zvezdica separator

Podpora

Redno energijsko čiščenje, zaščita in podpora (»polnjenje«) te podpre, da živiš v svoji polni moči, izpolnjuješ svoj največji potencial, da si v večji harmoniji in pretoku za obilje vsega, kar si želiš in potrebuješ.

Človek je celostno bitje, ki deluje na več nivojih, ki se med seboj povezujejo, prepletajo, zato je pomembno upoštevanje vseh. Pogosto se premalo upošteva energijski nivo, ki pa je ključen, saj se vse začne z energijo. Na energijskem nivoju na nek način »ustvarjamo temelje« ostalim nivojem oz. delovanju in manifestiranju na splošno.

Ko govorimo o energijskem nivoju, govorimo o tako imenovanem »nevidnem« delu. Zelo posplošeno bi lahko rekli, da gre tu za naše čakre, avro, naše notranje vodstvo (duša, dušni zapisi, spomini…) in povezava z duhovnim svetom.

Kaj nam pomaga vzpostaviti in ohranjati pretočno energijsko telo, ki soustvarja ravnovesje na vseh nivojih – telesih (fizično, čustveno, mentalno)?

  • redno energijsko čiščenje sebe in prostorov, v katerih se zadržujemo, bivamo
  • zaščita sebe in prostorov
  • zdravljenje, podpora, »polnjenje«
  • bivanje v naravi, stik z naravo
  • sprostitvene tehnike
  • meditacija

Osebno redno izvajam zgoraj našteta priporočila, saj se zavedam, kako ključna so za ohranjanje harmoničnega življenja – življenja, v katerem resnično živimo svojo resnico, namen, izpolnjujemo svoj največji potencial, smo srečni, uspešni, zdravi, izpopolnjeni…

S tem namenom izvajam storitve in ustvarjam različne (brezplačne in plačljive) vsebine, ki te lahko podprejo na tvojih poti.

Osnovno energijsko čiščenje, zaščita in podpora za vzpostavitev ravnovesja. Ta proces se običajno izvaja, ko potrebuješ (osnovno) podporo za kakšno točno določeno področje, izziv, ko je potrebno »urgentno« pomagati (npr. podpora za hiter dvig ravnovesja, počutja, podpora za izpit,…).

30,00