zvezdica separator

Stik s seboj – spletna delavnica

Ali lahkotno prepoznaš, kaj si v resnici želiš, potrebuješ?

Ali veš, kdo v resnici si? Brez vseh »mask«, ki si jih tako ali drugače nadel/a skozi življenje (npr. kaj se spodobi, pričakuje, kaj je prav in kaj ne…).

Ali veš, kakšne zapise nosiš v sebi? Katere potenciale, darove, vzorce, prepričanja, strahove, omejitve…

Veš, kaj je tvoj namen, poslanstvo?

Se lahkotno povežeš s svojo dušo, višjim aspektom sebe? S svojimi duhovnimi vodniki? Da lažje živiš svoj največji potencial, izpolnjuješ svoj namen, poslanstvo… Pa tudi lažje premaguješ izzive, lekcije…

Se lahkotno povežeš s tem, da si ti kreator svojega življenja? Da ti ustvarjaš in soustvarjaš…

Ali ustvarjaš želeno življenje, rezultate, odnose? Ali veš, kaj sploh ustvarjaš? Kaj je znotraj tebe, saj le-to ustvarja tvojo realnost?

Prepoznaš, ali si vibracijsko usklajen/a z višjim namenom, tem, kar je v tvoje najvišje dobro? Prepoznaš, kaj je oziroma ni vibracijsko usklajeno s tabo?

Prepoznaš, katera hrana, pijača ti ustreza oz. najbolj podpre tvoje telo? Katera vadba, glasba, hobiji, druženja, opravila… Kaj te podpira in kaj ne?

Prepoznaš svojo resnico? Kaj si ti v resnici misliš, čutiš glede nečesa? Ter to tudi lahkotno izraziš.

Se lahkotno sprostiš, povežeš s seboj, z mirom v sebi?

Zaupaš sebi, vase, v višji namen, božanski načrt?

Nanizala sem kar nekaj vprašanj in spisek bi se lahko nadaljeval…

Veš, kaj je skupno vsem tem vprašanjem?

Da je za poznavanje odgovorov ključen reden stik s seboj.

Redna praksa vračanja vase, stika s seboj nam pomaga, da lažje prepoznamo, kaj si v resnici želimo, potrebujemo, kaj je vibracijsko usklajeno z nami. Da se lažje spomnimo, kdo v resnici smo, kakšne zapise kot duša nosimo (potenciale, darove, naš namen, poslanstvo, naša učenja, lekcije, omejitve, strahove, prepričanja, vzorce…).

Ko se redno povezujemo s seboj, smo močneje povezani s svojo dušo, višjim aspektom sebe, inteligenco v sebi…kakorkoli želite to poimenovati. In ta inteligenca v nas ve vse o nas, zato nas vodi, podpira v naše najvišje dobro. Več kot smo povezani s tem višjim aspektom sebe, več lahko prejemamo, se polnimo s tem, kar (nujno) potrebujemo za harmonično življenje.

Ob rednem stiku s seboj močneje zaupamo (vase in višji namen). Se lažje spominjamo širše slike našega obstoja. Med drugim, da smo kreatorji svojega življenja. Da imamo čarobno palčko manifestacije v svojih rokah in da lahko ustvarjamo želeno, harmonično, izpopolnjujoče življenje, odnose…

Da bi vedeli, kaj kreiramo, predvsem, da bi bilo le-to želeno, pa je ključno imeti reden stik s seboj.

Vse se začne pri nas/v nas.

Pa veš, kaj je v tebi? Kajti to, kar je v tebi, ustvarja tvojo realnost, ki jo vidiš zunaj sebe.

Je to nekaj, kar si želiš ali ne? Ustvarjaš želeno ali neželeno? Vse se začne pri stiku s seboj.

Ne veš točno, kako, kje začeti? Mogoče veš, kaj je potrebno narediti v teoriji, v praksi pa ti ne gre najbolje? Se ti zatika? Ne veš, kje, zakaj se zatika?

Želiš svojo prakso stika s seboj izboljšati, izmojstriti? Da to postane nekaj popolnoma naravnega kot dih.

Dovoli, da ti pri tem pomagam.

Glede na potrebe ljudi, aktualne energije in napotke duhovnega sveta sem oblikovala spletno delavnico Stik s seboj, v okviru katere te skozi teorijo, prakso in individualni pristop (možnost prejeti kanalizirane odgovore svojih vodnikov) podprem, da ta, tako ključen temelj, daš iz teorije v prakso – da to postane nekaj popolnoma naravnega kot dih.

Ko si v stiku s seboj, je življenje veliko lepše, harmonično, izpopolnjujoče. 

Greva na to popotovanje skupaj?

Da ti moj individualni pristop ter moč in podpora skupine da tisti potreben veter v krila.

Čeprav o stiku s seboj v zadnjih mesecih, letih zelo veliko govorim, pa opažam, da se ljudje še vedno premalo zavedajo pomena tega ključnega aspekta, ki je temelj za vse naprej. Mnogi pa vedo, kaj je potrebno narediti v teoriji, v praksi pa se tako ali drugače zatika.

S tem namenom sem na podlagi napotkov duhovnega sveta oblikovala spletno delavnico, v okviru katere te skozi teorijo, prakso in individualni pristop (možnost prejeti kanalizirane odgovore svojih vodnikov) podprem, da stik s seboj daš iz teorije v prakso.

Torej, z namenom dodatne podpore (mojega individualnega pristopa ter podpora skupine) bomo šli na to popotovanje skupaj.

Delno boš določene v naprej posnete vsebine poslušal/a v svojem času, delno pa se bomo družili v živo, preko spleta, kjer bom dodala tisto piko na i –  individualni pristop. Udeleženci srečanja bodo imeli možnost prejeti kanalizirane odgovore svojih vodnikov, kje se zatika, zakaj, kako se lahko podprejo…

Kdaj se naše skupno popotovanje začne in koliko časa traja?  

Naše skupno popotovanje se začne 18.1.2023 in traja nekje 2 – 3 tedne.

Trajanje, potek, pa tudi vsebina delavnice se lahko nekoliko spreminja glede na potrebe udeležencev in napotke duhovnega sveta.

Moj namen je namreč podpora, ki je v najvišje dobro vseh vpletenih, zato se bom o samem poteku, vsebini, trajanju posvetovala z duhovnim vodstvom, ki najbolj ve, kaj potrebuje posameznik in skupina.

Spletna delavnica zajema…

Če delavnico predeluješ v okviru skupine in mojega vodstva, v osnovi delavnica vsebuje teoretični in praktični del ter individualni pristop, kar te podpre, da daš (do končno) teorijo v prakso.

Del vsebin je v naprej posnet in jih poslušaš/gledaš v svojem času, tempu. Za lažje osvajanje stika s seboj ti pomaga video prikaz »tehnike« in kanaliziran proces, v katerem se zate ustvarijo idealni pogoji, da se še močneje povežeš s seboj, s svojim bistvom…

2x pa se srečamo v živo, preko spleta, kjer odgovarjam na vaša vprašanja ter gremo še globje, natančneje v »tehniko« stika s seboj, kje se zatika, zakaj, kako se lahko dodatno podprete…

Zakaj se je spletne delavnice smiselno udeležiti sedaj, ob razpisanem terminu?

Za udeležbo se odloči sedaj (ob razpisanem terminu), če želiš dodatno podporo skupine in mojega individualnega pristopa – možnost prejeti odgovore svojih vodnikov, ki najbolj vedo, kaj je aktualno zate.

Načeloma bo nakup delavnice možen tudi kasneje, po tem razpisanem terminu za skupinsko predelovanje. Torej, načeloma greš lahko čez vsebine tudi sam/a, vendar v tem primeru nimaš individualnega pristopa in podpore skupine. Torej, ni srečanj v živo, ampak si le ogledaš posnetke preteklih srečanj v živo.

Eden od ključnih razlogov, zakaj se je smiselno delavnice udeležiti sedaj, je naslednji – ta delavnica, torej stik s seboj, je TEMELJ, OSNOVA za vse naprej! Za vse, kar v svojem življenju ustvarjaš, doživljaš, izkušaš… Na drugi strani pa je ta delavnica tudi osnova, temelj za vse prihajajoče delavnice.

Spletna delavnica Stik s seboj je prva v nizu mnogih delavnic, ki jih glede na napotke duhovnega sveta planiram v tem letu ustvariti, izpeljati.

Mogoče te v prihodnje bolj pokliče kakšna druga tematika (mogoče kakšen bolj »privlačen« naslov kot je na primer Spoznaj sebe, svoje darove, namen, poslanstvo…), vendar pa se bo pri vseh nadaljnjih tematikah, delavnicah zatikalo, če nimaš osvojene osnove – stik s seboj.

Redno izvajanje stika s seboj je najboljša investicija vase, saj je to osnova in temelj za vse naprej.

Naj te spomnim…

Življenje je tvoje lastno potovanje. Ti določaš, kaj bo na tej poti. Ti si kreator svojega življenja, zato ga zavestno ustvarjaj tako, kot si želiš in zaslužiš.

Da se. Možno je.

Greva na to popotovanje skupaj?

Prijavo/nakup lahko opraviš:

  • na moj e-naslov (tatjana@dotiksvetlobe.si) mi sporoči svojo prijavo, jaz pa ti pošljem podatke za nakazilo
  • preko spletne trgovine (plačilna kartica ali po predračunu – nakazilo na TRR)
  • gotovinsko plačilo (na sedežu podjetja oziroma v mojem poslovnem prostoru)

OPOMBA: Trenutno ni razpisan termin za skupinsko predelovanje delavnice, v okviru katere ti nudim tudi individualen pristop. Nakup delavnice je še vedno možen, vendar jo predeluješ sam/a.

Imaš še kakšno vprašanje glede delavnice? Kontaktiraj me in z veseljem ti pojasnim…

VIDEO VSEBINE o spletni delavnici Stik s seboj (spodaj klikni na želen naslov – link)

TUKAJ lahko preveriš še ostale dogodke.

Stik s seboj  je praksa, ki jo je resnično smiselno dati v svoj vsakdanjik, saj je to temelj za vse naprej – za želeno manifestacijo, za želeno življenje, rezultate, odnose… Karkoli…

Vse se začne s stikom s seboj.

Se sprašuješ, kako? Mogoče o tem bereš prvič? Mogoče pa veš, kaj je potrebno narediti v teoriji, v praksi pa ti ne gre najbolje?

Dovoli, da ti pri tem pomagam. Glede na potrebe ljudi, aktualne energije in napotke duhovnega sveta sem oblikovala spletno delavnico Stik s seboj, v okviru katere te skozi teorijo, prakso in individualni pristop (možnost prejeti kanalizirane odgovore svojih vodnikov) podprem, da ta, tako ključen temelj, daš iz teorije v prakso – da to postane nekaj popolnoma naravnega kot dih.

Ko si v stiku s seboj, je življenje veliko lepše, harmonično, izpopolnjujoče.

OPOMBA: Trenutno ni razpisan termin za skupinsko predelovanje delavnice, v okviru katere ti nudim tudi individualen pristop. Nakup delavnice je še vedno možen, vendar jo predeluješ sam/a.

VIDEO VSEBINE o spletni delavnici Stik s seboj (spodaj klikni na želen naslov – link)

98,00