zvezdica separator

Personaliziran paket

Ali živiš želeno življenje?

Življenje, v katerem si resnično srečen/a, uspešen/a, zdrav/a…

Življenje, v katerem doživljaš iskrene, ljubeče, harmonične odnose.

Življenje, v katerem lahkotno ohranjaš stik s seboj, da lažje prepoznaš, kaj si želiš in potrebuješ.

Življenje, v katerem lahkotno izražaš sebe, svoj potencial, poslanstvo…

Življenje, v katerem lahkotno ustvarjaš želeno obilje.

Se sprašuješ kako?

Se med ponudbo ne znajdeš najbolje ali pa se ne moreš odločiti, kaj bi bilo najbolje zate? 

Vsak izmed nas je individualno, unikatno bitjevsak ima svoje unikatne želje, potrebe, izzive…vsak ima unikatne dušne zapise, darove, naloge, lekcije… Zato je težko sestaviti en paket, program, ki bi ustrezal vsem.

S tem namenom sem v svojo ponudbo dodala Personaliziran paket, ki ga oblikujeva glede na tvoje želje in potrebe, in sicer vanj vključiva tiste delčke ponudbe, storitve, ki te bodo podprle na tvoji poti do želenih rezultatov ter srečnega, izpopolnjujočega življenja.

Personaliziran paket oblikujeva na brezplačnem posvetu, ki ga izvedeva po predhodno dogovorjenem terminu. Zaradi lažje organizacije in boljše kvalitete dela, se je potrebno na brezplačen posvet naročiti.

Za lažjo predstavo navajam primer najbolj pogoste prakse, ki se je predvsem v zadnjem letu pokazala kot zelo učinkovita oz. ustreza večini ljudi. Seveda, pa je vsaka stranka, vsaka terapija, vsako sodelovanje unikatno. Nek okvirni primer navajam le zaradi lažje predstave. Na brezplačnem posvetu pa izdelava tvoj osebni načrt za srečno življenje, torej, tvoj personaliziran paket.

Primer najbolj pogoste prakse s strankami:

  • Uvodni pogovor, na podlagi katerega se ustvari okviren poteka sodelovanja.
  • 2 – 4 ure Terapije Dotik svetlobe (v živo ali na daljavo – avdio in/ali video klic), v okviru katere gremo v osnove in globino tega, kaj se dogaja, zakaj in kako se lahko stranka maksimalno podpre – konkretni napotki, vaje, tehnike, ki pomagajo vzpostaviti in ohranjati ravnovesje, harmonijo.
  • Okvirno po 10 – 14 dneh se ponovno izvede individualno srečanje, običajno Terapijo Dotik svetlobe (v živo ali na daljavo), da se »preveri stanje«, saj se običajno stranki glede na jasnosti in napotke prvega srečanja vmes pojavijo dodatna, še bolj specifična vprašanja glede na spremembe, ki jih uvaja v svojem življenju.
  • V primeru, ko stranka želi (še) hitrejše rezultate, vzpostavitev ravnovesja ali dodaten »potisk« v smeri želenih rezultatov, je smiselno izvesti Zdravljenje s ponovno povezavo. Kot dobra praksa se je pokazalo, da se ta del doda na drugem srečanju, po potrebi pa lahko že prej ali kasneje. Običajno je dovolj eno do dve zdravljenji, kar se je pokazalo kot zelo velik doprinos, predvsem ko se stranka sooča z mnogimi izzivi, predvsem ko se neravnovesje kaže na fizičnem telesu (npr. razna bolezenska stanja).
  • Tako kot nas lahko energijsko izčrpavajo odnosi, situacije, nas lahko izčrpavajo tudi prostori, v katerih se zadržujemo. Zato je pomembno, da te prostore redno čistimo, tako fizično kot energijsko. Po čiščenju pa je smiselno prostore tudi napolniti z energijami, ki nam bodo v podporo. To izvedemo med samim srečanjem v živo ali na daljavo, v svoji ponudbi pa imam tudi kanalizirane posnetke, ki vas na to temo podprejo.
  • Nadaljnje sodelovanje je odvisno od želja in potreb stranke, vsekakor pa ima na razpolago številne možnosti, kot so individualna in skupinska podpora, kanalizirane vsebine (sporočila, meditacije, procesi…) duhovnega sveta, ki prinašajo več jasnosti, pomirjenosti, harmonije, konkretne napotek… Med drugim so na razpolago tudi mnoge brezplačne vsebine.

Personaliziran paket oblikujeva na brezplačnem posvetu, ki ga izvedeva po predhodno dogovorjenem terminu. 

Potrebuješ nekaj unikatnega?  

Na podlagi brezplačnega posveta oblikujeva  personaliziran paket, v katerega vključiva tisto ponudbo, storitve, ki te bodo podprle na tvoji poti do želenih rezultatov ter srečnega, izpopolnjujočega življenja.

Zaradi lažje organizacije in boljše kvalitete dela, se je potrebno na brezplačen posvet naročiti.

Pošlji povpraševanje