zvezdica separator

Meditacija ob portalu 8-8 – spletna

Potrebuješ podporo, da se (še močneje) odpreš za sprejem obilja vseh vrst – sprejem tega, kar si želiš, potrebuješ in je v tvoje najvišje dobro?

Pogosto se namreč dogaja, da si (iz takšnih ali drugačnih) razlogov ne dovolimo sprejeti želeno obilje v svoje življenje.

Pri tem nas lahko močno podpre portal 8-8, portal OBILJA.

Čeprav gre v osnovi za portal obilja, pa se lahko pri letošnjem portalu čutijo določene kvalitete, ki so ekstra potencirane, prisotne.

Tako nas letošnji portal 8-8 ekstra podpira v tem:

  • da se (še močneje) odpremo za sprejem, pritok obilja vseh vrst;
  • da želeno prizemljimo => ozavestimo in sprejmemo blagoslove tega, kar smo postavljali (manifestirali) že prej (v prejšnjih tednih, mesecih,…) – na nek način »pobiramo sadove našega dela«.

Manifestacija ves čas poteka…ves čas nekaj ustvarjamo…

Da bi ustvarjali želeno, je potrebno vedeti, kaj si v resnici želimo, potrebujemo… to tudi izraziti, narediti vse potrebne korake in biti v sprejemanju za pritok želenega.

Pri vsem tem nas močno podpre poznavanje procesa MANIFESTACIJE. Če te ta tematika pritegne, si lahko več prebereš TUKAJ.

Ključen del v procesu manifestacije je definitivno sprejemanje želenega, pri čemer nas bo ekstra podprl portal 8-8, portal OBILJA. Le-ta bo naredil tisto piko na i, ki jo potrebujemo.

S  tem namenom bom glede na napotke duhovnega sveta v ponedeljek, 8.8.2022, ob 20.00, v zaprti FB skupini, izvedla spletno meditacijo ob portalu 8-8.

Dovoli si sprejeti obilje vsega, kar si želiš, potrebuješ in je v tvoje najvišje dobro. Tisto, kar veš, da potrebuješ, pa tudi tisto, kar mogoče ne veš, pa vseeno potrebuješ – to ve tvoja duša in tvoji duhovni vodniki. Zato si dovoli sprejeti vse, kar je v tvoje najvišje dobro.

Če te tematika pritegne, srčno vabljen/a na spletno meditacijo ob portalu 8-8, ki jo bom izvedla v ponedeljek, 8.8.2022, ob 20.00, v zaprti FB skupini.

Cena: 22€

Prijaviš se lahko na:

Nakup lahko opraviš:

  • preko spletne trgovine (plačilna kartica ali po predračunu – nakazilo na TRR)
  • gotovinsko plačilo (na sedežu podjetja oziroma v mojem poslovnem prostoru)

TUKAJ lahko preveriš še ostale dogodke.

8.8.2022 ob 20.00 bom izvedla spletno meditacijo ob portalu 8-8.

V osnovi gre za portal OBILJA, ki nas (še močneje) odpre in podpre za sprejem obilja vseh vrst.

22,00