodnevna praksa. Še bolje, da to postane naš način življenja, nekaj naravnega kot dih. Ko znamo prepoznati, kaj je naša resnica, želja, potreba, pa je ključni naslednji korak, da to tudi upoštevamo, izrazimo, tako živimo.

Torej, v poletnem času bodo te tri faze močno prihajale v ospredje, pravzaprav nam bo življenje kazalo, v kateri fazi smo in nas spodbujalo, da izmojstrimo vse tri:

 1. osnove stika s seboj => redno izvajanje vaj, ki nam pomagajo poglobiti stik s seboj, poznavanje naših potreb, želja…
 2. stik s seboj kot nekaj naravnega => lahkotno prepoznavanje svojih potreb, želja…
 3. upoštevanje svojih potreb, želja… => to, kar na podlagi stika s seboj ozavestimo, da je naša resnica, želja, potreba, tudi pogumno izrazimo, temu sledimo, na tak način delujemo…

Kako ti grejo te faze? Na kateri se nahajaš? Prvi, drugi, tretji?

Vsi, brez izjeme, smo spodbujeni v rast. Le-ta se ves čas dogaja, če se tega zavedamo ali ne. Vprašanje samo je, ali gremo s tokom ali nasproti toka. Verjetno se strinjaš, da je lažje iti s tokom. Da naredimo potrebne korake, ki nam pomagajo ustvarjati želeno življenje, rezultate, odnose… Da smo srečni, zdravi, uspešni, izpopolnjeni

Stik s seboj, poznavanje svoje resnice, potreb, želja ter sledenje le-temu pa je, seveda, tudi močno povezano z manifestacijo – torej, ali bo naša manifestacija želena ali ne.

Z namenom, da te v tem obdobju dodatno podprem in na podlagi napotkov duhovnega sveta, sem ustvarila paket Podpora za ustvarjanje želenega poletja. 

Naj bo tvoje poletje čim bolj lahkotno, sproščeno, radostno, zabavno, igrivo, prižgano…

Naj bo tvoje poletje takšno, kot si želiš. 

Če pri tem potrebuješ podporo, naroči svoj paket še danes.

Podrobnejši opisi vsebin, ki jih prejmeš v paketu:

NAPOTKI ZA POLETJE 2024

V videu spregovorim:

 • o energiji, dinamiki meseca junija, julija in avgusta;
 • kako se vse skupaj dopolnjuje, nadgrajuje – kaj je rdeča nit tega obdobja;
 • pri čem bomo podprti, v kaj spodbujeni…
 • kako se lahko maksimalno podpremo;
 • predam tudi konkretne vaje in konkretne 3 korake, ki jih je smiselno dati v prakso, da bo naše poletje takšno, kot si želimo;
 • in še in še.

Med poslušanjem, gledanjem videa se k tebi sidra energija in podpora, da prejete informacije lažje sprejmeš, ozavestiš, integriraš v svoje življenje.

STIK S SEBOJ

Je video prikaz vaje, v okviru katerega te vodim skozi izvedbo vaje.

STIK S SEBOJ

Je kanalizirana meditacija, ki ti pomaga vzpostaviti močnejši stik s seboj…da se vrneš vase, v svoje bistvo.

Najprej se vsa tvoja razpršena energija vrne k tebi nazaj. S tem si lažje v trenutku tukaj in zdaj, se močneje čutiš, v svoji energiji, v svojem centru.

Nato pa se zate ustvarijo idealni pogoji, da se še močneje povežeš s seboj, s svojim bistvom…s tem, kdo v resnici si.

Če želiš, lahko v okviru procesa to vajo tudi nadgradiš, da prejmeš jasnost, odgovore, vodstvo…

POLNJENJE

Je kanalizirana meditacija, v kateri se zate ustvarijo idealni pogoji za polnjenje na vseh nivojih. Tako se napolnijo vsa tvoja telesa (fizično, čustveno, mentalno, energijsko), tvoje  čakre, meridiani, tvoja svetlobna mreža znotraj tvojega sistema, ki povezuje vse sisteme, funkcije…

Iz samega središča univerzuma se k tebi spusti žarek zlate svetlobe, ki nosi tiste kvalitete, vibracije, kode, informacije, ki jih potrebuješ, da se vzpostavi popolno ravnovesje, pretok…da se napolnijo tvoje baterije.

Na koncu ta žarek zate ustvari zlato zaščitno mrežo.

OZAVEŠČANJE IN SPUŠČANJE NE PODPIRAJOČEGA

Je kanalizirana meditacija, v kateri se zate ustvarijo idealni pogoji, da lažje ozavestiš in spustiš to, kar ti ne služi več – ne podpirajoči se zapisi, misli, občutki, vzorci, prepričanja…

V tem procesu te poleg tvojega osebnega duhovnega vodstva podpre tudi Nadangel Mihael in energija ognja – transformacije.

OZAVEŠČANJE, KAJ SO V RESNICI TVOJE ŽELJE, POTREBE, HREPENENJA…

Je kanalizirana meditacija, v kateri se zate ustvarijo idealni pogoji, da lažje ozavestiš, kaj so v resnici tvoje želje, potrebe, hrepenenja…

OZAVEŠČANJE, ALI JE SPECIFIČNA ZADEVA USKLAJENA S TEBOJ ALI NE

Je kanalizirana meditacija, v kateri se zate ustvarijo idealni pogoji, da lažje ozavestiš, ali je specifična zadeva (npr. nekaj želja, potreba, projekt, druženje, odnos, informacija…) usklajena s teboj ali ne.

PODPORA, DA LAŽJE SLEDIŠ SVOJIM IZBIRAM, POTREBAM, ŽELJAM

Je kanalizirana meditacija, v kateri se zate ustvarijo idealni pogoji, da lažje slediš svojim izbiram, potrebam, željam. S tem namenom prejmeš podporo, da se v tebi aktivirajo ali okrepijo tiste kvalitete, ki jih potrebuješ, da lažje slediš svojim izbiram.

Mogoče potrebuješ okrepiti svojo notranjo moč, mogoče pogum, motivacijo, zaupanje vase, v življenje… Prepusti se meditaciji in prejmi podporo za to, kar potrebuješ.

SPUŠČANJE IN SPREJEMANJE V OBJEMU VODE

Je kanalizirana meditacija, v kateri se zate ustvarijo idealni pogoji, da se lažje povežeš z energijo morja, globino oceana, ki te podpre pri spuščanju ne podpirajočega in pri sprejemanju neskončnega obilja vsega, kar si želiš, potrebuješ.

Energija morja, oceana te objame in podpre, da lažje začutiš varnost, veličino, vsemogočnost, neskončne možnosti, neskončno obilje, ki te obdaja.

Na koncu te objame tudi energija sonca, ki te blagoslovi, te polni…polni s tistimi kvalitetami, ki ti pomagajo, da vse skupaj lažje prizemljiš, integriraš v svoje življenje z namenom, da ustvarjaš želeno življenje.

SPUŠČANJE IN SPREJEMANJE V OBJEMU NARAVE

Je kanalizirana meditacija, v kateri se zate ustvarijo idealni pogoji, da s pomočjo blagoslovov narave spustiš to, kar ti ne služi in se odpreš za sprejem tistega, kar si želiš, potrebuješ.

V okviru meditacije se povežeš s tistim delom narave, ki ti je še posebej pri srcu (npr. gozd, gozdna jasa, gore, travnik…), saj ti to prinaša dodatno podporo, zdravljenje, polnjenje, mnoge blagoslove…

ZAVESTNO USTVARJANJE ŽELENEGA

Je kanalizirana meditacija, v kateri se zate ustvarijo idealni pogoji, da:

 • prepoznaš, ali je tvoja želja resnično usklajena s teboj;
 • za izbrano, srčno željo se ustvarijo idealni energijski temelji za uresničitev le-te;
 • prejmeš jasnost, kaj so tvoji nadaljnji koraki, da se tvoja želja čim prej uresniči;
 • izraziš in prejmeš podporo, da lažje narediš vse potrebne korake.

Precej pester izbor vsebin, ki te lahko podrejo, a ne?

Paket Podpora za ustvarjanje želenega poletja je bil resnično oblikovan tako, da pokriva tista ključna področja, ki bodo v tem obdobju še toliko bolj aktualna.

Obdobje, ki nas bo močno potiskalo, da damo teorijo (končno) v prakso. Obdobje,  ki nas bo preizkušalo, kako dobro se poznamo, kako močan stik s seboj imamo, prav tako pa tudi, ali našim željam, potrebam, izbiram sledimo ali ne.

Glede na aktualne energije, dinamiko in pa napotke duhovnega sveta (z njimi se vedno posvetujem, saj najbolj vedo, kaj v določenem obdobju potrebujemo), sem oblikovala paket kanaliziranih vsebin, ki te podprejo, da bo tvoje poletje takšno, kot si želiš. 

Naj bo tvoje poletje čim bolj lahkotno, sproščeno, radostno, zabavno, igrivo, prižgano…

Naj bo tvoje poletje takšno, kot si želiš. 

Če pri tem potrebuješ podporo, naroči svoj paket še danes. 

Prijavo/nakup lahko opraviš:

 • na moj e-naslov (tatjana@dotiksvetlobe.si) mi sporoči svojo prijavo, jaz pa ti pošljem podatke za nakazilo
 • preko spletne trgovine (plačilna kartica ali po predračunu – nakazilo na TRR)
 • gotovinsko plačilo (na sedežu podjetja oziroma v mojem poslovnem prostoru)

TUKAJ si lahko ogledaš VIDEO predstavitev paketa.

❣️ZNIŽANA INVESTICIJA❣️ Glede na dinamiko tega obdobja in z namenom, da te dodatno podprem in spodbudim, da greš čim prej v »akcijo«, je paket trenutno znižan.

Glede na aktualne energije, dinamiko in pa napotke duhovnega sveta (z njimi se vedno posvetujem, saj najbolj vedo, kaj v določenem obdobju potrebujemo), sem oblikovala paket kanaliziranih vsebin, ki te podprejo, da bo tvoje poletje takšno, kot si želiš.

Paket vsebuje kar 11 vsebin in pokriva tista ključna področja, ki bodo v tem obdobju še toliko bolj aktualna. 

TUKAJ si lahko ogledaš VIDEO predstavitev paketa.

❣️ZNIŽANA INVESTICIJA❣️ Glede na dinamiko tega obdobja in z namenom, da te dodatno podprem in spodbudim, da greš čim prej v »akcijo«, je paket trenutno znižan.

Original price was: 111,00€.Current price is: 88,00€.