zvezdica separator

Manifestacija – spletna delavnica

Ali živiš želeno življenje? Harmonično, izpopolnjujoče življenje, v katerem doživljaš obilje vsega, kar si želiš, potrebuješ.

Ali veš, da je možno ustvarjati želeno življenje in obilje ter da je lahko ta proces lahkoten in hiter? Ni potrebno, da je težko, da se zatika, da včasih uspe in včasih ne.

Verjameš, da obstaja proces (»pot, orodje«), ki ti pomaga priti do želenih rezultatov, življenja? In to v tvoje najvišje dobro.

OBSTAJA in MOŽNO JE. To vsakodnevno izkušam v svojem življenju, saj živim polno, srečno, harmonično, izpopolnjujoče življenje. Vse, kar si želim.

Vse to je možno s procesom MANIFESTACIJE, ki se dogaja ves čas, če se tega zavedamo ali ne. Gre za proces, na podlagi katerega ustvarjamo vse, kar je v našem življenju.

Torej, manifestacija je proces, je pot, ki nas pripelje do nekega cilja. Predvidevam, da si vsak želi priti do želenega cilja, rezultata…do harmoničnega življenja v vseh pogledih.

Pa manifestacijo uporabljaš za zavestno ustvarjanje želenega ali se ti pogosto dogaja, da ustvarjaš neželeno namesto želenega? Mogoče pri uresničevanju želenega potrebuješ veliko časa? Ali pa se zatika in težko steče gladko, lahkotno?

Manifestacija je lahko želena, lahkotna in hitra. Za dosego le-tega je ključno poznati osnove, temelje, upoštevati določena načela, zakone, postopke…za vse, ki bi želeli še več, obstaja tudi nadgradnja, napredne tehnike, metode…

A ni tako težko kot se mogoče sliši. Z nekaj vaje in predanosti ti sam proces pride v navado, postane nekaj naravnega, obenem pa najboljše orodje za ustvarjanje vsega, kar si želiš.

Skratka, možno je – proces manifestacije se da izmojstriti in uporabljati kot najmočnejše »orodje«, ki ti pomaga pri ustvarjanju želenega, harmoničnega, izpopolnjujoče življenja v vseh pogledih.

Se sprašuješ, kako? Mogoče veš, kaj je potrebno narediti v teoriji, v praksi pa ti ne gre najbolje?

Dovoli, da ti pri tem pomagam. Glede na aktualno dinamiko, potrebe ljudi in napotke duhovnega sveta sem oblikovala spletno delavnico MANIFESTACIJA.

Sprva sem mislila, da bo šlo za neke osnove, a je v okviru ustvarjanja delavnice nastalo veliko več. S strani duhovnega sveta, predvsem angelov in vodnikov manifestacije, sem bila vodena, da poleg osnov spregovorim tudi o nadgradnji – naprednih tehnikah, napotkih, metodah, trikih, ključih…, o katerih se redko govori ali pa sploh ne.

Čas je, da se o tem spregovori. Ne samo o osnovah želene, lahkotne, hitre manifestacije, o samem procesu, postopku manifestacije, ampak tudi o vsem tistem, kako se lahko dodatno podpremo, kje se zatika in kako se lahko podpremo, ko se zatakne.

Resnično sem šla v globino, širino, višino…tako je nastala obsežna, celostna delavnica, ki vsebuje kar 49 vsebin:

 • 38 video vsebin,
 • 7 avdio vsebin (1 kanaliziran proces + 6 kanaliziranih meditacij),
 • 4 pisne vsebine (zapiski, povzetki ključnih informacij, napotkov, postopkov…).

Kanaliziran proces Postavi namero – ustvari idealne pogoje svoji izkušnji sem ustvarila z namenom, da vsak prejme to, kar potrebuje in je v njegovo najvišje dobro – na vseh nivojih, tudi energijsko podporo za lahkotnejši sprejem informacij, uvedbo potrebnih korakov inp.

Z namenom dodatne podpore v okviru spletne delavnice Manifestacija sem na podlagi napotkov duhovnega sveta oblikovala Paket Manifestacija, ki vsebuje 6 kanaliziranih meditacij:

 • Začuti, kaj si v resnici želiš
 • Prepoznaj, ali je tvoja izbira usklajena s tabo
 • Ozavesti in spusti omejitve
 • Nadaljnji/potrebni koraki za uresničitev želenega
 • Sprejmi podporo
 • Jaz sem kreator svojega življenja

Podrobnejši opisi kanaliziranih vsebin paketa TUKAJ.

Tematika video in pisnih vsebin:

 • celosten pristop
 • harmonično življenje v teoriji in praksi
 • vzpostavljanje in ohranjanje pretoka na vseh nivojih
 • osnove, temelji harmoničnega življenja ter želene, lahkotne in hitre manifestacije
 • podrobnejša razlaga posameznih aspektov, ki predstavljajo temelj vsemu skupaj
 • kaj je manifestacija
 • proces, potek manifestacije – osnovni koraki + podrobnejša razlaga vsega skupaj
 • nadgradnja – napredne tehnike, razlage, napotki, detajli, triki… => delim, kako se lahko v procesu manifestacije želenega dodatno podpremo (konkretni napotki, tehnike) ter kje, zakaj se lahko zatika in kako si lahko pomagamo, ko se zatakne
 • in še in še.

Naj te spomnim.

Življenje je tvoje lastno potovanje. Ti določaš, kaj bo na tej poti. Ti si kreator svojega življenja, zato ga zavestno ustvarjaj tako, kot si želiš in zaslužiš.

Da se. Možno je.

Ti imaš čarobno palčko manifestacije v svojih rokah.

Kako jo boš uporabil/a?

Proces manifestacije je najmočnejše »orodje«, ki ti pomaga pri ustvarjanje želenega – vsega, kar si želiš.

Če na to temo potrebuješ pomoč, te lahko močno podprejo vsebine spletne delavnice MANIFESTACIJA.

Če želiš še stopničko višje, postati MOJSTER MANIFESTACIJE in pri tem potrebuješ podporo, pa sem oblikovala mentorski program. Več TUKAJ.

Greva na to popotovanje skupaj? 

Prijavo/nakup lahko opraviš:

 • na moj e-naslov (tatjana@dotiksvetlobe.si) mi sporoči svojo prijavo, jaz pa ti pošljem podatke za nakazilo
 • preko spletne trgovine (plačilna kartica ali po predračunu – nakazilo na TRR)
 • gotovinsko plačilo (na sedežu podjetja oziroma v mojem poslovnem prostoru)

Kratka VIDEO predstavitev spletne delavnice TUKAJ.

TUKAJ lahko preveriš še ostale dogodke.

Ti si kreator svojega življenja.

Ti določaš, kaj bo na tvoji poti, kdo bo na tvoji poti…

Ti imaš čarobno palčko manifestacije v svojih rokah.

Naj bo tvoja manifestacija želena, lahkotna in hitra.

Da se. Možno je.

Proces manifestacije je najmočnejše »orodje«, ki ti pomaga pri ustvarjanju želenega, harmoničnega, izpopolnjujoče življenja v vseh pogledih.

Pri tem te lahko močno podprejo vsebine spletne delavnice MANIFESTACIJA.

Če želiš še stopničko višje, postati MOJSTER MANIFESTACIJE in pri tem potrebuješ podporo, pa sem oblikovala mentorski program. Več TUKAJ.

Kratka VIDEO predstavitev spletne delavnice TUKAJ.

288,00