zvezdica separator

VIP paket: Od izziva do rešitve EKSPRES

Povej mi svoj izziv in predam ti jasnost, kako ga lahko rešiš. Pravzaprav prejmeš jasnost, kaj se dogaja, zakaj in kako se lahko podpreš, da prideš do želenega rezultata.

Se ti zdi preveč enostavno? Nemogoče?

Kaj pa če ti povem, da je mogoče.

To potrjujejo mnoge izkušnje dela s strankami. Deset let delovanja na področju osebne rasti, na tisoče strank, na stotine izvedenih skupinskih meditacij, delavnic…

Sedaj si mogoče misliš: »Ok. Očitno je nekaj na tem, če izkušnje na tisoče strank, v mnogih letih kažejo na to, da je možno priti do jasnosti, napotkov, kako rešiti svoj izziv. Ampak v čem je skrivnost

Ni skrivnost. Strankam pomagam priti do jasnosti na podlagi kanaliziranja. To je komunikacija z duhovnim svetom, ki preda jasnost in podporo specifično zate. Tu ne gre za splošne nasvete, ki sem jih prebrala nekje v knjigi, na internetu, delavnici, ampak ti ob komunikaciji s tvojimi duhovnimi vodniki, torej med kanaliziranjem, prinašam konkretne napotke, ki so primerni konkretno zate.

Obenem v celotnem procesu prejemaš tudi vso potrebno energijsko podporo, da je tvoja pot, izvedba potrebnih korakov, lažja.

Na ta način tudi sama delujem in vsakodnevno izkušam, kako je z jasnostjo, ki jo predaja duhovni svet, življenje veliko lepše, izpopolnjujoče, obenem je želena manifestacija, doseganje želenih rezultatov veliko lažje in hitrejše.

Je to nekaj, kar si želiš tudi ti? Pa pri tem potrebuješ podporo, usmeritve, ki so specifično zate?

Dovoli, da ti pri tem pomagam. S tem namenom sem ustvarila VIP paket Od izziva do rešitve EKSPRES.

Glede na izkušnje, potrebe ljudi in napotke duhovnega sveta so v VIP paketu tiste »sestavine«, ki te celostno podprejo, da od izziva do rešitve prideš zelo hitro – ekspresno.

Torej, VIP paket je predvsem namenjen tistim, ki si želite do jasnosti, rešitve, želenega rezultata priti hitreje, lahkotneje – predvsem bi dala poudarek na hitreje, ekspresno hitro.

Je za tiste, ki ne želite ure in ure, dneve, tedne, mogoče celo mesece ali leta sami raziskovati različnih tematik, ki bi vam pomagale pri vaših izzivih.

Nič ni narobe s tem, da sami raziskujemo (npr. beremo knjige, hodimo na delavnice, tečaje…), se sami učimo, povezujemo, nadgrajujemo… Tudi moja pot je bila takšna. In ne bi je zamenjala. Je pa res takšna pot samo raziskovanja, učenja na lastnih “napakah” veliko daljša, lahko bi celo rekla “težja”. In komur se ne mudi, je ta pot čisto ok. Kdor si želi iti počasneje, je to čisto ok.

Če pa želiš do rešitve, želenega rezultata priti hitro, ekspresno, če želiš raketni pogon, če ne želiš sam/a raziskovati, če ti je za to škoda časa, saj ga raje nameniš nekam drugam, potem pa je tak VIP paket zate, saj te od izziva do rešitve pripelje veliko veliko hitreje in lahkotneje.

Začuti, kaj si želiš. Samo raziskovanja, počasnejše poti, s čimer ni nič narobe. Torej, če imaš čas, voljo, je ta počasnejša, verjetno tudi cenejša pot, zate. Pravim verjetno cenejša, ker na koncu koncev se tudi vse te “manjše” zadeve (knjige, tečaji, delavnice, raziskovanje na spletu…) seštevajo.

Če pa raje prihraniš čas – torej, ti je čas bolj dragocena dobrina, saj se zavedaš, da se da denarja vedno zaslužiti več in več, časa pa nikoli ne dobimo nazaj, potem pa je zate boljša druga opcija – torej, da poiščeš nekoga, ki ti pomaga, te celostno podpre tam, kjer to potrebuješ. 

Skratka, nič ni bolj prav ali narobe. Je samo stvar izbire.

In če izbereš opcijo VIP paketa, kjer te celostno podprem, daš prioriteto temu, da prihraniš čas, da ti ni potrebno mesece, leta samo raziskovati, se učiti na svojih “napakah”, ampak se odpreš za vodstvo in podporo, ki je v tvoje najvišje dobro.

Na eni strani te podprem v okviru individualnega dela (Terapija Dotik svetlobe), na drugi strani pa v tvoj VIP paket dodava še tiste vsebine, storitve, ki te bodo maksimalno podprle pri tem, da do rešitve, želenega rezultata prideš hitro in lahkotno. Tako se na primer lahko doda Zdravljenje s ponovno povezavo, energijsko čiščenje tvojega doma, kakšne spletne vsebine (npr. spletna delavnica Manifestacija, Duhovni svet, kakšen paket meditacij…).

Kaj točno je potrebno dodati tvojemu paketu, najbolj vedo tvoji duhovni vodniki, ki vidijo širšo sliko, višji namen zate. 

Veš, da te lahko znanje, izkušnje, ki jih pridobiš v okviru tega VIP paketa podprejo tudi v prihodnje? Na kakšnem drugem področju, pri kakšnem drugem izzivu.

V okviru VIP paketa se osredotočiva na določen izziv, področje, saj tako lažje držiš fokus, energija je tu bolj skoncentrirana, želena manifestacija je hitrejša in lahkotnejša. Torej, upoštevava načela zakona manifestacije.

A naj te spomnim: obstajajo čudoviti zakoni vesolja. Ko nekaj rešujemo na enem področju, se to razrešuje tudi na drugih. Jaz temu rada rečem “domino efekt”.

Na primer, če najbolj močno delaš na svoji lastni vrednosti v partnerskem odnosu, se to “delo”, izboljšave čutijo, opazijo tudi v odnosu do sodelavcev, prijateljev, staršev, navsezadnje v odnosu do sebe.

Skratka, vse je povezano. Ko delamo na enem področju, se to “preslikava” tudi na druga področja.

Pa še eno dejstvo: ko imamo osebni načrt za določeno področje, izziv, torej, kakšna je naša najbolj optimalna pot od izziva do rešitve, lahko ta osebni načrt uporabljamo tudi za druga področja, za druge izzive. Mogoče malenkost prilagodimo, ampak v osnovi je način (rdeča nit) enaka. To dejstvo se znova in znova potrjuje pri delu z mnogimi strankami. Prav tako to vsakodnevno izkušam v svojem življenju.

Kaj VIP paket zajema?

  • Individualna srečanja (2x, v živo ali na daljavo – avdio in/ali video klic), pri katerih gre za Terapijo Dotik svetlobe, ki se je pokazala kot zelo učinkovita, saj pokriva tri ključna področja: energijsko čiščenje & zdravljenje & kanaliziranje. S tem narediva vpogled, kaj se dogaja, zakaj in kako si lahko pomagaš, da prideš od izziva do rešitve ekspresno. Prvo srečanje, ki je daljše (do 4 ure), je namenjeno intenzivnem, fokusiranem delu na tem, da prejmeš jasnost, konkretne napotke, vaje, tehnike, ki te celostno podprejo, da prideš od izziva do rešitve. Drugo srečanje, ki je krajše (do 2 uri) in se izvede nekje 2 – 3 tedne kasneje, je namenjeno nadgradnji prvega srečanja, v smislu, da ti prinesem jasnost glede morebitnih dilem, izzivov, ki so se pojavili pri uvajanju novih navad, sprememb v svoje življenje. Glede na izkušnje se ob uvajanju sprememb na enem področjih našega življenja, zgodi »domino efekt«, zato je pomembno, da dobiš jasnost in pomirjenost glede »novega« dogajanja.
  • Sms podpora – usmeritev za urgentne izzive (do 4x): Če med prvim in drugim srečanjem pride do kakšnih »urgentnih« izzivov, situacij, imaš možnost koristiti sms podpore. Torej, preko sms sporočila mi napišeš (kratko in jedrnato – bistvo), pri čem potrebuješ podporo, usmeritve in jaz ti v najkrajšem možnem času odgovorim oziroma zate izvedem osnovno energijsko čiščenje, zaščito in podporo za namen, ki ga potrebuješ. Na razpolago imaš 4 takšne sms podpore. Na ta način imaš občutek, da nisi sam/a, da imaš dodatno podporo, vendar ne v neomejenih količinah, tako sms podporo koristiš le v nujnih (»urgentnih«) primerih. S tem te želim spodbuditi k samostojnosti, zaupanju vase,… Da deluješ glede na predane napotke tvojih vodnikov. Če uporabim rek: moj namen je, da te naučim loviti ribe, ne da ti jih lovim jaz.
  • BONUS: dodatne vsebine, storitve, ki jih v tvoj VIP paket dodam glede na tvoje potrebe, želene rezultate ter napotke tvojih duhovnih vodnikov. Tako se na primer lahko doda Zdravljenje s ponovno povezavo, energijsko čiščenje tvojega doma, kakšne spletne vsebine (npr. spletna delavnica Manifestacija, Duhovni svet, kakšen paket meditacij…). Dostop do dodatnih spletnih vsebin je omejen, saj te želim spodbuditi, da greš čim prej v akcijo – predelovanje, poslušanje…
  • Prednost VIP paketa: v okviru VIP paketa imaš prednost pred drugimi, ko izbiraš termine, potrebuješ podporo, usmeritve za urgentne izzive,…

Si želiš od izziva do rešitve priti hitro, ekspresno hitro? Greva na to pot skupaj?

Če je tvoj odgovor DA, me kontaktiraj, da se dogovoriva o nadaljnjem sodelovanju.

Mogoče je tvoj pomislek, da sedaj ni pravi čas…

Zakaj zdaj? Kdaj, če ne zdaj? Zakaj čakati? Na boljše čase? Da bo minilo? Ne bo minilo.

Smo v obdobju močnih sprememb, transformacije. Vsa ta intenziteta je potrebna, da se premaknemo iz cone znanega – iz cone, ki nas ne podpira več. Tako individualno kot kolektivno.  

Naj te (ponovno) spomnim: ko živimo v jasnosti, upoštevamo napotke duhovnih vodnikov, ki poznajo višji namen, je življenje veliko lepše, izpopolnjujoče, obenem je želena manifestacija, doseganje želenih rezultatov veliko lažje in hitrejše. 

Skratka, ko v čim večji meri upoštevamo, živimo osnove in konkretne napotke naših vodnikov, ki so prilagojeni specifično za nas, je želeni rezultat neizogiben.  

Kajti, če nam dosedanje delovanje ni prineslo želenih rezultatov, potem je ključno narediti spremembe, in sicer takšne, da nas pripeljejo do želenih rezultatov.

Kakšna je investicija?

Trenutno ti je na voljo POSEBNA PONUDBA VIP paketa, ki je:

  • samo za udeležence brezplačnega spletnega dogodka Podpora na poti osebne rasti;
  • je časovno in količinsko omejena;
  • ima prihranek na investicijo vase.

Posebna ponudba velja za nakup do (vključno) 13.11.2023.

V tem trenutku je tvoja investicija 789€, redna cena je 888€, ki se bo z novim letom najverjetneje še dvignila, saj že dalj časa čutim, da je čas za dvig cen vseh mojih storitev. Tako da, če razmišljaš o sodelovanju z mano (v okviru te ali kakšne druge storitve, ponudbe), te spodbujam, da ne odlašaš predolgo.

Če te ob pogledu na investicijo (malo ali zelo) stisne, je to popolnoma v redu, celo priporočljivo, saj to pomeni, da te investicija spravlja iz cone udobja. Rast, transformacija se namreč najmočneje in najhitreje dogaja ravno izven cone udobja.

Običajno se tudi izkaže, da več kot oseba v nekaj investira (izven svoje cone udobja), bolj zadevo vzame »resno«, bolj je temu predana, hitrejši so rezultati.

In kaj si običajno najbolj želimo? Hitro in lahkotno priti do rešitve, želenih rezultatov.

Torej, investicija, ob kateri nas malo stisne, pa smo jo vseeno pripravljeni plačati, je eden od pomembnih pokazateljev, da smo pripravljeni narediti potrebne korake v smeri želenih rezultatov.

Še en pomemben aspekt, kako zadeve v vesolju potekajo: denar je energija, ki kroži – je pomembno, da kroži. Torej, ko smo pripravljeni lahkotno dati, bo tudi lahkotno prišlo nazaj – v takšni ali drugačni obliki. 

Sem mnenja, da je delo na sebi ključno in se nam pozitivno obrestuje, ko investiramo vase, v svojo rast, potrebne spremembe, transformacijo, ki nam pomaga priti do želenih rezultatov, izpopolnjujočega življenja.

In upam si trditi, da si tega vsi želimo.

Kaj pa ti praviš? Se je ob prebiranju tega zapisa v tebi kaj »premaknilo«, zavibriralo?

Čutiš, da je to zate? Da si to želiš, potrebuješ?

Dovoli si sprejeti pomoč in narediti potrebne korake, spremembe na poti do želenih rezultatov.

Dovoli si živeti svoj najvišji potencial…svoj namen in svoje sanje.

Pri tem te lahko močno podpre VIP paket Od izziva do rešitve EKSPRES.

Investiraj vase – v svojo rast, razvoj, razcvet…

Čutiš, da je VIP paket zate, pa imaš dodatna vprašanja?

Se ti pojavljajo dileme, strahovi, ali je to možno tudi zate, ali ti bo uspelo…?

Kontaktiraj me (preko kontaktnega obrazca ali e-pošte), pa se dogovoriva za kratek posvet, na katerem ti z veseljem odgovorim na vsa tvoja vprašanja ter ti iskreno povem, ali obstaja ujemanje za najino sodelovanje ter ali je VIP paket resnično primeren zate.

Mogoče potrebuješ prebrati kakšno mnenje stranke, da se lažje odločiš oz. da dobiš občutek, kako je sodelovati z mano?

To lahko storiš TUKAJ.

VIP paket vsebuje »sestavine«, ki te celostno podprejo, da od izziva do rešitve prideš zelo hitro – ekspresno.

Je to nekaj, kar si želiš tudi ti? Pa pri tem potrebuješ podporo, usmeritve, ki so specifično zate?

Če je tvoj odgovor DA ali pa imaš še dodatna vprašanja, pomisleke, me kontaktiraj, pa se dogovoriva za kratek posvet, na katerem ti z veseljem odgovorim na vsa tvoja vprašanja ter ti iskreno povem, ali obstaja ujemanje za najino sodelovanje ter ali je VIP paket resnično primeren zate.

Trenutno ti je na voljo posebna ponudba VIP paketa, ki je:

  • samo za udeležence brezplačnega spletnega dogodka Podpora na poti osebne rasti;
  • je časovno in količinsko omejena;
  • ima prihranek na investicijo vase.

Posebna ponudba velja za nakup do (vključno) 13.11.2023.

 

Pošlji povpraševanje