zvezdica separator

Terapija Dotik svetlobe (posebna ponudba)

Glede na potrebe, povpraševanja udeležencev tečaja sem pripravila posebno ponudbo s prihrankom in bonusom.

Obenem je to storitev, po kateri je tudi drugače največ povpraševanja.

Gre za Terapijo Dotik svetlobe, ki se je pokazala kot zelo učinkovita, saj pokriva tri ključna področja: energijsko čiščenje & zdravljenje & kanaliziranje.

Čeprav lahko v redni ponudbi izbiraš med tremi paketi, sem za to posebno ponudbo, izbrala paket, po katerem je največ povpraševanja – to je Terapija Dotik svetlobe 4.

Gre za prihranek na investicijo vase, in sicer je ob nakupu do 14.4.2022 Terapija Dotik svetlobe 4 namesto 488€ le 444€. Kakšna sinhronizacija števil 🙂

TO PA ŠE NI VSE! Ob nakupu te posebne ponudbe podarjam še BONUS – dostop do vseh  vsebin brezplačnega tečaja, tako da lahko vse skupaj večkrat pogledaš, poslušaš ter s tem še močneje osvojiš osnove, ki so temelje za vse naprej. Vsebine so ti dostopne 30 dni od nakupa.

POMEMBNO: Ponudba je le za udeležence tečaja ter je časovno in količinsko omejena, zato ne odlašaj z nakupom, če te je ponudba pritegnila. 

VEČ O TERAPIJI DOTIK SVETLOBE 

Iščeš svoj življenjski namen?

Si želiš bolj zdravo, vitalno telo?

Si želiš bolj iskrene, ljubeče, harmonične odnose?

Potrebuješ več energije, volje, motivacije, poguma?

Si želiš zavestno ustvarjati želeno življenje in obilje?

Si želiš več notranjega miru, pomirjenosti, lahkotnosti?

Si želiš boljše življenje – bolj srečno, uspešno, izpopolnjujoče življenje?

Iščeš odgovore na svoja vprašanja, zakaj se ti nekaj dogaja in kako si lahko pomagaš?

Če se srečuješ s takimi ali podobnimi vprašanji, ti lahko pri tem pomagam…

Glede na potrebe ljudi sem s pomočjo duhovnega sveta razvila Terapijo Dotik svetlobe, ki se je pokazala kot zelo učinkovita, saj pokriva tri ključna področja:

  • energijsko čiščenje,
  • zdravljenje,
  • kanaliziranje.

V tvoje najvišje dobro se ustvari proces energijskega čiščenja, zaščite ter zdravljenja in podpore, ki ti pomaga vzpostaviti ravnovesje na vseh nivojih.

Pri kanaliziranju se povežem z duhovnim svetom (običajno s tvojimi angeli, vodniki…) ter  ti prenašam njihova sporočila in nasvete. Zate se ustvari energija in prostor, da vse skupaj lažje začutiš, ozavestiš, sprejmeš.

Na ta način prideš do jasnosti in podpore, ki te bo peljala do želenih rezultatov ter srečnega, izpopolnjujočega življenja.

Glede na tvoje želje, potrebe, namen lahko izbiraš med tremi paketi, na podlagi katerih se določi, ali greva predvsem v osnove ali tudi globino – torej, lahko narediva vpogled, kaj se dogaja na določenem področju, zakaj in kako si lahko pomagaš.

Lahko pa greva še globlje in narediva vpogled tudi v tvoja pretekla življenja, dušno pogodbo, dušne zapise (tvoji izvorni zapisi, potenciali, naloge, tvoj dušni dom, njegov pomen, podpora…) in še in še.

Usmeritve pri izbiri paketa

Se soočaš z izzivi na nekem specifičnim področju tvojega življenja ter potrebuješ jasnost glede tega – odgovore, kaj se dogaja, zakaj in kako si lahko pomagaš, da prideš do želenih rezultatov?

V tem primeru bi bila primerna Terapija Dotik svetlobe 1.

Se soočaš z izzivi na različnih področjih svojega življenja in potrebuješ nekaj več jasnosti in podpore glede vsega skupaj? Ali se kljub delu na sebi mnogi izzivi še vedno ponavljajo? Imaš občutek, da si v začaranem krogu?

Do tega pogosto prihaja, ker ne gremo dovolj globoko – v sam izvor izziva. Pri delu s strankami namreč opažam, da mnogi izzivi (vzorci, prepričanja, način delovanja, reagiranja…) izhajajo iz dušnih zapisov – tvoji izvorni zapisi, potenciali, naloge, lekcije, zapisi preteklih življenj, dušne pogodbe, dogovori…).

Če si želiš nekaj več – iti v osnove in globino tega, kar je potrebno spremeniti, transformirati na poti do želenih rezultatov, bi bila primerna Terapija Dotik svetlobe 4. 

TUKAJ si lahko ogledaš tudi 4 video vsebine, v katerih:

  • predstavim Terapijo Dotik svetlobe,
  • podam usmeritve pri izbiri paketa,
  • odgovarjam na pogosta vprašanja o Terapiji Dotik svetlobe.

TUKAJ si lahko prebereš mnenja nekaterih mojih strank.

Če imaš še kakršnokoli vprašanje, me kontaktiraj.

Če te je ponudba pritegnila, pa lepo vabljen/a, da opraviš nakup.

Se veselim sodelovanja s tabo.  

POSEBNA PONUDBA je:

  • samo za udeležence brezplačnega tečaja Končno srečni,
  • je časovno in količinsko omejena ter
  • ima prihranek na investicijo vase ter super bonus.

Posebna ponudba velja za nakup do vključno 14.4.2022!

488,00