zvezdica separator

Energijsko čiščenje prostorov

V prostorih se marsikaj nabira. Razlika je le v tem, da na primer prah in umazanijo opaziš, nižjih energij pa običajno ne.

Vsakič, ko pridemo iz službe, trgovine, prinesemo to »tujo« energijo domov. Vsakič, ko imamo obisk, delno ta energija ostane v našem prostoru.

V prostorih se nabirajo tudi energije, ki so posledica raznih čustvenih in miselnih stanj. Na primer, če nas je v prostoru pogosto strah, se to v prostoru nabira; če se v prostoru pogosto kregamo, ta energija v prostoru ostaja…

Tako kot nas lahko energijsko izčrpavajo odnosi, situacije, nas lahko izčrpavajo tudi prostori, v katerih se zadržujemo. Zato je ključno, da te prostore redno čistimo – fizično in energijsko. Po čiščenju pa je smiselno prostore tudi napolniti z energijami, ki nam bodo v podporo.

S tem namenom izvajam poseben postopek, kjer se izvede temeljito energijsko čiščenje prostorov, v okviru katerega se čistijo tudi temelji, streha, stene, pohištvo…pravzaprav vse. Na koncu prostore napolnim s podpirajočimi se energijami.

Na tak način se lahko čisti dom, poslovni prostor, avto…

Kaj nam pomaga vzpostaviti in ohranjati pretočno energijsko telo, ki soustvarja ravnovesje na vseh nivojih – telesih (fizično, čustveno, mentalno)?

  • redno energijsko čiščenje sebe in prostorov, v katerih se zadržujemo, bivamo
  • zaščita sebe in prostorov
  • zdravljenje, podpora, »polnjenje«
  • bivanje v naravi, stik z naravo
  • sprostitvene tehnike
  • meditacija

Osebno redno izvajam zgoraj našteta priporočila, saj se zavedam, kako ključna so za ohranjanje harmoničnega življenja – življenja, v katerem resnično živimo svojo resnico, namen, izpolnjujemo svoj največji potencial, smo srečni, uspešni, zdravi, izpopolnjeni…

S tem namenom izvajam storitve in ustvarjam različne (brezplačne in plačljive) vsebine, ki te lahko podprejo na tvojih poti.

Redno energijsko čiščenje, zaščita in podpora prostorov nam omogoča ter nas (dodatno) podpre, da živimo v pretoku, harmoniji ter ustvarjamo želeno življenje.

150,00