zvezdica separator

Mojster manifestacije – mentorski program

Program je primeren zate, če…

 • želiš (še bolj) zavestno ustvarjati želeno – življenje, v katerem doživljaš obilje vsega, kar si želiš, potrebuješ;
 • si želiš želeno, lahkotno in hitro manifestirati – zavestno ustvarjati svoje življenje;
 • želiš postaviti temelje in nadgradnjo ustvarjanju želenega, da le-to zate postane nekaj popolnoma lahkotnega, naravnega;
 • želiš proces manifestacije izmojstriti in uporabljati kot najmočnejše »orodje«, ki ti pomaga pri ustvarjanju želenega, harmoničnega, izpopolnjujoče življenja v vseh pogledih;
 • čutiš, da je možno več…da se da ustvarjati želeno, lahkotno in hitro;
 • želiš živeti/uresničevati svoj najvišji potencial;
 • želiš lahkotne in hitrejše premike v smeri želenega;
 • iščeš jasnost, napotke, konkretne korake, kako ustvarjati želeno, v čim krajšem času, v tvoje najvišje dobro;
 • se pri ustvarjanju želenega soočaš z izzivi in potrebuješ pomoč, podporo pri reševanju le-teh;
 • si za želeno pripravljen/a nekaj narediti;
 • si pripravljen/a sprejeti odgovornost, da ti kreiraš svoje življenje…da je čarobna palčka manifestacije v tvojih rokah;
 • potrebuješ mentorja, ki te vodi, spodbuja, podpira pri tem, da manifestacija zate postane popolnoma naravna, predvsem pa želena, lahkotna in hitra.

Program zajema…

 • 6-mesečno mentorstvo, v okviru katerega ti pomagam izmojstriti manifestacijo, da le-ta zate postane želena, lahkotna in hitra…da postane nekaj popolnoma lahkotnega, naravnega…da postane tvoje najmočnejše »orodje« za ustvarjanje želenega – vsega, kar si želiš.
 • Dostop do spletne delavnice Manifestacija (več o delavnici TUKAJ)
 • Dostop do Paketa Manifestacija, ki vsebuje 6 kanaliziranih meditacij, ki te dodatno podprejo na poti želene, lahkotne in hitre manifestacije (več o paketu TUKAJ)
 • Dostop do spletne delavnice Duhovni svet (več o delavnici TUKAJ)
 • Dostop do Paketa za lahkotno sodelovanje z duhovnim svetom, ki vsebuje 2 kanalizirani meditaciji in 2 kanalizirana procesa, ki te dodatno podprejo pri sodelovanju z duhovnim svetom (več o paketu TUKAJ)
 • Dostop do Paketa Živeti svoje sanje (več o paketu TUKAJ)
 • Dostop do skupine Harmonija, v kateri so kanalizirane vsebine (meditacije, procesi), ki te podprejo pri tvojem vsakdanjiku, da lažje vzpostaviš in ohranjaš harmonijo na vseh področjih, kar te obenem podpre tudi pri uresničevanju želenih rezultatov.
 • Individualna srečanja (do 4 ure mesečno, v živo ali na daljavo – avdio in/ali video klic), pri katerih gre za Terapijo Dotik svetlobe, ki se je pokazala kot zelo učinkovita, saj pokriva tri ključna področja: energijsko čiščenje & zdravljenje & kanaliziranje. Na ta način prejmeš jasnost in podporo specifično zate. (več o Terapiji Dotik svetlobe TUKAJ)
 • Zdravljenje s ponovno povezavo (3x, v živo ali na daljavo), ki ti da dodaten potisk za vse, kar potrebuješ. Zgodi se vračanje v ravnovesje ter močnejša povezava, stik s seboj, kar te močno podpre na vseh nivojih. Med drugim močneje začutiš sebe, svoje bistvo, izvor, veličino…močneje se povežeš z inteligenco znotraj sebe, ki te vodi v tvoje najvišje dobro, prav tako pa ti da potrebno podporo, potisk, pogum za uresničitev potrebnih korakov na tvoji poti. (več o Zdravljenju s ponovno povezavo TUKAJ)
 • Sms podpora (do 4x mesečno) osnovno energijsko čiščenje, zaščita in podpora za »urgentne« izzive, situacije.

Podrobnejši opis in potek programa…

Okviren potek, ki pa se prilagodi tvojim potrebam, željam, individualnosti…

Najprej se slišiva, da vidiva, če je mentorski program resnično zate, če ti lahko jaz pomagam, če si pripravljen/a iti na to pot in podobno.

Če bom presodila, da program iz takšnih ali drugačnih razlogov ni zate, ti bom to iskreno povedala in te usmerila na storitve, programe, ki bi bili bolj primerni zate.

V okviru mentorskega programa ti lahko pomagam izmojstriti manifestacijo, da je le-ta resnično želena, lahkotna in hitra, vendar pa je za uresničitev le-tega potrebno nekaj narediti, sprejeti odgovornost, da ti kreiraš svoje življenje in da ti potrebuješ narediti določene korake. Jaz in tvoji duhovni vodniki te pri tem vodimo, podpiramo, spodbujamo, vendar pa določene potrebne korake lahko izvedeš le ti. Nihče jih ne more narediti namesto tebe.

Če ugotoviva, da je program zate, določiva okviren načrt izvedbe, poteka najinega sodelovanja.

Po plačilu programa (oziroma vsaj prvem obroku) se najino skupno popotovanje začne s tem, da ti odprem dostop do vseh vsebin, ki ti v okviru mentorskega programa pripadajo. 

V svojem tempu in udobju svojega doma predeluješ vsebine spletnih delavnic ter poslušaš kanalizirane vsebine, ki te pri tem dodatno podpirajo.

Priporočljivo je začeti s spletno delavnico Manifestacija, nato Duhovni svet. Vzporedno pa po potrebi, intuiciji poslušaš kanalizirane vsebine (meditacije, procese, rituale), ki te dodatno podpirajo.

Okvirno en mesec (lahko manj ali več) predeluješ napotke spletnih delavnic, jih uvajaš v svoj vsakdanjik ter s tem postavljaš temelje, na katerih lahko gradiva naprej.

Ko v prvem mesecu teorijo daješ v prakso, začneš opažati, kje potrebuješ dodatno podporo, jasnost, napotke, konkretne usmeritve, ki te podprejo na poti želene, lahkotne in hitre manifestacije.

Te informacije, ki so ti predane s strani tvojih duhovnih vodnikov in so prilagojene specifično zate, prejmeš v okviru najinih individualnih srečanj.

Glede na tvoje potrebe, želje ter napotke duhovnega sveta se prilagodi izvedba individualnih srečanj, Zdravljenj s ponovno povezavo, sms podpor…

Tako v okviru tega 6-mesečnega sodelovanja, mentorskega programa, postajaš vse bolj in bolj zavesten ustvarjalec želenega – MOJSTER MANIFESTACIJE.

Na individualnih srečanjih greva v globino in širino – specifiko tega, kaj se dogaja, kje se zatika, kako se lahko podpreš… Poleg predanih informacij, napotkov duhovnega sveta, prejmeš tudi energijsko čiščenje in podporo, da vse skupaj lažje integriraš v svoje življenje.

Če vmes pride do kakšnih »urgentnih« izzivov, situacij, imaš možnost koristiti sms podpore. Torej, preko sms sporočila mi sporočiš, pri čem potrebuješ (dodatno) podporo in jaz v najkrajšem možnem času zate izvedem osnovno energijsko čiščenje, zaščito in podporo za namen, ki ga potrebuješ.

V okviru tega programa imaš na razpolago do 4 takšne sms podpore na mesec. Na ta način imaš občutek, da nisi sam/a, da imaš dodatno podporo, vendar ne v neomejenih količinah, tako sms podporo koristiš le v nujnih (»urgentnih«) primerih.

S tem te želim spodbuditi k samostojnosti, zaupanju vase,… Da deluješ glede na predane napotke tvojih vodnikov. Če uporabim rek: moj namen je, da te naučim loviti ribe, ne da ti jih lovim jaz.

Na ta način osvojiš osnove, pridobiš orodja, tehnike, ki jih nato lahko samostojno uporabljaš, ko ti na pot pridejo izzivi.

Kako hitro ti bo šlo, je predvsem odvisno od tebe, vendar te bom jaz in tvoji duhovni vodniki spodbujali, motivirali, navijali zate, da boš manifestacijo izmojstril/a v čim krajšem možnem času, a v tvoje najvišje dobro.

Tekom mentorskega programa se bom redno povezala s tvojimi vodniki, ki vedo, kaj je zate najbolje, na kakšen način, kako hitro, kako intenzivno… Torej, kakšna je tvoja idealna pot.

Zakaj je ta program poseben, drugačen od večine, ki jih ponuja trg?

Ker se prilagodi specifično, individualno zate – prejmeš napotke svojih vodnikov, ki te najbolj poznajo in vedo, kaj je zate idealno in v tvoje najvišje dobro, da postaneš mojster želene, lahkotne in hitre manifestacije.

Torej, to posebnost, unikatnost doda kanaliziranje – komunikacija z duhovnim svetom, ki preda jasnost in podporo specifično zate. Tu ne gre za splošne nasvete, ki sem jih prebrala nekje v knjigi, na internetu, delavnici, ampak ti ob komunikaciji s tvojimi duhovnimi vodniki, torej med kanaliziranjem, prinašam konkretne napotke, ki so primerni konkretno zate.

Obenem v celotnem procesu prejemaš tudi vso potrebno energijsko podporo, da je tvoja pot, izvedba potrebnih korakov, lažja.

Ali se sprašuješ, razmišljaš kaj podobnega?

Kaj pa če meni ne bo uspelo? Običajno mi ne uspe.

Skratka, čutiš, da bi ti program lahko pomagal, te podprl pri tem, kar potrebuješ, pa se ti pojavi sto in en izgovor, zakaj to (sedaj) ni zate.

Naj ti povem, da je to popolnoma običajen proces. Um začne premlevati, analizirati, predvsem kadar mu nekaj ni znano ali udobno. Vendar pa naj te spomnim, da v coni znanega in udobja ni rasti.  

Največje spremembe, transformacije se dogajajo ravno izven cone udobja. To neudobje se največkrat pokaže kot strah, takšni ali drugačni dvomi.

Globoko v sebi čutimo, da je nekaj za nas, vendar se pojavi strah, dvomi, sto in en izgovor. To je pogost pojav, vendar je pomembno, da poslušamo srce, naš notranji glas. Kot rada pravim: strah je naš prijatelj – pokazatelj, da gremo iz cone znanega, udobja, kjer pa se lahko dogaja rast – spremembe na bolje.

POMEMBNO dejstvo! Če ti trenutno stanje, rezultati, življenje ni všeč, potem je treba nekaj spremeniti. Enako delovanje bo prineslo enake rezultate.

Težko je pričakovati, da bi z enakimi dejanji, načinom delovanja, razmišljanja…prišli do drugačnih rezultatov.

Ne gre. Ni možno. Tak je zakon vesolja.

Če želiš drugačne rezultate, je ključno spremeniti, prilagoditi tudi delovanje, razmišljanje…

Če potrebuješ/želiš več, ali vidiš, da sam/a ne moreš izstopiti iz začaranega kroga ponavljajočih se izzivov, ali si želiš hitrejše rezultate, ali karkoli podobnega, dovoli, da ti pri tem nekdo pomaga.

Ko smo sami v začaranem krogu, je veliko težje ali pa sploh ne, videti izhod iz tega. Medtem ko lahko nek zunanji, nevtralen, objektiven opazovalec to hitro opazi in nas vodi iz začaranega kroga ter nam pri tem nudi vso potrebno podporo.

Če čutiš, da ti lahko pri tem pomagam jaz, me kontaktiraj…

Kakšna je tvoja investicija v program?

Ko manifestacija postane nekaj lahkotnega, naravnega, postane najmočnejše »orodje«, ki ti pomaga pri ustvarjanju želenega, harmoničnega, izpopolnjujoče življenja v vseh pogledih.

Kot mojster manifestacije lahkotno in hitro ustvarjaš želeno življenje in obilje vsega, kar potrebuješ.

Kako temu postaviti ceno? Zame osebno je to neprecenljivo.

Ker je energijska izmenjava pomembna, obenem pa ti želim iti nasproti, te dodatno podpreti pri tvoji investiciji vase, je v tem trenutku investicija v mentorski program Mojster manifestacije 3.333€, to je približno 18€ na dan.

Možno je tudi plačilo na obroke: 3x 1.111€ ali 4x 850€. Seveda, se lahko prilagodim tudi kakšni individualni želji oz. plačilnem načrtu.

Če te mentorski program kliče, ne odlašaj s prijavo, saj lahko za takšno mentorstvo ponudim/sprejmem le nekaj mest.

Gre za mentorstvo, ki od mene zahteva precej časa, energije, predanosti, zato lahko na tak način sodelujem z zelo majhnim številom strank. Seveda, imam tudi druge oblike dela s strankami (individualno in skupinsko), ki zahtevajo moj čas in energijo.

Če te ob pogledu na investicijo (malo ali zelo) stisne, je to popolnoma v redu, celo priporočljivo, saj to pomeni, da te investicija spravlja iz cone udobja. Rast, transformacija se namreč najmočneje in najhitreje dogaja ravno izven cone udobja.

Običajno se tudi izkaže, da več kot oseba v nekaj investira (izven svoje cone udobja), bolj zadevo vzame »resno«, bolj je temu predana, hitrejši so rezultati.

In kaj si običajno najbolj želimo? Hitro in lahkotno priti do želenih rezultatov.

Torej, investicija, ob kateri nas malo stisne, pa smo jo vseeno pripravljeni plačati, je eden od pomembnih pokazateljev, da smo pripravljeni narediti potrebne korake v smeri želenih rezultatov.

Še en pomemben aspekt, kako zadeve v vesolju potekajo: denar je energija, ki kroži – je pomembno, da kroži. Torej, ko smo pripravljeni lahkotno dati, bo tudi lahkotno prišlo nazaj – v takšni ali drugačni obliki.

Sem mnenja, da je delo na sebi ključno. Brez tega v tako intenzivnih časih težko držimo glavo nad gladino, kaj šele, da bi živeli izpopolnjujoče življenje in imeli želene rezultate.

Močno verjamem, da se delo na sebi obrestuje. Da se pozitivno obrestuje, ko investiramo vase, v svojo rast, potrebne spremembe, transformacijo, ki nam pomaga priti do želenih rezultatov, izpopolnjujočega življenja.

In upam si trditi, da si tega vsi želimo.

Kaj pa ti praviš? Se je ob prebiranju tega zapisa v tebi kaj »premaknilo«, zavibriralo?

Čutiš, da je to zate? Da si to želiš, potrebuješ?

Si pripravljen/a iti na to popotovanje ter izmojstriti želeno, lahkotno in hitro manifestacijo, ki ti pomaga ustvarjati želeno življenje in obilje vsega, kar potrebuješ.

Dovoli si sprejeti pomoč in narediti potrebne korake, spremembe na tej poti.

Naj te spomnim…

Ti si kreator svojega življenja.

Ti določaš, kaj bo na tvoji poti, kdo bo na tvoji poti…

Ti imaš čarobno palčko manifestacije v svojih rokah.

Naj bo tvoja manifestacija želena, lahkotna in hitra.

Pri tem te lahko močno podpre mentorski program MOJSTER MANIFESTACIJE.

Investiraj vase – v svojo rast, razvoj, razcvet…

Čutiš, da je program zate, pa imaš dodatna vprašanja?

Se ti pojavljajo dileme, strahovi, ali je to možno tudi zate, ali ti bo uspelo…?

Kontaktiraj me (preko kontaktnega obrazca ali e-pošte), pa se dogovoriva za kratek posvet, na katerem ti z veseljem odgovorim na vsa tvoja vprašanja ter ti iskreno povem, ali obstaja ujemanje za najino sodelovanje ter ali je ta program resnično primeren zate.

Želiš izmojstriti manifestacijo? Proces, ki ves čas poteka in na podlagi katerega ustvarjamo vse, kar je v našem življenju.

S tem namenom sem oblikovala mentorski program MOJSTER MANIFESTACIJE, ki te podpre pri tem, da želeno, lahkotno in hitro manifestiranje zate postane nekaj popolnoma lahkotnega, naravnega…postane tvoje najmočnejše »orodje« za ustvarjanje želenega – vsega, kar si želiš.

Pošlji povpraševanje