zvezdica separator

Transformacija življenja – spletna delavnica

Imaš dovolj vrtenja v začaranem krogu? Ponavljanja enakih izkušenj, lekcij?

Želiš (dokončno) izstopiti iz tega vlaka, ki te pelje v neželeno smer in se nastaviti na želeno smer, ki te bo pripeljala do želenih rezultatov, življenja?

Potrebuješ podporo pri ozaveščanju in spuščanju tega, kar te ne podpira? Konkretne vaje, tehnike, napotke duhovnega sveta…

Veš, kaj si v resnici želiš, potrebuješ? Potrebuješ podporo pri ozaveščanju le-tega? Mogoče tudi podporo pri postavljanju idealnih temeljev za uresničitev svojih želja, potreb?

Dovoli, da ti pri tem pomagam. Glede na potrebe ljudi, aktualne energije in napotke duhovnega sveta sem oblikovala spletno delavnico Transformacija življenja.

Gre za spletno delavnico oz. spletna srečanja, v okviru katerih te skozi teoretični, praktični del in izvedbo kanaliziranih meditacij podprem pri tem, da transformiraš svoje življenje – z namenom, da ozavestiš in spustiš, kar te ne podpira več ter ozavestiš, kaj si v resnici želiš in postaviš idealne temelje za uresničitev le-tega.

Pri vsem skupaj nas bo podpirala tudi energija, dinamika tega obdobja, v katerem smo ekstra podprti na temo prevetritve, zaključkov, novih začetkov…

V okviru delavnice sta planirani dve spletni srečanji (na začetku in koncu meseca; po potrebi bomo izvedla kakšno dodatno srečanje), ki sta v osnovi namenjeni, da:

  • ozavestiš in spustiš, kar te ne podpira več;
  • ozavestiš, kaj si v resnici želiš in postaviš idealne temelje za uresničitev le-tega;
  • prejmeš podporo skozi energijski aspekt – izvedba kanaliziranih meditacij, v katerih se ustvarijo idealni pogoji, da prejmeš to in toliko, kot je v tvoje najvišje dobro – v obliki napotkov in energijske podpore;
  • prejmeš podporo skozi zemeljski aspekt (za fizični, čustveni in mentalni nivo) – konkretne vaje, tehnike, napotki, ki jih duhovni svet preda glede na potrebe posameznika in skupino;
  • imaš možnost prejeti kanalizirane odgovore tvojih vodnikov.

Možna so manjša odstopanja od osnovnega »načrta«, saj je moj namen, da tako posameznik kot skupina prejme največ – to, kar je v najvišje dobro. S tem namenom bom tudi redno v komunikaciji z duhovnim svetom, ki najbolj ve, kaj potrebuje posameznik in skupina.

Obenem pa bom v času našega skupnega popotovanja ob podpori duhovnega sveta držala energijo in prostor, da lahko vsak prejme maksimum tega, kolikor zmore glede na izkušnje in zavedanje, ki ga ima.

Če te tematika kliče, srčno vabljen/a na popotovanje skozi transformacijo svojega življenja.

Že sama energija, dinamika tega obdobja nas potiska v prevetritev življenja, v zaključke, nove začetke…

Ni potrebno, da greš skozi to sam/a. Pridruži se skupinskem popotovanju, v okviru katerega imaš podporo skupine in mene, ki bom ves čas povezana z duhovnim svetom, ki najbolj ve, kaj potrebuje posameznik in skupina.

Greva na to popotovanje skupaj?

Prijavo/nakup lahko opraviš:

  • na moj e-naslov (tatjana@dotiksvetlobe.si) mi sporoči svojo prijavo, jaz pa ti pošljem podatke za nakazilo
  • preko spletne trgovine (plačilna kartica ali po predračunu – nakazilo na TRR)
  • gotovinsko plačilo (na sedežu podjetja oziroma v mojem poslovnem prostoru)

Kratka VIDEO predstavitev spletne delavnice TUKAJ.

TUKAJ lahko preveriš še ostale dogodke.

Ozavesti in spusti, kar te ne podpira več ter ozavesti, kaj si v resnici želiš in postavi idealne temelje za uresničitev le-tega

Gre za spletno delavnico oz. spletna srečanja, v okviru katerih te skozi teoretični, praktični del in izvedbo kanaliziranih meditacij podprem pri tem, da transformiraš svoje življenje.

Pri vsem skupaj nas bo podpirala tudi energija, dinamika tega obdobja, v katerem smo ekstra podprti na temo prevetritve, zaključkov, novih začetkov…

Uraden začetek (1. spletno srečanje) je 7.9., vendar se bomo v okviru delavnice družili cel september (mogoče še dlje), tako da se lahko spletni delavnici pridružiš tudi po 7.9.2023.

Kratka VIDEO predstavitev spletne delavnice TUKAJ.

98,00